The sun makes me happy


-

 
Så väljer jag ut några frågor eller idéer!

Imorgon är det fredag

Äntligen är det snart helg. Varje fredag så räknar man ner varenda timma och sedan sista lektionen räknar man ner minut för minut. Kan väl säga att koncentrationen kanske inte är 100 men ändå. 

 

Idag har jag haft en halv ovärd torsdag som alla andra dagar. Har gjort mig av med mycket plugg och slappat. Det har även varit sjukt underbart väder dock gillar jag inte slasken. Men blå himmel och sol är aldrig fel för då kan man ha på sig solglasögon och känna hur våren börjar närma sig. Min pappa säger alltid att veckan efter riktiga vasaloppet är det vår på väg. Tror det är så han säger det är antingen veckan innan eller efter och riktiga vasaloppet är på söndag. Det är något som inte går att undgå när man bor i en familj där pappa är helt skid galen och cykel galen. Och i år lyckades han få en plats till riktiga vasaloppet så snacka om att man är trött på skidor, valla och väder snacket. Så det ska bli skönt när det är över för då är det inget mer på ett bra tag för han kunde inte cykla Vättern pga att jag tar studenten så då slipper man det tjatet. Resten av kvällen ska jag slappa och ta det lugnt. Börjar bli lite hungrig så kanske ska tjata lite på pappa. haha det kommer sluta med att jag får ge mig och laga maten. Så då vet ni det. 

 

Jag har väl inget intressant mer att skriva så. Jag funderar på om jag skulle ha lite frågestund för jag har ingen fantasi och många brukar komma med bra frågor som gör att man får idéer men jag får se. 

 

Ha det bra!

evve

 


En bild från 100-dagars

 
Bild lånad från annas blogg!

Ibland är det skönt att stanna upp och bara tänka!


Ego time


Onsdag 27 februari

Ännu en seg dag men vi har fått lite gjort. Det började med att vi hade handledarmöte i morses vilket gjorde att många frågetecken försvann. Sedan har jag och becka suttit i skolan och skrivit. Vi tog en paus vid lunch och hängde med Emma och Anna till stan och åt lunch. Just nu har jag skrivit lite psykologi men har kört fast så ska funderar lite ikväll och skriva klart den imorgon på håltimman. Ikväll ska jag slappa lite och sedan ska jag på power. Det börjar bli en liten tradition och gå på det varje onsdag det är så skönt och bra pass. Jag tycker det är roligt att köra olika styrkeövningar i olika serier med stång och vikter och då passar detta passet jätte bra. Så jag rekommenderar starkt att gå på det passet. 

 

För övrigt är det ganska bra är väl lite seg och trött men det var väl kanske ingen nyhet. Är även extremt trött på skolan och man skulle lätt kunna skita i allt plugg men dock vill man inte gå ut med IG så det är ju bara att göra allt man ska. Känner även för att göra värsta äventyret men vad vet jag inte än det skulle vara jätte roligt att göra värsta grejen jag känner inte för att ligga i en sol stol och sola utan göra något. En utmaning för en själv men samtigit något roligt. Men vad det skulle kunna vara kan jag inte sätta ord på. Vi får väl se vad man kanske hittar på.

 

/evve

 

 

 


Hur ska man få reda på något man inte vet men som man vill veta?


Tisdag

Det känns som det är helg idag typ en söndag eller något. Idag har jag och min grupp gjort projektarbete. Dock inte det roligaste men vi har i alla fall fått lite gjort. Resten av dagen ska jag slappa och kanske göra lite mer plugg. Kvällen igår och i natt var jätte bra. Vi var först hos becka med ett härligt gäng tjejer och sedan gick vi vidare till bogrens där vi dansade loss och träffade ännu mera folk. En riktigt rolig kväll vilja säga! Ni är så grymt roliga tjejer och helt underbara.

Hoppas alla mår bra själv är jag ganska trött har sovit jätte dåligt i natt men men man överlever. Jag hade i alla fall roligt och det är det viktigaste.

Kram
evve

Så att ni vet är det bara 100 dagar till studenten!!!!

Som ni ser i rubriken så är det endast 100- dagar kvar till studenten idag. Det ska firas på borgens med alla andra studenter. Så jag hoppas på en grym kväll med mycket dans och skratt.
Just nu gör jag inte så mycket ligger och slappar lite i soffan. Ska nog skriva lite på min psykologi och sen blir det nog till att tagga inför kvällen och sedan ska jag dra till becka. Dock gillar jag inte riktigt borgens men det blir var man gör det till.

Så det är väl vad som händer idag. Jag hoppas på en grym kväll!!

Ha det bra!
Evve


:-D


The end of the week

Nu var det ännu en vecka över. En väldigt händelserik vecka skulle jag vilja säga. Dock kanske inte allt varit jätte roligt men nyttigt. Igår blev det träning och städning på morgonen. På eftermiddagen var det årsmöte i klubben och sen efter det blev det att ta bilen och köra hem fort föra att släkten var hemma för att vi skulle fira min bror med släkten.
Idag har jag jobbat och sen har jag varit ute och gått i solen med Johanna och sen har jag och Anna och Johanna tagit en bil tur och jag har även firat min lilla bror. Idag är det nog första söndagen på länge som man längtar efter måndag. Kanske är det för att det är ingen vanlig måndag utan det är 100 dagar till studenten vilket ska firas. Sedan på tisdag och onsdag har vi projekt dagar så då ska jag och min grupp kämpa på med vårat svin tråkiga projektet. Sen är det bara två dagar i skolan och sen helg igen! Så detta är ingen jobbig vecka mer än att jag har en konstig psykologi inlämning. Så det ser ut att bli en helt okej vecka sen vad som händer i helgen vet jag inte än.

Ne nu ska jag slappa lite och sen tänkte jag gå och lägga mig.

Hoppas allt är bra med er med!

Evve


Allt tar sin tid


Hej farmor

Fick igår reda på att min farmor har lärt dig klicka in på min blogg eller min kusin hade visar henne det. Detta fick mig att fundera över vad jag inte ska skriva i bloggen och vad man ska skriva. Vad ska släktingar veta och inte veta för jag vet att det är släktingar som läser genom att man får höra det varenda släkt kalas. Man vill liksom inte att de kanske ska läsa allt. Men jag känner ändå på något sätt att detta är min blogg/ dagbok eller vad man ska kalla det och då tycker jag att man ska skriva det man vill. Jag har i alla fall som en grej att jag skriver inte så mycket om min familj och lägger inte ut bilder på min mamma och pappa och bror. Sen så skriver jag inte alltid alla namn med folk jag är med för jag känner att de själva får säga om de vill vara med då skriver jag det. Personer som själva har bloggar skriver jag ut hela namnet på för att då känner jag att de accepterar det eftersom de själva har det men andra vänner skriver jag ofta smeknamn eller så skriver jag sällskap. Det beror helt på vad människorna själva säger. Jag tycker det är en ganska bra grej. Sen i en blogg som är öppen för alla kan man liksom inte skriva hela sanningen det är ofta man censurerar och skippar delar eller saker. Sen vissa saker tror jag inte ens skulle vara roliga här på bloggen för det kan vara saker som personer som var med kan förstå. Men man kan väl säga då att jag bryr mig inte så mycket om vem som läser jag ändrar inte vad jag skriver för det utan jag skriver det jag själv vill skriva och vill ha med.


-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så sjuk härligt

Nu var det äntligen gjort det första åket på ett bra tag. Idag blev det en tur upp till berget för lite slalom. Det var så sjukt roligt även om backen inte är den bästa men sällskapet av Anna och Emelie var grymt. Det var så härligt att bara släppa alla tankar och köra ner för backen. Man stängde till och med ut att det var kallt. Det var så skön att bara ta på sig skidorna och ta liften upp och sedan åka ner för backen. Man har typ glömt hur skönt det är och hur roligt det är att bara köra hur fort som helst ner för backen. Man blev lite sugen på att åka till typ Åre eller något men då är det som jag nog nämnt tidigare att det är antingen 20 eller 25 års gräns på att hyra stugor eller bo på hotel. Så tanken var ju bara att stryka ur huvudet. Tänk vad roligt att åka iväg ett gäng kompisar i en stuga och åka galet mycket skidor. Men får väl vänta till näst nästa vinter då man själv är 20. Ne men så länge orkar man ju inte vänta så man får väl se om det får att lösa tidigare. Man kan ju åka med mamma och pappa men det är ju inte lika roligt som att åka ett kompis gäng. Man får väl se vad man kan hitta på.

Ne nu går ögonen i kors snart så det är dags att släcka lampan tror jag.

Godnatt
evve


Något jag tror många tänker på!


Fantasi

Hej!

Just nu ligger jag i min nybäddade säng som jag precis har bäddat rent. Fins det något skönare än det? Datorn har jag i knät och mobilen i handen snacka om att man är teknik beroende. Idag har jag haft en lite halv ovärd skoldag som alla torsdagar är. Både Anna och becka har läst min novell nu och båda har skrattat och känt igen varenda karaktär. Båda har undrat var jag får min sjuka fantasi ifrån och de kunde genom den fatta vilken fantasi jag har. Jag kan nog erkänna att jag har en ganska störd men rolig fantasi och på en normal nivåer och om jag väl har börjat fantisera kan det ta tid innan jag kan stoppa det och jag talar gärna högt om min fantasi. Dock blir det väl för det mesta becka och Anna som får ta del av den för det kan vara väldigt galet ibland. Nu tror ni säker jag är helt störd och ni tolkar säkert detta på ett sätt som är helt fel. Jag gillar att göra människor glada där av kanske jag fått min fantasi. Jag tror det är bra för en själv att fantisera lite dock när fantasierna blir för stora typ när man fantiserar om sitt framtida liv så kan det lätt spåra ut och gå långt ut över ens egna kapacitet. Folk brukar ofta få stoppa mig då för jag kan fantisera iväg en bra bit där. Typ hur hela min jobb karriär skulle bli det är nog något jag många gånger har byggt upp. En fantasi jag har som alltid finns i bakhuvudet om en framtida karriär är: 

Jag ska utbilda mig till konditor/bagare och sedan läsa lite egenföretags kurser. Söka olika jobb inom branschen som kan ge mig erfarenheter detta ska ske både i Sverige och utomlands. Jag vill få så breda kunskaper det bara går. Efter att ha jobbat runt på olika ställen ska jag bo sätta mig i en stad där jag trivs och som jag tror att ett eget företag skulle gå bra. I den staden jag hamnar i ska jag öppna mitt eget café. Jag ska börja med ett litet café där du kan både fika där och köpa med. Jag har grymt kaffe och många olika sorter och smaker. Jag ska ha bakverk som är anpassade för allergiker så att alla kan fika på fiket oavsett om du är gluten, ägg, laktos eller nöt allergiker. (dock hur jag ska lyckas med att hålla i sär allt är en olöst gåta). Jag ska marknads föra cafét och medans pengarna rullar in ska jag utöka cafét till ett lite större till ett lagom stort inte för stort och inte för litet. Sedan när det är stort i Sverige ska jag locka tursiter och få mitt café att bli världs känt. Ett café som alla talar om runt om. Detta ska vara ett café som bara ska finnas i denna staden och ägas av mig. Detta ska inte startas i andra städer eller länder utan det ska vara unikt och bara finnas där. 

Liksom hur sjukt långsökt låter inte denna ide elr? Jag kan säga att jag har hur många idéer som helst. Detta är liksom inte något som sker på 5 år utan det är minst 10 liksom och sedan där i mellan ska man skaffa familj som man ska ge massor kärlek till och ge dem en grym uppväxt. Jag tror att många av mina fantasier kommer förbli fantasier men någon ska gå u uppfyllese i lite mer normal form. För något som jag tycker är viktigt som tar stor del av livet är att få en underbar familj med max 2 barn i som man kan ge kärlek och en grym uppväxt. För det är trotts allt dem som ska föra mina gener vidare när jag dör för man vill ju inte försvinna helt liksom. 

 

Jag hoppas nu att ingen snor min idé utan vågar vara stark och göra det man själv vill. Det tar faktiskt emot lite men jag valde ändå att skriva om en men dock inte så detaljerad som den är i mitt huvudet. Jag tror även om någon skulle ta min idé skulle de inte få den att lyckas som min gör ;D haha vad bitchig jag lät där! Men jag tror ni fattar.

 

Ne nu ska jag sov gott folk

 

GODNATT

evve♥

 


-


Onsdag

Nu är det bara två dagar kvar så är det helg! Man räknar typ ner hela tiden till allt som har med ledighet eller annat som inte har med skolan att göra. Idag har jag gjort klart etnologin och till och med min novell. Kan säga att många kommer nog tro jag hitta på den helt men det roliga är att mycket är faktiskt sanning och själv upplevt. Det är roligare att skriva och läsa om man tar med lite verklighet tycker jag. När jag började skriva var det typ en sida men jag kom in i värsta skriv flytet så det slutade med 5 sidor. Jag känner mig riktigt nöjd. Ska låta Anna få läsa den och se om hon skratta lika mycket som mig. Idag förutom att gjort läxor har jag varit i skolan och i kväll ska jag på power på gymmet. Mitt nya favorit pass.
Sen efter det ska jag slappa.

Imorgon blir det hemsk skoldag med två hål på två timmar styck. Sen på kvällen ska jag fixa en present till min bror som fyller år i helgen.

Fredag blir det skola och efter det ska jag förmodligen åka lite slalom och det hoppas jag blir av för jag är så sjukt sugen.

Lördag ska jag på möte på eftermiddagen och sen släkt kalas för min bror på kvällen.

Söndag blir det jobb och plugg dag.

Så nu vet ni min vecka!

Ha det bra
Evve


Jag tror ingen är perfekt och varför skulle man vilja vara perfekt då finns det ju inget att lära eller ändra! Var dig själv det är det bästa man kan göra.


Det eller det

 

Fisk eller Kött- kött är gott men fisk är lite godare ibland speciellt på västkusten

Godis eller Chips -godis är så gott

Sött eller salt -beror helt på vad man är sugen på men sött är lite godare

Båt eller Plan -Älskar havet och vatten och vinden i håret, älskar att flyga med men båt är lite    häftigare och sen när man har båt så kan man inte annat än att älskar det

Hund eller Katt- hundar är mycket sötar och snällare av erfarenhet  

Varmt eller Kallt-
 båda det beror helt på om det är sommar vill jag ha värme och är det vinter vill jag ha snö och kyla skulle inte vilja ha värme året runt det är skönt att frysa ibland

Gucci eller Louis Vuitton- jag tycker LV har lite snyggare saker än G och jag skulle hellre köpa en LV väska än en G väska.

 eller Springa-gå är lite mysigare och skönare men om jag ska träna så blir det springa.

Mac eller PC-
jag själv har en PC men min nästa dator blir mac för jag tycker de verkar så sjukt mycket bättre och jag tycker om att pilla med dem som jag testat.

Blogg eller Instagram- valet var lätt eftersom jag själv inte har instragram

Sexig eller Söt- asså båda är ju inte fel men jag är lite mer en söt människa så jag tycker det passade mer.

Äpple eller Apelsin
- äpple är gott men det är så jobbigt för det är bara vissa sorter som är goda apelsiner är godare.

Fest eller myskväll. – det är roligt att gå ut ibland men jag är nog hellre en person som sätter mig i soffan framför tv med mysigt sällskap och har det mysigt med ljus och godis.

Pepsi eller Cola- båda är goda men jag tror jag hellre dricker cola det är lite godare.

iphone eller Blackberry-
blackberry går ju inte köpa i Sverige och en gång iphone ägare alltid iphone ägare jag är kär i min iphone.

Kaffe eller Te- jag dricker bara kaffe om det är fyra gånger så mycket mjölk som kaffe och sedan massor socker eller smakämne i. Te är super gott men jag vill helst ha ett fruktigt typ skogsbär eller så.

Perfekt eller operfekt- jag tycker inget blir roligt om det blir helt för perfekt tycker det är roligare om något går lite fel eller om något oplanerat händer.

 


Måndag v 8

Hej!

Idag har jag varit så sjukt seg och inte orkat ett skit typ. Jag har orkat allt jag inte skulle behöva göra allt annat än plugg. Jag har i alla fall skrivit lite på novellen och den idéen jag har får duga och sen har jag gjort lite på etnologi. Jag tror jag aldrig har varit så här skoltrött. Jag skulle hellre åka någonstans eller hitta på massor roliga saker med människor man trivs med. Släppa alla tankar som snurrar i huvudet och bara kunna lägga energi på sånt man vill göra. Det är skönt att man har så underbara vänner som kan få en att känna sig på bra humör och förstå hur man tänker och känner. Jag är sämst att tala om känslor och visa känslor men många av mina vänner behöver inte att jag ska säga hur jag känner utan de märker snabbt vad det är jag vill få fram. Men nu är det så att man måste kämpa in i det sista så kan man få ut något bra av det sen. Även om man är trött på alla lärare och deras stress och inlämningar och sånt som får en att må dåligt. Jag ska kämpa in i det sista nu även om det tar emot ibland jag ska göra det jag känner för med och ha roligt under tiden. Jag ska nå mina mål och göra det som jag vill nå och göra.

Man lever bara en gång så varför inte leva livet och njuta.


Happy girls


Gårdagens outfit

Tänkte eftersom jag var på ett så grymt ställe så kunde jag passa på att göra något som inte är så vanligt för mig. Så här kommer nu en outfit bild på lilla mig.

Kofta JC, skjorta Gant, byxor tiger of Sweden, skor dr martens, armband pandora.


Back to school

Imorgon är det nu dags igen för skolan och jag kan väl säga att jag är inte jätte pepp. Som tur är det snart påsklov tror jag och sen är det bara 107 dagar till studenten imorgon.
Idag har jag jobbat och sen slappat och pluggat lite och även varit och tränat. Igår blev det Göteborg igen och då blev det lite shopping dock inte för min del utan Agnes. Sen gick vi mot operan och såg den underbara musikaler chess. Vi var på hur bra humör som helst efter. Den var riktigt bra och jag rekommenderar verkligen att se den om man gillar musikaler. Sedan på kvällen blev det släkt kalas.

Resten av kvällen ska jag slappa framför tv:n.

Ha det bra!
Evve


Göteborgsoperan


Lite spontant

Gokväll alla människor. Just nu sitter jag på tåget hem. Anna och jag tog en väldigt spontan trip till Göteborg. Vi bestämde oss 40 min innan tåget skulle gå så det blev att duscha och slänga på sig kläder fort. Så nu har jag dragit runt Anna i halva Göteborg och letat efter allt som stod på min önskelista. Det var rent ut sagt Anna idag dom fick hänga efter jobbiga mig som vanligt inte ska till de vanliga ställena utan till alla affärer man aldrig hört talas om. På önskelistan stod en skjorta och en t-shirt. Och det blev det dock blev det ett annat märke på t-shirten än vad jag hade tänkt. Men jag är riktigt nöjd. När vi kommer hem ska vi åka ner till stan och äta på mangos.

Imorgon blir det tillbaka till Göteborg och se på chess med Agnes. Snacka om att jag längtar eller!!!!

Ni får ha en bra fredag!

Evve


Hejhopp

Jag kände helt plötsligt för att rimma men tyvärr är jag sämst på det och det hade gjort att alla hade skrattat åt det. Ni kan ju fråga Anna och becka om min grymma rimning.

Ja som ni kan se i tidigare inlägg har jag inte fått sova i natt för att en viss dam hade lite roligt. Damen hade hittat iPhone smilisarna. Haha hon är så skön den där bruden ändå. Dock är jag ganska trött idag. Har nog kört ett antal mil med bilen idag. Det blir så när man vill ha en av bilarna så får man köra överallt också. Jag har varit som jag skrev i går och ätit hos mormor och morfar sedan skulle jag hämta ett f-kort. Efter det blev det till att hämta mamma på jobbet och köra bror min till gymmet och snart ska jag hämta han. Tur jag fick ha den sköna bilen. Just nu sitter jag och kollar på skidskytte tro det eller ej men det är sant. Dock är det mycket roligare att kolla på alpint. Resten av kvällen ska jag slappa och kanske fixa naglarna. Så nu vet ni det.

Hoppas alla har det bra i snön och att alla lever livet!

Ha det gott
Evve


De man minst anar gör det ;)


Hört att det är lätt att sova när man blir sms bombad !!;) haha

Vet inte vad denna damen hade för sig det där var typ bara hälften av allt.


:-D


Onsdag

Nu har snart halva lovet gott och vad fort tiden går! Hoppas allt är bra med de. Själv mår jag jätte bra lite seg men det överlever man. Idag tog jag sovmorgon och efter det åkte jag och simmade och det blev ett x antal längder. Det är faktiskt ganska skön att simma och det var sjuk längesedan jag simmade för min egen skull. Resten av dagen har jag gjort lite små saker och tagit det lugnt.

Imorgon ska jag och min bror ta bilen till mormor och morfar för att äta lunch. På kvällen kanske jag och Anna ska ses.

Fredag vet jag inte än exakt hur det blir.

Lördag ska jag till Göteborg och se på chess med Agnes. Sen beroende på när jag kommer hem på kvällen så kanske det blir lite kalas.

Söndag blir det jobb på morgonen som vanligt.

Nu ska jag kolla på tv.
Ha det bra

Evve


Tisdag 12/2

Just nu sitter jag med datorn i knät och funderar på vad jag ska skriva. Men min fantasi är på noll just nu som vanligt. Men idag gick jag upp halv 7 endast för att få ha bilen idag haha. Det var hur längesedan som helst som jag gick upp så tidigt. Ska jag vara ärligt var det nog senast i somras då jag skulle till kusten och när jag fick ett morgon pass på jobbet. Efter att jag hade lämnat mamma på jobbet tog jag bilen hem och försökte somna om. Dock blev det inte så länge så jag gick upp och la mig i soffan invirad i en filt. Efter det tog jag och åt en rejäl frukost i väntan på att min bror skulle vakna. Efter ett tag vaknade han och jag lyckades få med han och göra ett par ärenden. Till slut hamnade vi på max och där blev det stor mat shopping vi bara pekade på vad vi kände för och sen betalade vi och åkte hem och åt. Fy vad mycket vi köpte vi var helt spy färdiga typ efter. Sen ikväll har jag lagat mat och sedan varit och kört ett tränings pass. Det fick bli armar för att jag kan knappt gå för jag har sådan tränings verk i hela vaden så jag går som en tant. 

 

Det är väl i stort sett vad min dag har bestått av. För övrigt har jag kommit in i ett bra tränings humör och vill typ inte göra något annat än att gymma ;) får se hur länge det håller i.

 

Ne nu ska jag gå och sätta mig i soffan istället. 

 

God natt

evve

 


Hur sköna är de inte liksom!!!

Bild länk
 
 
 
De är ju så sjukt sköna ihop dessa damer. De hittar på så sjukt mycket roliga saker ihop och de är ju så galan!!! haha!

Jag är störd

Ni som läser har säkert förstått att jag har en enorm fågel fobi! Speciellt gäller det duvor, skator, kråkor, måsar, fasaner, änder och ankor. Fy vad äckliga de är! Igår köpte jag nya kuddar och då slog jag till med ett par dun kuddar . Jag gick och la mig och det kändes väldigt annorlunda. Plötsligt börjar mina tankar flöda tänk det är en fågel som är i min kudde massor av deras fjädrar! Och jag blir tvungen att dra huvudet från kuddarna och jag tänker i det läget jag kan inte sova med huvudet på fågelfjädrar. Till slut drar ögonen ihop sig och jag får lugna mig själv och säga det är lugnt det är ingen fågel det är vara fejkade fjärdar och då kunde jag försöka somna. Men jag måste säga att när jag vaknade på morgonen så vaknade jag riktigt skönt. Dock vågade jag inte trycka ner ansiktet i kudden. Jag måste säga att jag göra i alla fall framsteg ;) tänk vad löjlig man kan vara men det går inte stoppa det! Jag har i alla fall inte så ont av små fåglar om det inte är så att man sitter ute och äter och de börjar hoppa runt bordet då tycker jag det är lite jobbigt men det kanske är vanligt.

Ja må vara konstig ibland men det är väl sån jag är och det står jag för!


Tänk att man varit så liten


Om någon vill veta så är det bara


10 februari

Hej!

Idag har jag känt mig seg hela dagen. Det blev en tur till Jönköping på dagen där även stora delar av dagen tillbringades. Nu har jag precis varit och tränat lite och ska nog snart äta lite är vrål hungrig. Resten av kvällen blir nog i sällskap med tv.

I veckan ska jag försöka hinna med sånt man inte hinner med när det är skola och även njuta av att vara ledig.

För övrigt är det bra här hos mig det rullar på. Tankarna flödar på.

Hoppas på ett grymt sista sportlov nu för det är verkligen mitt sista!!

Ha det bra

Evve


Lördag

Hej allt folk!

Idag har jag helt glömt bort att blogg och jag har väl inte känt för det heller av den enkla anledningen att jag inte vet vad jag ska skriva om. Min dag har gått i ett typ började med att mamma och jag åkte runt och fixade lite. Efter det blev det en tur till mormor och morfar. Sedan har jag, Anna, Emelie och Helen kollat på melodifestivalen och ätit mat.

Hoppas alla har haft en bra lördag!

Ne nu ska jag kolla vidare på tv.

Ha det bra

evve


Fredag och äntligen lov!!

Just nu ligger jag i Johannas säng och är helt proppmätt och väntar på att Johanna ska äta klart. För när hon är klar så ska fredags myser starta och då ska vi ta fram allt gott vi har inhandlat. Så vi ska ha en grym kväll och fira att det är lov.

Imorgon på dan vet jag inte vad som händer men på kvällen ska jag och Emelie och Anna hitta på något roligt.

Ne nu ska jag kolla vad tv har att erbjuda!

Evve


Man kan inte göra mer än sitt bästa tänk på det!!

Vilken deppig rubrik det blev dock var det inte riktigt så menat. Man får nog tolka det lite som man vill. Just nu sitter jag och försöker komma på någon idé till en novell. Jag har sämst fantasi verkligen idag! Jag har jätte lätt för att ge andra förslag men jag själv blir aldrig nöjd med dem till mig själv. Jag har skrivit 300 ord suddat och börjat om på nytt ämne men jag vill ha det perfekta som bara för att fantasin och bokstäverna svävar på. Massor andra tankar flödar i huvudet men inte de som jag just nu behöver. Tankar som gör en glad och på bra humör virvlar runt i huvudet på mig kan jag säga. Men vist finns det en liten fundersamhet längst bak. Jag känner mig faktiskt på väldigt bra humör och allt känns faktiskt ganska bra både skolan och kroppen. Dock känns det som att man skjuter upp skolarbetet litet men nu har jag faktiskt börja inse att det inte är så bra utan det är bättre att göra lite för varje dag. Nu är det föresten inte alls långt kvar till studenten heller och sommaren är räddad tack vare att jag var lite modig. Så nu kan man hoppas på en grym sommar och man känner sig lite mer lugn för att ta studenten. Tänk vad lite kan göra för att man ska känna sig lugn och glad. 

 

Ne nu ska jag googla vidare på idéer så ha det bra!

 

evve

 

 

google ♥

 

 

Lite som kommer fram om man googlar på bloggtorka

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: gillar att testa nya saker, nära till skratt, omtänksam
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: kan ibland vara tidsoptimist, lite feg, lite lat
Vad är du rädd för: mörker, fåglar, orättvisor
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag står för den jag är och gör det jag vill göra
Det roligaste jobbet du haft/har: simlärare och badvakt
När grät du senast: Kommer inte ihåg en månad sedan kanske
När skrattade du senast: Skrattar varje dag men jag anna och becka hade värsta skratt anfallet på förra håltimman :D
Vem åkte du bil med sist: Mig själv
Vad var du rädd för när du var liten: mörker sov alltid med lampa tänd ;)
Värsta smärtan du råkat ut för: När jag skulle ta bort en sak på magen och bedövningen hjälpte inte när läkaren skar. Och när jag drog ut en tand utan bedövning.


Bild regn med gamla godingar

 
Firande av mig och becka och erica förr förra året
 
Nyår 2011 
 
Stockholm 2012
 
Trip till Jkp 
150-dagars med brudarna 
 
 

Någon som kommer ihåg min lista att göra innan jag dör?

Jag la aldrig ut hela så här kommer den: 
 
 

Saker jag måste göra i livet!

1.       Resa till Karibien

2.       Resa till alla världsdelar

3.       Åka till minst 5 olika stater i USA

4.       Åka helikopter

5.       Flyga luftballong

6.       Åka till Rom klart!

7.       Båt luffa

8.       Köpa en mullberry väska

9.       Bygga mitt dröm hus

10.   Köpa stor båt

11.   Lära mig köra båtKLART!

12.   Ta körkortKLART

13.   Hoppa fallskärm

14.   Vandra i en öken KLART!

15.   Gå på modevisning i New York

16.   Gå på modevisning i Paris

17.   Resa jorden runt

18.   Simma med delfiner

19.   Ta studenten

20.   Lära mig våg surfa (i alla fall testa på typ Hawaii)

21.   Köpa ett par glasögon med vanligt glas klart!!

22.   Gå på en jätte fin dyr restaurang (svin dyr och där man måste vara ”väl klädd”)

23.   Gå på bal

24.   Ha mitt drömbröllop

25.    Resa med första klass på ett lyx plan

26.   Bo utomlands

27.   Tatuera mig

28.   Åka segway

29.   Gå på konsert med känt band klart!!

30.   Navel långt hår

31.   Special sy min dröm klänning

32.   Fixa en grym möhippa

33.   Resa med kompisarklart!

34.   Designa en egen energi ring

35.   Gå HLR utbildning KLART

36.   Gå en livräddar utbildning klart!

37.   Flytta hem ifrån

38.   Studera på högskola/universitet

39.   Ta dykarcertifikat

40.   Göra en brasilianskavaxning

41.   Gå på Victoria Secret fashion show

42.   Göra klassikern

43.   Simma Vansbro klart!

44.   Äta ostron

45.   Färga håret

46.   Vara med i en film inspelning

47.   Skicka 100 röda stora rosor i ett bud

48.   Ha en egen Walkingcloset

49.   Äga ca 50 par skor

50.   Klappa ett lejon

51.   Köpa en egen Lexus

52.   Köpa sommarstuga på Västkusten

53.   Skaffa familj

54.   Hoppa bungyjump

55.   Äta rysk kaviar

56.   Köpa macbook

57.   Gå på Selma spa

58.   Åka formel 1 bil

59.   Bo på lyx hotell med room service m.m

60.   Jobba som reseledare

61.   Ställa mig i lägenhetsköer i olika städer KLART!!

62.   Flytta till göteborg

63.   Fixa ett stort party hyra känd klubb m.m

64.   Köpa en tårta med 14 våningar mer än kronprinsparets

65.   Springa 3 mil

66.   Köpa ett ton godis

67.   Göra en skyltning i ett affär fönster

68.   Övernatta i ett slott

69.   Rida elefant

70.   Rida kamel KLART!

71.   Resa till TOKYO

72.   Skänka minst 5000 till behövande

73.   Äta nobelmiddag

74.   Bada i Hertig Johans torg-fontänen med killen jag älskar! (tycker becka)

75.   Dygna

76.   Bergs klättra

77.   Åka på jeep safari i afrika (måste då se ex. elefanter, zebror o giraffer i det vilda)

78.   Göra akryl/gel naglar

79.   Gå en kläd designs kurs

80.   Jobba som livräddare/badvakt KLART!!

81.   Åka världens häftigas bergodal bana

82.   Bada i dödahavet

83.   Köpa en grym maskerad dräkt (topp till tå ska vara grymt) KLAR!!

84.   Gå på musikal på broadway 

85.   Besöka dramaten

86.   Besöka Biblioteksgatan 5 Stockholm klar!

87.   Åka längst upp i Eiffeltornet

88.   Vara längst upp i en skyskrapa

89.   Övernatt på en strand under bar himmel med trevligt/mysigt sällskap

90.   Köpa en omega/Rolex/taguhero klocka

91.   Äga ett helt/fullt Pandora armband halv klart!

92.   Gå på besök i ett rymd skepp

93.   Köpa ett par äkta diamant örhängen

94.   Åka till ett fattigt land och hjälpa till med något och se hur det har det

95.   Bli av med min krog oskuld KLART!

96.   Beställa en svindyr flaska champagne

97.   Läsa ut Steve Jobs bok

98.   Åka till Berlin

99.   Starta eget företag

100.                   Köpa min egna balklänning och sy in den efter mig klart!!

101.                   Se saker från andra VK

102.                   Ta min första körlektion KLAR!

103.                   Åka på en extremt lyxig och romantisk resa med någon jag älskar

104.                   Fira nyår långt hemifrån

105.                   Resa bort hemifrån i mer än en månad

106.                   Leva i en helt annan kultur

107.                   Äga min egen cabb

108.                   Vara med i radio klart!!

109.                   Vara med i TV Klar!

110.                   Göra något förbjudet KLART!!

111.                   *** ** *** *******

112.                   Få en romantisk kyss exakt på 12 slaget.

 

 

 

 


984

Det är så många inlägg jag har skrivit med detta inlägg sedan jag startade denna blogg 2009. Tänk hut mycket tid man har lagt ner på den egentligen. På något sätt är det ändå värt det för det är skönt att få skriva av sig lite. Dock har jag nu extrem blogg torka. Jag har inte lyckats komma på några knep för det än dock har vänner kommit på förslag de vill att jag ska skriva om. Men det är inget rolig eller jo om bloggen hade varit lösenordsskyddad så man vet vilka som läser men inte nu när den är öppen för alla. Men jag tror jag ska googla runt lite och skaffa mig lite förslag på vad jag ska blogga om så ska ni få läsa något intressant för en gångs skull hoppas jag ;)

Onsdag

Denna dag började inte som jag ville. Jag försov mig och vaknade fem min innan Anna skulle hämta mig och att försova sig säger nog ganska mycket. Trodde först att klockan var kvart i så jag hade lite mer tid på mig så jag tog på mig i lugn och ro till jag kollade på klockan igen då var ju klockan inte alls kvart i när jag gick upp utan hel. Det är så jobbigt att komma igång då och man glömmer hälften man ska ha med sig och hela dagen blir förstörd. Idag blev det skola som vanligt och sen har jag gjort lite på mina inlämningar och om en stund ska jag dra mig mot gymmet. Får hoppa man får parkering idag! Ikväll ska jag bara slappa och sen lägga mig i tid så jag kan gå upp direkt när klockan ringer. Hemma hos mig får man inte har några ursäkter heller för min pappa kommer då direkt med en förklaring och man blir dumförklarad. Typ om man försover sig så är man lat och något mer som han sa. La inte det direkt på minnet för jag orkar inte alla hans förklaringar som jag själv inte håller med om. Han är en man med starka åsikter dock har han inte sin dotter med sig på dessa saker! Vi har ganska olika åsikter han och jag om vissa saker. Har även idag försökt ringa om ett sommarjobb men som vanligt svara ingen. Ska försöka imorgon med och då ska jag pricka tiden då personen är vid telefonen. 

 

Imorgon har jag en ganska lång sovmorgon tror den är till halv 12 om jag inte fattat fel. Efter skolan ska jag plugga lite och sen vet jag inte. 

 

 

Kan inte en snäll människa komma med lite blogg förslag det är så sjukt tråkigt att skriva vad man gör!!!! Skulle bli så grymt glad då:D 

 

 

/evve

 


När det är så slaskigt ute vill man bara att våren och sommaren ska komma

 
Här kommer lite bilder från ett par sommarlov man har haft genom åren. Från kusten,Rom, grekland x2. Ser det inte härligt ut? antingen ska det vara massor snö och bara snö och ingen slask eller så ska det vara varmt och skönt!
 
/evve

Måndag vecka 6

Nu är det bara fyra dagar kvar sen är det loooov! Idag har jag varit i skolan som vanligt var den lite halv onödig även denna dag. Efter skolan åkte jag hem och sen blev det en tur till stan och sedan skulle jag och min bror träna men det slutade med att jag fick åka tillbaka hem pga det fanns ingen parkering. Men som tur var hade jag redan planerat att jag ska träna imorgon efter skolan så det blir bra ändå. Men det hade varit skönt att träna idag med.
Ne nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Ha det bra!!

Evve


5 saker ni inte visste om Evelina

  • När hon skrattar kan hon vid vissa tillfällen låta som en gris
  • Efter ett glas som innehåller alkohol blir Evelina väldigt fnittrig
  • Handsprit och tuggumi är hennes allra bästa vänner
  • Kvalitet är bättre än skit
  • Creme Bule är den enda efterrätt som duger för tillfället
Från vännen.

Fina Evelina

Hallå.
 
Jag fick äran att låna Evelinas blogg för stunden. För er som undrar så är det en utav hennes närmaste vänner som skriver, nämligen Anna.
Jag har lovat att jag inte ska skämma ut Evelina för mycket just nu men för tillfället känner jag för att avslöja alla sjuka saker vi har gjort ihop. Dock ska jag vara snäll.
Evve är en tjej som jag har kommit närmare på senare tid. Vi har upplevt och gjort sjukt roliga saker ihop. Saker som man ska göra i sin ungdom. Hon är allt bra galen den där bruden. Hon får för sig allt möjligt, hon fullkomligt älskar äventyr och delikatesser. Hon vill njuta av livets goda vilket jag vet att hon gör just nu då hon trivs underbart bra i livet trots alla hennes tusen funderingar och tankar. För det gör hon, tänker. Ibland lite för mycket men det är inget man behöver ha i åtanke. Då säger man bara tänk inte så mycket utan kör. Vilket hon har börjat lyssna på just nu.
Evelina är en underbar tjer med ett gudomligt skratt. Hon är sig själv i alla lägen och gör som hon själv vill. Dessutom är hon singel. Ett riktigt kap där.
 
Ha det bra och på återseende.
Puss Evelina.
 

Igen

Nu är jag hur glad som helst jag har äntligen hittat lösenordet till min me.com mail så nu kan min imessanger funka igen utan att min bror får alla mina sms hoppas jag på. För vi har från grunden samma konto och helt plötslitg märket vi att han fick alla mina sms vilket jag verkligen inte gilla så stängede av imessanger. Sedan kan jag nu också lättare säkerhetskopiera med ICloud dock går det väldigt segt när man inte har sparat något där innan.  Sen har jag äntligen hittat lösninge så att jag kan ha min älskade student klänning och sedan har jag hittat en grym BH till balklänningen. Kan ju säga att det är väldigt lätt att bränna en tusenlapp på underkläder. Det är sjukt men jag har märkt att de skönaste BH:arna kostar. Sen om man känner sig bekväm i underkläderna och känner sig snygg i dem så mår hela en själv bättre det är sjukt men sant. För om Bh:n skaver och åker runt och är hemsk och det samma med trorsorna så tänker man bara på det och då mår man inte bra och känner sig obekväm. Någon mer som känner så?
 
Ne nu ska jag pilla lite med min mobil så vi hörs!
 
Ha det bra!
 
evve
 
 
Ni kan ju även passa på och njuta av en favorit i repris ;)
 
 
 
 
länk

Söndag

Hoppas alla har haft en grym helg! Jag är väldigt nöjd med min helg. Den har varit väldig händelserik och skön. Igår kväll blev det mys hos min faster. Det är väldigt sällan nu för tiden det händer sånt. Vi åt god mat och sen kollade alla på melodifestivalen men då tog jag med mig Molly (farmors hund) och gick ut och gick istället för jag är så trött på melodifestivalen. Jag tycker bara Eurovision och finalen är helt okej att titta på.

Idag har jag ni varit och jobbat. Sen när mamma kommer hem ska vi åka ner till stan och fixa lite saker. Sen hade jag tänkt slappa och kanske ta en tur till gymmet senare ikväll. Det blev inget gym igår för såklart somnade Evve i typ 2 timmar och sen skulle vi åka. Nu tänker ni säker vilken dålig ursäkt.

Ne nu ska jag sätta mig i soffan lite.

Ha det bra!

Evve


Lördag

Hej på er!

Det är ganska konstigt att jag redan är vaken men så är det. Igår blev det bowling och mat och lite oväntade saker hände. Jag kom inte heller sist vilket var skönt för engångs skull! Kvällen avslutades med film.
Idag ska jag nog slappa på dan och kanske träna. Sen ikväll ska vi till min faster en svängt tror jag.

Kan ju säga att det är ganska galna tjejer jag umgås med men ni är så sjukt underbara!!

/evve


:-D


Fredag och äntligen helg!!

Fy vad skönt dock lär den ta slut lila fort som den började. Men det får vi inte tänka på nu. Idag blev det chill skoldag sen åkte jag hem och nu sitter jag här i soffan och har väl inget bättre för mig just nu. Är lite hungrig så ska nog äta något för vi ska inte äta förens senare och då kommer jag svimma om jag inte äter något innan. Hoppas på en grym kväll!!

Ha det bra flickor och pojkar!

/Evve


RSS 2.0