Gott Nytt År!!!!!


2012

Snart är det sista gången man skriver 2012 det är lite sorgligt att tiden går så fort. Det känns som man inte riktigt hinner med allt man vill och även om man som mig är tidsoptimist. På måndag är det nyår och det ska firas ihop med vänner.

Idag har jag varit och handlat till nyår med Anna, Emelie, Helen. Det blev en hel del. Sen ska jag på bio ikväll och efter den ska jag träffa Josephine.

Imorgon händer det nog inte så mycket.

Igår så var jag på stan med mamma och det blev två skor som vanligt lyckas jag att köpa allt som inte var på rean.jag klarar inte av rea det är så rörigt och folk är så arga så det blir automatiskt att jag går till nyheterna som det inte är rea på för det är mycket lugnare där. Så nu är nästan min val outfit klar både skor och klänning är inköpt och frisör bokad.

Ne nu ska jag slappa lite!

Ha det bra

Evve


Julen

Julafton tillbringades hos min faster med släkten. Mycket mat och mycket skratt och fina julklappar. Jag fick en Iphone 5 och pengar och berlock och lite smått och gott.

Juldagen tillbringade jag några timmar hos mormor och morfar med mat och prat. Senare på kvällen åkte jag hem och fixade mig lite sedan åkte jag och Anna och Rebecka till Emelie och dit kom även Filiph och Erik. Senare på kvällen drog vi vidare till Husaren där vi dansade hela natten lång.

Idag ska jag inte göra så mycket är ganska trött men det kanske inte är så konstigt om man la sig vid 4.

Imorgon ska jag nog försöka ta mig ner till stan och kolla på en kofta jag vill ha och sedan ska jag simma lite.

Hoppas alla ni också har haft en bra jul som jag!

/evve

24 december vad har varit bäst med 2012

Ja nu är det äntligen julafton och jag ska snart iväg och fira med mina släktingar. Hoppas på en kanon dag och det är ju föresten massor snö ute också :D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Lista över vad som varit bäst under 2012:
 
 • Resan till Rom
 • Börjat 3:an på gymnasiet vilket är mitt sista år 
 • Tagit KÖRKORT
 • Lyckades få ett jätte roligt sommarjobb
 • Jag har fått lära mig så mycket nytt
 • Jag har blivit18
 • Varit i Stockholm och Göteborg massor av gånger
 • Lärt känna massor nya människor
 • Börjat få tankar om vad jag vill göra med mitt liv
 • Äntligen fått beställa min student mössa som man har längtat efter i alla år
 • Varit på kungliga dramaten och göteborgsoperan och sett uppsättningar
 • Köpt min första balklänning 
 • Alla roliga händelser med mina vänner
 • Och tillsist att jag har fått vara lycklig och glad 
 
GOD JUL ALLA UNDERBARA LÄSARE♥
 
/evve
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

God jul all ihop!


23 december något pinsamt jag har varit med om

Dan före doppare dagen åå jag längtar tills imorgon!!!!!!! Det ska bli så mysigt att träffa alla släktingar och äta massor mat.

Säg något som inte är pinsamt som jag har varit med om. Jag har råkat gå in i fel hus, jag har tagit i en hand som jag trodde var min mamma men visade sig vara en random, jag har råkat ta fel kundvagn, jag har sagt saker till fel personer, jag har ramlat mitt framför icke rätt person/ personer, jag har sagt massor pinsamma saker. Jag har gjort så mycket mera saker men det skulle ta för lång tid att räkna upp. Men på något sätt tror jag att alla pinsamma saker man har varit med om har fått en att lära sig flera saker och även våga mera. Detta är något som man även kan ha roligt av efterhand och det har skapat mycket skratta hos mig själv och även för andra.

Det är ganska roligt att göra pinsamma saker eller lagom pinsamma saker! ;)


22 december något jag inte kan vara utan!

Jag har mycket saker jag inte kan vara utan men något jag verkligen inte kan vara utan är tuggummi. Jag har det med mig hela tiden och om jag inte har något får jag lite smått panik eller så kan jag vara väldigt tyst för att jag är så rädd för dålig andedräkt för jag tycker det själv är hemskt att prata med någon som pratar med en som har dålig andedräkt. Och man kan ju inte kräva att någon annan ska luckta gott om man själv inte gör det så därför har jag jämt tuggummi. 
 
Sedan så kan jag heller inte vara utan min mobil!!!
 
 

21 december någon jag älskar

Jag kan tyvärr inte säga att jag bara älskar en jag älskar alla (förutom människor som är taskiga mot andra och gör andra illa)men mest av allt älskar jag min mamma, pappa och bror. Jag vet  inte hur mitt liv skulle vara utan dem. De finns där i alla lägen och man kan skratta och gråtta ihop utan problem. De betyder allt för mig och de står ut med mig även om jag kan vara helt knäpp ibland och klagar och vad jag nu gör. Jag känner mig så trygg med dem och jag kommer alltid stå upp för dem och skydda dem. Vi förstår varandra! Utan er vore inte jag den människa jag är och jag vet att jag är dålig på att säga att jag älskar er men jag tror ni fattar det ändå det hoppas jag i alla fall. 
 
 
NI ÄR BÄST I VÄRLDEN!

20 december min önskelista

Ni har ju redan sett den men bara för att jag ska följa detta så lägger jag upp den igen:
 

-

Det finns fan folk till allt i denna värld!


19 december någon vän som bor långt bort

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva jag har tyvärr tappat mycket kontakt med de vänner som flyttat långt ifrån. Jag saknar alla som flyttar långt ifrån mig. Personer som bor så långt ifrån att man inte kan träffa när som helst och hur mycket som helst.

18 december en plats jag absolut vill besöka

Det skulle nog vara USA eller så långt upp i Sverige i kan komma. I USA skulle jag vilja vara ett bra tag och upptäcka flera delar av landet och många olika stater. Det skulle vara en resa jag verkligen skulle lägga pengar på. Så min sparning har redan börjat och jag skulle vilja åka om 2 år kanske. 
 
Sedan bara för att ha kunnat säga att jag varit där skulle jag vilja åka längst upp i Sverige för att man hör inte så ofta om det och så det skulle vara roligt att se då. Det skulle vara häftigt det enda jag vet om den delen är att det är kallt och ganska öde och de har inte så mycket affärer. 
 
Sedan skulle jag vilja åka jorden runt och besöka varenda världsdel. Inga billiga resor jag vill göra kan man ju säga ;) 
 
 
 
 
bild

17 december en perfekt dag för mig

En perfekt dag för mig ska innehålla mycket och ska tillbringas med någon eller nårga. På denna dag skulle man kunna fika någonstans , gå på musikal eller ut och ät och åka till ett ställe och upptäcka det eller typ ha en hel dag ihop då man lagar mat och kanske bakar ihop och kollar på film och kanske går ut och äter sedan på kvällen. Eller en dag någon plannerat för mig med mys eller då man hittar på något ego jag vet men en dag för oss kanske låter bättre! hihi
 
Så nu vet ni vad man ska göra för att få mig att bli happy. 
 
/evve
 
 

16 december jag som liten

Vad svårt att svara på när man inte dirket kommer ihåg så jätte mycket. Men jag kommer i alla fall ihåg att jag sjöng och uppträde hela tiden. När man såg mig dansa och showa så kan man nog tro att hon är inte alls blyg men jag var jätte blyg. Jag var nog ganska rastlös och gillade som idag att hitta på saker. Jag skulle alltid ha kort hår och jag sa jämt till min frisör att jag vill ha öronsnibbs långt hår dock fick jag aldrig så kort utan 2 cm längre och det tackar jag för idag att hon gjorde. Jag lekte mycket med Johanna och Rebecka som jag än idag håller ihop med. Jag drömmde om att får jobba med musik och bli artist. Jag hade en liten docktors väska när jag var liten som jag gick runt med och sa "ska jag dopperera dig" och nu tänker ni säker det är väl fel stavat men jag sa inte som man ska utan hade mitt egnasätt. Detta är något jag påminns om än idag för min pappa tyckte det var så roligt och mamma och pappa har planer på att gå upp på vinden och leta upp den där förbaskade väska och hänga den runt min hals på studenten. Hoppas att de inte hittar den ;) Jag hade aldrig en napp har jag fått höra och jag var nog ett ganska vanligt barn men med mina egna sidor. 
 
 
/evve
 

15 december min favorit resa

Alla mina resor jag gjort har varit jätte underbara om man kan skriva så. Men jag tror den bästa var nog trotts allt Rom.
Motiveringen: Det är en underbar stad och jag hade längtat så sjukt mycket efter att åka dit. Om jag ska vara ärlig så fick jag lite tårar i ögat ibland för att det var så fint typ coloseum och fontana di trevi. Maten var helt underbar och vädret var very hot but i like it! Man fick se så mycket och lära sig mycket och det bästa av allt att man fick se allt på riktigt som många pratat om och som man läst om i historian.

Jag är även ett ganska stort fan av Grekland kan väl skylla detta på mina päron som är frälsta av Grekland och där av har jag varit på en hel del ställen där.


14 december en vanligt dag som Evelina

Morgonen startar ofta med att jag ta en halv timma till en timma på mig att väl komma upp ur sängen. Efter det så går jag på toa och sedan går jag och gör mig en redig frukost. Efter det så kan det bli en dusch om jag inte duschade kvällen innan. Sedan blir det dags för att välja dagens outfit som jag brukar vela med ett tag även fast man inte orkar bry sig så mycket längre. Om det är en vardag brukar jag få skynda mig till skolan eller om det är helg så slappar jag och hittar på något. Om vi kör vidare på en vardag nu: Efter skolan beger jag mig ofta hemåt och slappar lite sedan så sätter jag mig och pluggar om jag har något plugg annars brukar jag slappa lite till eller träffa vänner eller träna. Sedan vid typ 20.00 sätter jag mig oftast och slappar framför tv:n där jag hamnar tills jag blir trött och går och lägger mig. 
 
Roligt liv jag verkar ha tänker ni säker men helgerna så blir det mycket annat och sena kvällar med väldigt lite slappande. Fart och fläkt gillar jag även om det är skönt att slappa när man kan. 
 
/evve
 

i mitt huvude snurrar tankar man inte vet vart de kommer ifrån

 Okej jag är nog en av de i hela världen som drömmer så sjukt mycket och det värsta är att när jag vaknar minns jag dem så väl och ibland måste jag nypa mig i armen för att det känns så verkligt. Jag kan drömma om nästan allt fråga mig inte vad det kommer ifrån och varför för det kan jag inte riktigt styra tro mig jag har försökt. I natt ex. då drömde jag att jag blev av med mitt körkort för att jag hade kört för fort i en nedförsbacke och jag vaknade av att jag skrek. Jag kan drömma om att jag är med i krig och jag har även drömt pinsamma drömmar typ som att jag vaknat upp och försovit mig och bara sprungit till skolan utan kläder och jag hade då panik för att jag var naken, jag har drömt att jag blev instängd i ett rum med en duva och precis när den skulle gå till attack så vankade jag och kunde inte sova på en timme för att jag trodde duvan var i rummet och sedan drömmer man drömmar man önskade var sanna!  Någon mer som gör det? Det är alltid personer med i drömmarna som jag vet vilka det är men kanske aldrig pratat med dem och i drömmen gör jag det och jag drömmer typ att mina närmaste vänner gör saker som de aldrig skulle göra. Jag tycker det är jätte häftigt att drömma och att man kommer ihåg dem men ibland önskade jag att jag drömde mindre och mer var verklighet. Vart kommer ens drömmar ifrån och varför är det drömmar man vill ska vara sanna ibland? 

 

Det är la något man kanske får ta reda på för att få svar. 

 

/evve

 

kommentera gärna!!!

 

 


13 december min favorit sak i hemmet

SOFFAN med storabokstäver för att verkligen betoooooona det. Asså det är ju typ det bästa stället i hela huset. Man kan sova där, vila , äta, titta på tv och plugga och massor mer. Dock kan man inte laga mat där eller gå på toa där men allt annat ;) 
 
En halv timmas sovpaus blir lätt 2 timmar ;) Kommer inte kunna flytta hemmifrån på grund av att jag kommer sakna soffan men jag får väl i så fall får jag väl bära med mig soffan men dock tror jag inte mamma gå med på det! 
 
/evve
 
 
 
Dock är inte denna soffa en sådan vi har men den fick bli bra. 
Bild länk

12-12-12 Någon jag saknar

Jag har en saknad inom mig av någon men dock vet jag inte än vem han är , hur han ser ut, hur han är, vad han gillar, helt enkelt vem hans insida och utsida är. Just nu är han bara en dröm men jag vet att jag saknar han. Saknaden kryper fram lite då och då och speciellt när man ser och hör andra. Detta är en saknad som man bara får stå ut med tills den rätta dyker upp. Det är jag noga med det ska kännas något extra och fantastiskt jag vill inte ha någon för att ha en det är något jag är extremt emot.

Jag tror att någon gång kommer denna saknad att förvinna!

/evve


11 december min framtid

Min framtid tycker jag är svår att förut spå men som jag tror den kommer att bli eller lättare sagt hoppas på att den blir såhär:
 
 • plugga i nuläget tror jag det kommer bli till konditor&bagare plus göra så jag blir certifierad 
 • Resa och upptäcka världen 
 • Jobba och skaffa erfarenhet runt i världen
 • Bo sätt mig på något ställe jag trivs på
 • Skaffa familj
 • Gifta mig
 • Starta eget 
 • Ge mina barn den bästa uppväxten man kan få
 • Köpa en sommarstuga (som jag kan njuta av då och när jag blir pensionär)
 • Leva i lyx
 • Bli en lycklig pensionär med min underbara man 
 • Leva livet i min ledighet
 • Leva livet
Mitt mål ska vara att jag ska göra det som jag drömmer om och ge folk runt om mig glädje! 

10 december vad jag har i min väska:

Jag kan ha allt möjligt i min väska. Men detta är det som alltid hänger med:

- plånbok
-läppglans
-läpsyl
- almanacka
-tamponger
-alvedon
-voltaren
-plåster i mängder (fråga mig inte varför)
- frukt
-3 tuggummipåsar
-toffsar
- hårspännen
- penna
- vantar
-pannband
- bara för dig becka ******


det var nog allt det kan ju ploppa i mera saker men i nu läget är det allt detta.

9 december en roliga händelser

Oj vad svårt!

Måste nog trotts allt skriva alla mina och mina vänners äventyr ihop som ibland slutar väldigt oväntat. Vi har varit med om jätte roliga saker som typ tågresor, bussturer, cykelturer, promenader och bilturer. Vi har råka ut för händelser som man aldrig kommer glömma för att de var så sjukt roligt men i då läget var man skit rädd men sedan blev allt bara roligt och i efterhand skrattar vi typ jämt när vi pratar om det. Mer detaljerat kan jag dock inte gå in på för då kommer ni tror att vi är störda och sedan passar det inte att skriva om här.

Men en annan rolig sak som hänt nyss det var så klart att jag lyckades ta mitt körkort på första försöket och allt på en dag. Det är så roligt och gjorde mig så sjukt glad att jag blev typ tårögd och helt skakis. Dock har jag inte fattat det helt än men undra om man en kommer göra det på ett tag.

Det händer roliga sker varje dag tycker jag så det är svårt att välja en som ni märker.

/evve


8 december det sjukaste som hänt i ditt liv.

Detta är något sjukt svårt att komma på något att skriva om. Det har hänt så mycket sjuka saker i mitt liv så jag vet inte vad jag ska välja. Jag kan nog säga och flera håller nog med mig om att jag råkar väldigt ofta ut för sjuka saker. Jag hamnar allt på ställen där jag inte i det läget vill vara. Det är som att jag är en robot som någon styr så att jag ska vara på det stället då något händer. Detta låter säkert jätte luddigt men det är så mycket så jag kan inte förklara. Jag tror de flesta av er som läser förstår. 
 
Jag tycker man råkar ut för sjuka saker hela tiden typ att jag fick körkort på första försket det är väldigt sjukt tycker jag sedan att man gjort saker och reser man gjort. Allt beror på vad man menar med sjukaste som har hänt. 
 
Sjuka saker får en alltid att tänka mer ex. om det har någon betydelse och i så fall vad vill det visa/säga?
 
Svårt ämne tycker jag men jag har i alla fall försökt och det tycker jag är bra! 
 
 
/evve
 
 

7 december Min favorit mat

Så här skulle en meny se ut om jag fick välja:
 
 

6 december Dessa bloggar läser jag

Jag läsar jämt bloggar om jag får en ledig tid över. Varför vet jag inte det blev bara så. Den första kändisbloggen jag kollade in på var blondinbellas och min kusins. 
 
Dessa bloggar läser jag:
 
Kenza
Blondinbella
Gelo
Andreas Wijk 
Stinalee
Hugorosas
Paulas 
Chloe Schuterman 
Elvabarnsmamman 
Johannas 
Annas 
Kissies 
Dessies 
Spiderchick
Linns
Isabell Adrian
Isabell 
Fokis
 
och några till 

5 december Vem var jag för ett år sedan?

Detta var en svårpunkt. Men jag antar att jag är lite rikare på kunskap ett år äldre, större vänskapskrets, flerar äventyr rikare och massor annat ett år senare. 
 
Jag tror jag var lite mer omogen än nu (vännerna kommer skratta), hade en längtan efter körkort och att få bli 18 med mera och jag var nog fegare men pga saker jag har utsatt mig för har gjort att jag har vågat mer själv. 
 
Mål jag har uppfyllt under året är nog:
 
 • Resa till Rom
 • Tagit körkort
 • Fick ett nytt sommarjobb som gav migmer erfarenhet.
 • Fått ta mer eget ansvar 
 • Tjänat mer pengar
 • Dock har jag fått tillbaka en del av min åskräddsla (när jag är själv hemma)
 • Fått lära känna mer människor
 • Vågat ta mer ensamma steg 
 
Vet inte mer vad jag ska skriva svårt ju!
 
/evve 
 
 jag för ca ett år sedan
 
 Jag idag 
 
En skillnad är nog längden på håret ;D

4 december Min skola

Jag har sedan två och ett halvt år gått på en skolan vid namn Västerhöjdsgymnasiet. En mycket bra skola tycker jag många kan nog tycka den känns stor och jag själv tyckte det från början med men nu börjar man tycka att den känns väldigt liten det kanske beror på att man hittar över allt och så men egentligen är man ju bara på några få delar av skolan. Jag är för det mesta i B huset det är den sidan som är ut mot kommunhuset. Längst upp i det är jag för er som fattar vad jag menar. Jag läser på ett program vid namn Samhällsvetenskapliga programmet. Jag kan säga att jag är egentligen en väldigt praktisk människa och läser ett teoretiskt program men anledningen är den att samhäll är så brett och jag har kunna välja det jag har velat och om man inte vet vad man vill bli så är det en perfekt linje och därför passade den mig och jag ångrar inte mitt val kan jag säga. Lärarna är väldigt varierade men de flesta är jätte bra och man får alltid ett bra stöd.

 

3december Min(a) bästa vän

Jag skulle nog inte vilja säga att jag har en bästa vän. Jag har så många bra vänner så jag kan inte välja en. Jag har ju en som jag har känt hela livet och som är en vän som betyder väldigt mycket för att hon har alltid funnits där för mig. Men jag vet inte som en vän sa till mig har man fortfarande bästa kompisar? För man får så många genom tiden och kan inte utse en speciell till det utan jag skulle vilja utse och kalla mina vänner för bästa vänner. Vist kanske man gillar andra mer än andra men alla betyder fortfarande mycket för en själv. Dåligt svar ja kanske för er men jag tycker detta var ett brasvar som passar in på mig.


Dagens stora diss

Idag på gymmet hamnade jag bredvid en tjej vid benpressen och hon trodde hon såg så jävla cool ut med smink och mobilen och sitt jävla tuggummi i munnen. Hon satt där och smaska på det där jävla tuggummit så högt hon bara kunde och kolla på mobilen mer än vad hon träna. Kan man inte bara inse hur töntig man är då och vist alla har rätt att vara där men om du inte gör något är det ju bara slöseri och störande för andra som vill träna. Ilands problem jag vet men det är ju hemskt när man själv försöker träna!!


2 december Min familj

Jag bor ihop med min familj i en villa. Min familj består av min mamma och pappa och min lillebror och sedan jag. Vi är nog en väldigt klassisk familj med en mor och far och två barn skulle jag vilja säga. Min pappa, mamma och bror är riktiga sport nördar dock inte jag. Vi tycker om att hitta på saker i så fall rejäl saker eller så bara slappar vi rejält. På sommaren brukar vi ta vår båt edvina och åka runt på kusten och bara ha det skönt eller så kan det bli en utomladssemester. Jag skulle nog vilja säga att jag har världens bästa familj vi har sjukt roligt med varandra och kan skoja och vara ironiska utan att någon blir ledsen och vi kan vara ärliga. Sedan har jag en grym mamma och pappa som försöker få mig och min bror att minnas våra barndoms år som glada år då vi hittat på mycket saker. Dock kan mina föräldrar ibland vara lite för snälla men jag gillar de ändå. Jag skulle nog säga att utan min familj vore inte jag den personen jag är idag. Tänk vad tråkigt livet hade varit utan min familj då vet inte jag om jag ens hade överlevt en dag! så det är väldigt tur att jag har dem. JAG ÄLSKAR ER!!!!

/evve

1december

Om mig själ

Jag heter för er som inte vet Evelina. 18 år och bor i lilla staden Skövde mellan värnen och Vättern. På fritiden är jag väldigt mycket med kompisar, familjen, jobbat och kör runt i mina Pärons bilar efter att för ca 2 veckor sedan tagit körkort. Jag är en person som älskar att sova och hitta på saker. Har enormt stökigt rum och är väldigt rastlös av mig. Jag är inget stud i skolan utan är enormt glad för ett G även om alla i min klass är sådana med höga krav. Jag är inte ett dug tävlings inriktad. Har ett väldigt litet sport intresse och ser nästan aldrig på sport. Jag har i 11 år men dock än idag simmat och även tävlat dock inte på hög nivå utan för skoj skull. Men jag har inte slutat med simningen helt utan jobbar som simlärare/ tränare vilket jag stor gillar. Om mina vänner skulle beskriva mig med 3 ord skulle de nog säga : så himla knäpp. Varför är nog för att jag är väldigt spontan , glad och galen ;)

Vet inte mer vad man kan skriva men hoppas detta blir bra.

/evve


RSS 2.0