Tiden bara rinner iväg

Fy vad tiden bara flyger iväg och det känns som man inte ens har gjort något. Men jag har hunnit med mycket jag har: jobbat gånger tusen, träffat vänner, ätit glass, åkt buss till kungshamn och Hjo, kört bil, varit på kusten, åkt båt, badat lite här och där i mängder, ätit ett kilo färska havskräfter själv, solat, sovit, njutit av livet, ätit god mat, besökt nya ställen, fått lära mig nya saker, åkt ring bakom båten, funderat över livet och framtiden, betalt London resa och börjat planera den, boka in mig på sista biten av simlärarutbildningen och shoppat. Detta är en hel del skulle jag vilja säga men en sak jag fortfarande inte har gjort är att inse att studenten är tagen och att nu börjar livet. Jag har väl mer och mer börjat inse att något måste jag göra. Tror det blir till att läsa några fristående kurser i bland annat webbdesign och sen fortsätta lite med simningen i Skövde. Jag vet liksom inte vad jag vill bli mer än att jag vill jobba med människor och jag vill göra något för dem då man kan se framsteg. Alla säger hela tiden det skulle du passa som varför gör du inte det eller det eller de. Men jag känner att det är inget jag vill jobba med, många undrar varför jag inte blir lärare och jag känner att det är inget jag skulle vilja jobba med andra säger sjuksköterska men jag vill göra något annat. Jag vill göra något som ingen annan i släkten håller på med! Helst skulle jag vilja göra min helt egna grej frågan är bara vad? Kanske är det dags att börja testa och fundera över vad den grejen skulle kunna vara. Sedan har jag även blivit lite sugen på Polis yrket det finns ju så mycket inom det. Så jag kanske ska söka det till våren. Jag vet inte jag skulle vilja testa massor grejer och sedan välja men tyvärr verkar inte livet funka så! Men jag antar väl att jag kommer komma fram till något och livet kommer lösa sig det är skönt att ha en mamma som stöttar en till tusen och som får en att lugna ner sig hon sa senast idag att man kan inte göra mer än att försöka. 
 
Idag har jag varit ute med båten på dagen med familjen och några kompiasr efter det blev det dags för mig att dra mig hemmåt. Sen nu ikväll har jag lagat lite mat och tagit det lugnt.
 
imorgon blir det jobb hela dagen.
 
Ha det bra!
 
evve

Första turen för i år och jag bara älskar det!


Inte långt kvar


Hade tråkigt i väntan på jobb

Vad har du på dig?
Min snygga jobb outfit bestående av badvaktslinne och adidas short.

Hur mår du?
Jag är väldigt trött och seg men kanske inte så konstigt när familjen väckte mig för att de skulle dra till kusten.

Vad önskar du just nu?
Att jag hade någon att mysa med och att jag hade flera miljarder på kontot så jag skulle kunna bjuda mina vänner på massor roligt och sedan så jag kan köpa en grym bil( är trött på att åka buss).

Vad har du ätit idag?
Än så länge bara frukost ska snart äta mormors köttfärslimpa.

Vad ska du göra imorrn?
Jag ska jobba på dagen och efter jobbet ska jag träffa några av mina underbara tjejer.

och på söndag?
Då är jag nog förmodligen på kusten om allt blir som jag tänkt.

Senaste köp?
En sladd som gör att jag kan koppla in min mac med tv och ett par lofers

Vad skrattade du senast åt?
Jag skrattar varje dag men något extremt var väl i lördags kväll då jag vaktade poolen i Hjo under beachpartyt.

Vad grät du senast åt?
Ingen aning faktiskt, detta låter nog konstigt men det är inte alls ofta jag gråter.

Vad läser du just nu?
Jag började ca ett år sedan på Steve Jobs bok men har fortfarande inte läst ut den än. (Jag ska men tiden och orken finns inte riktigt men hans barndom var intressant).

Senast sedda film?
”The host” fick tips från Anna igår att jag skulle se den men stängde av efter en kvart då jag insåg att detta inte alls var en film för mig.

Vilken svordom använder du mest? Jag svär typ hela tiden och ja jag vet att det inte är fint men hellre att man säger fan och helvete än bananskrutt och skit. Men jag säger nog mest fan och jävlar.

Vem var den senaste som ringde dig?
Min mamma

senast 3 inkomna sms?
Är från Agnes och Anna och de stannar i mobilen.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Samhäll A-C, Webbdesign och massage.

Vilken är din favoritfrukt?
Jag gillar nog all frukt skulle jag vilja säga så tråkig var jag. Men grekisk vattenmelon eller typ stenhårda söta nektariner mums!

Vad är du rädd för?
Fåglar, mörker, åska (om jag sitter själv), döden

En person du tycker är snygg?
Måns Zelmerlöw ;D

Blir du lätt svartsjuk?
Ne det skulle jag inte säga

Din favoritkaraktär ur en serie?
Shara Jessica Parker

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten? Angelica min kusin

Vilket språk hade du velat lära dig?
Kinesiska och flytande Spanska (kan bara lite)

Vad för sorts killar faller du för?
Haha detta har mina kompisar många gånger tjattat om och de verkar veta exakt hur en evve kille är. Men en som är snäll, omtänksam och välklädd(med det menas en som tänker lite på hur den klär sig och gärna stilrent). 

Vart vill du åka just nu?
USA, London (ska ju dit snart), Borabora, Karibien

Vad önskar du dig i studentpresent? En Macbook pro (vilket jag fick), Flytta hemifrån saker och smycken. Jag önskade mig speciellt av mamma och pappa ett mina från dem och de fick välja själva och jag fick en jätte fin pandora ring med en briljant i. 


lite annat än bara om min dag


Vad gör dig glad?  - Människor som är glada och positiva saker
Vad gör dig ledsen? 
Vad vill du helst göra i framtiden?Det är något jag inte har svar på än, jag vill i alla fall jobba med något som jag är intresserad av och som kan hjälpa andra, sedan träffa min dröm kille och senare skaffa barn
Vad önskar du att du slapp göra? Gå igenom jobbiga saker och slösa energi på onödiga saker
Vad vill du ha nu? En kille som gillar mig för den jag är och en som man kan lita på!
Vad längtar du till?  London, framtiden 
Vad tycker du om dina betyg?  Helt okej, men jag borde vara nöjd över det jag har presterat 
Vad ångrar du i ditt liv?  
är det bästa som hänt dig?  Vad svårt det finns så mycket, typ körkortet, min underbara familj, studenten, balen, alla resor med mera....... 


Fredag men känns som söndag eller typ lördag

Hej på er!
 
Oj vad dåligt jag bloggar men jag har lite annat för mig så jag har släppt bloggen lite. Jag jobbar och jobbar, umgås med vänner och lever livet. Igår hade jag sista dagen som simlärare och vi hade avslutning och så för barnen. Sen på kvällen så gick jag och Erica och Fanny ut till Husaren för att fira Fanny som precis fyllt 18. Idag har jag inte gjort så jätte mycket har fixat lite och suttit lite i solen. Det är väldigt skönt att mamma och pappa har kommit hem nu för jag är så trött på att göra alla hushålls saker som måste göras! Jag har fått fina presenter bland annat en pandora berlock så nu är snart armbandet fullt. 
 
Imorgon ska jag slappa på dagen sen på kvällen blir det badvaktsjobb. 
 
Veckan har beståt av mycket jobb med simskolan och det har varit så stressigt eftersom alla ska få var sitt märke minst och alla ska hinna med vissa saker och så. Sen har jag träffat mina underbara vänner och hittat på saker och seda har jag försökt slappa lite med. Jag har nog kommit på varför jag inte har ritkigt fattat att jag har tagt studenten. Det jag tror är anledningen är nog att jag började jobba tre dagar efter studeten och sen dess har jag jobbat hela tiden och bara haft enstaka lediga dagar. Det roliga är att jag har blivit typ beroende av att jobba för jag vill ha massor av pengar! 
 
Vill ni veta en till sak?! skit samma för ni får veta det ändå. Jag ska till LONDON den 11 augusti med Anna och hennes bror. Vi ska upptäcka staden och shoppa tänkte vi och även få komma bort lite från Sverige och vardagen. Känns nästan lite overkligt men sjukt skönt och roligt. 
 
 
 
Ne nu ska jag slappa lite och snart gå och lägga mig! 
 
Ni får ha det så bra
evve
 
 

-


RSS 2.0