Fredag men känns som söndag eller typ lördag

Hej på er!
 
Oj vad dåligt jag bloggar men jag har lite annat för mig så jag har släppt bloggen lite. Jag jobbar och jobbar, umgås med vänner och lever livet. Igår hade jag sista dagen som simlärare och vi hade avslutning och så för barnen. Sen på kvällen så gick jag och Erica och Fanny ut till Husaren för att fira Fanny som precis fyllt 18. Idag har jag inte gjort så jätte mycket har fixat lite och suttit lite i solen. Det är väldigt skönt att mamma och pappa har kommit hem nu för jag är så trött på att göra alla hushålls saker som måste göras! Jag har fått fina presenter bland annat en pandora berlock så nu är snart armbandet fullt. 
 
Imorgon ska jag slappa på dagen sen på kvällen blir det badvaktsjobb. 
 
Veckan har beståt av mycket jobb med simskolan och det har varit så stressigt eftersom alla ska få var sitt märke minst och alla ska hinna med vissa saker och så. Sen har jag träffat mina underbara vänner och hittat på saker och seda har jag försökt slappa lite med. Jag har nog kommit på varför jag inte har ritkigt fattat att jag har tagt studenten. Det jag tror är anledningen är nog att jag började jobba tre dagar efter studeten och sen dess har jag jobbat hela tiden och bara haft enstaka lediga dagar. Det roliga är att jag har blivit typ beroende av att jobba för jag vill ha massor av pengar! 
 
Vill ni veta en till sak?! skit samma för ni får veta det ändå. Jag ska till LONDON den 11 augusti med Anna och hennes bror. Vi ska upptäcka staden och shoppa tänkte vi och även få komma bort lite från Sverige och vardagen. Känns nästan lite overkligt men sjukt skönt och roligt. 
 
 
 
Ne nu ska jag slappa lite och snart gå och lägga mig! 
 
Ni får ha det så bra
evve
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0