Fredag!

Hejsan!

 

Känner att det kanske är på tiden att börja blogga mera nu. Det har blivit väldigt lite denna vecka och jag hoppas ni har förståelse för att ibland så blir det så. Ska nu försöka sammanfatta helgen och veckan.

 

Lördag: Då blev den en resa fram och tillbaka till Jönköping. Där fick jag lära mig mera om bland annat simmärken, simsätten hur man lär ut dem på lättaste sätt och sedan fick vi lära oss lite simhopp och saker i vattnet och även göra lite konstsim. På kvällen sen sov Agnes över här och noppade mina ögonbryn med sytråd.

 

Söndag: Blev det en bil resa och en tåg resa till och från Jönköping. Denna dagen fick vi lära oss bland annat hur en bra ledare/ tränare ska var och fick göra lite grupparbeten och sen slutade dagen vid 4. Då tog vi oss till stationen för att åka tåg hem och det blev en väldigt lång väntan tycker jag som då var väldigt trött och förkyld och började nog då må lite sämre.

 

Måndag: Blev det till att stanna hemma från skolan pga att jag hade feber och var jätte förkyld.

 

Tisdag: Stannade hemma från skolan denna dag också fortfarande feber och förkyld. Och mina föräldrar kom hem med en ny telefon till sjuka mig :D

 

Onsdag: Skola igen :D sedan blev det hem och ta det lite lugnt och slappa.

 

Igår: Så var det skola.

 

Idag: Har jag varit i skolan och sedan drog  jag och mamma ner till stan där jag hitta ett par byxor på MQ och ett skal till telefonen. Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och musik på högsta volym.

 

Ne nu ska jag göra en polyvore och lite annat som ni får se snart.

Kram

evvis♥

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0