längtar

Just nu längtar jag efter:
 
 
  1. Max ska komma hem
  2. En stor och mysig kram
  3. Få min hemtenta helt klar
  4. Tills mitt semiarium är klart imorgon
  5. Tills på lördag
  6. Och till julen 

Helt naturlig!

 
 

Mitt första besök

Mitt första besök på systemet blev igår. Det kändes verkligen som jag gjorde något olagligt fast att det var helt lagligt. Det pinsamma var att jag blev frågad redan en gång innan jag kom fram till kassan om hur gammal jag var. Betyder det att jag såg liten ut eller betyder det att jag såg blyg och rädd ut? Haha. Väl i kassan frick jag 10 stycken grattis innan jag ens hunnit betala. Hela kön skrattade åt mig och mannen i kassan tyckte jag skulle rama in kvittot och då skrattade alla ännu mera. Då kände jag mig som ett litet barn som borde gå hem och lägga sig i sängen och sova istället! Haha men nu är första gången gjord och nästa gång lär inte bli lika pinsam och skämig får jag hoppas på i alla fall. 

Hej då tonåren

Hej!

oj vilken bra dag. Nu är jag inte längre någon tonåring utan 20år. I natt vi 00.01 blev jag väckt med sång och paket av min kära familj. Jag fick ett Efva Atling halsband och en Jamie Oliver stekpanna och ett present kort. Sen i tisdags fick jag en jättefin present av Max vi ska gå på Universum och sedan får jag välja en restaurang vi ska äta på bara han och jag.

Om några timmar ska jag även göra det första besöket på systemet. Jag ska köpa en flaska bubbel för man fyller ju bara 20 en gång. I kväll ska jag fira med bubbel och sushi.

Så nu ska jag plugga lite och kolla lite serier och njuta av min nya ålder.

Ha det bra
evve

Lördag 18/10

Tjo på er! Idag fick jag minsan ingen sovmorgon. Mamma bara flög in i rummet och frågade om jag ville med till Nässjö och Jönköping. Trodde mamma först sa Nässjö och Lidköping men var nog för nyvaken. I Nässjö var vi i en riktig längdskidenördsaffär och min pappa såg ut som ett barn i en leksaksaffär. Efter det åkte vi till A6 och där hittade jag ingenting. Sedan ikea där köpte mamma lite nödvändigt och jag köpte 2 kuddar till min säng. Har känt ett tag att sover man två känns mina 2 kuddar sedan innan väldigt fjuttigt så jag köpte två till. Så nu kommer man sova som en gud trotts att jag inte tror på någon gud. Sen åt vi på vägen hem. Väl hemma bäddade jag om min säng och nu har jag legat i den och kollat på serier och det var väldigt skönt med så många kuddar. Resten av kvällen ska jag äta lite mat och se på "Så mycket bättre". Imorgon blir det simskola på morgonen och sedan lite plugg och sedan far jag till Göteborg. Kramar evve

I väntan på mat

Mamma och pappa står och lagar en jättegod fredags middag ute i köket medans jag själv sitter och slö surfar bland massor bloggar. Det var så fullt i köket så jag tänkte att de klara de bra själva. 
 
Idag har jag ätit sushi lunch med Erica som jag även fick en jättesöt present av. Dock har jag inte öppnat den än för det känns lite fel när jag inte fyllt år än. Så Erica om du läser detta jag ska öppna det på min födelse och jag tror säkert det är en jättefin present. Är jättenyfiken!! Sen efter den mysiga lunchen åkte jag hem och kollade lite serier och tog det lugn. Försökte få in lite HP plugg men det var svårt idag tydligen. Så får ta igen det imorgon! 
Nu ikväll ska jag äta god mat och bara ta det lugn framför tv. 
 
Hoppas ni har en bra kväll som jag trotts stor saknad av mina andra halva.
 
kram
evve

Torsdag 16 oktober

Nu var ännu en dag över och jag tycker det känns hemskt nästan eller det låter hemskt. Men det är väl bara för att jag tänker för mycket. 
 
Idag fyller min kära far år vilket betyder att vi ätit tårta och  han har fått fina presenter och firat hon lite. Jag har även försökt plugga på matten inför högskoleprovet. Vissa bitar går jättebra andra får jag verkligen gissa mig till. Så det ska bli roligt att se hur det går. Jag får helt enkelt se detta som en rolig grej att testa sig själv på och skulle det gå bra lite bra så kanske jag får en extra väg att komma in på.  Sen har jag även haft simskola på kvällen en liten sväng. 
 
För övrigt är allt bra. Lite trött och seg men det skyller jag på vädret faktiskt idag för det har varit så tråkigt och dystert. Men det blir nog så lätt i början av hösten/vintern nu när det varit en kanon sommar. Kroppen måste hinna ställa om sig hur töntigt det än låter så tror jag faktiskt det är så. 
 
Ne nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta serier. 
 
Godkväll
evve

Onsdag

Idag var det onsdag och exakt en vecka tills jag fyller 20. Tänk vad fort tiden går som jag alltid brukar skriva. Idag har jag tagit en sovmorgon tillsammans med Max som började senare. Efter det följde jag med Max en bit och sen skiljdes vi åt för en lite tid. Max till skolan och jag vidare för att möta upp Linn. Väl när jag mött upp Linn for vi mot Valhallabadet och simmade ett par längder. Vilket var väldigt skönt! Sen tog jag spårvagnen till stationen och sedan tåget vidare mot Skövde för firande av pappa och träffa vänner och lite jobb. På tåget träffade jag en mycket saknad vän vid namn Agnes så det gjorde tågresan lite roligare. Resten av kvällen ska jag sitta framför tv och datorn och mysa i mina randiga långkalsonger. 
Jag har tänkt på en sak jag har väldigt svårt att säga hejdå även om det är snart man ska ses igen. Jag tror jag egentligen har haft det hela mitt liv. Typ som när mamma och pappa lämna en på dagis eller skolan det var hemskt. Men jag har märkt det speciellt sen jag träffade Max. Det är lite jobbigt att säga hejdå även om vi ses snart. Hade inte mobilen funnits eller datorn hade det nog varit ännu jobbigare varje gång man skiljdes åt ett par dagar. Jag vet ni tycker säkert detta låter töntig men så är det och det är väl för att jag tycker om hans så mycket. 
 
Detta var väl allt jag hade att säga för dig dag. Så ni får ha en bra kväll
evve
 

Idag 14 oktober

Idag den 14 oktober är det ett halv år sedan jag och Max bestämde oss för att det var han och jag. Tänk vad fort tiden går det kändes som igår Max tog kontakten med med mig och vi började prata och sedan umgås. Vill ni veta en sak till? Det får ni även om ni inte vill det är 8 månader och 3 dagar sedan Max skrev till mig första gången. Det är verkligen helt sjuk hur fort tiden går. Måste tillägga att jag är extremt glad över att du tog kontakt med mig och kom in i mitt liv. Du är bäst min fina och underbara prins! <3

Vad gör mig glad?

Läste precis en blogg och fick lite tips så nu ska jag göra en lista på några utav många saker som gör mig glad. 
 
 
  • Överraskningar som är gjorde bara för mig (även om jag alltid oftas vill veta allt och vara med och planera så tycker jag det är roligt)
  • Choklad
  • Är alla andra glad blir jag med glad
  • Hjälpa andra med saker som gör dem glada vilket får mig att bli glad
  • Umgås med personer jag tycker om
  • Spontana aktiviteter
  • Havet
  • Baka goda sötsaker
  • Testa på nya saker 
  • Lära mig nya saker 
  • Ett gulligt samtal eller sms

Något ni kanske inte vist om mig



- Jag är till en början en väldigt blyg person men det släpper ofta fort.
- Är typ beroende av pepsi max och finns det inte det blir det cola zero.
- Orden diet och deffa är de töntigaste jag vet.
- Jag har nyss blivit Samsung ägare och det trodde jag aldrig skulle ske eftersom jag var helt förälskad i iPhone. Men nu vill jag verkligen inte byta tillbaka.¨
- Just nu drömmer jag mig bort från Skövde vilket jag inte trodde skulle hända.
- När jag var liten var min favorit leksak en doktorväska med tillbehör i. Så att hjälpa människor har funnits i mitt tänkande sedan tidiga år.
- Om 2 veckor och 3 dagar är jag äntligen 20år!
- Jag har börjat skämmas över mig själv gällande min fågelfobi.
- Jag är sjukt mörkrädd och har lätt för att skrämma upp mig själv.
- Jag är jättesvag för allt som innehåller choklad.

RSS 2.0