sista maj !

Nu var man äntligen tillbaka i den underbara soffan helt slut och känner just nu bara för att kolla på ”fyra bröllop” och sedan sova. Dagen har bjudit på 4 timmars nationellt matte B prov och det var j*vligt jobbigt sista timman var värst då var man helt slut och man viste knappt vad man skrev. Sedan efter det så hade vi en lektion till och då fick vi kolla på film i hörsal D som är som en bio salong typ. Sedan har jag och Karin konstaterat att jag är nu matte fri för alla framtid förhoppnings vis. Många i min klas är ju lediga ca 12 veckor från matten men själv så är man klar med den!!!!!Borde egenterligen firas. Sedan efter skolan så gick jag till stan med min saknade Josephine och det blev en fika på Rådhuset och en tur på stan. Sedan så cyklade jag hem och har nu precis ätit och har som sagt nu hamnat i the Lovely soffa. Resten av kvällen blir slapp och imorgon är det mammas födelsedag och det ska vi fira lite igen och sedan är det skolan som vanligt och efter skolan ska jag träffa Ulrica, Sanna och Felicia och planera sim och leken till hösten så att det blir bra grupper och att många nya får komma in. Sedan så är det en liten lång helg.

 

Tänk att på fredag är det 2 veckor kvar i skolan där av 4 dagar är vi lediga. Tänk att nästa fredag tar alla treor studenten det kommer bli tråkigt tycker jag för vilka ska man nu spana in ;) de som kommer bli 3:or nu är ju inte lika roliga att spana in…. Men aa jag får väl se det lite positivt för att det blev ett steg närmare för mig själv till studenten.

 

Ha en bra dag!

Kram

evvis♥

 

©


Sista dagen på v 21

Livet rullar på vilket känns både soligt och roligt. Det sorliga är väl att allt går så fort fram att man inte hinner med allt eller så känns det och att allt det roliga man upplevts läggs bakom en och glöms bort lite. Det roliga är ju att det är närmare sommar lov och på sommarlovet ska jag ju åka utomlands och jag ska ha så mycket roligt med mina underbara vänner.  Jag och Erica chattade i veckan och jag kände mig så uttråkad så jag frågade henne om hon hade något roligt att berätta och hennes svar var nej och hon frågade det samma till mig och mitt svar var nej och då kom vi fram till att vi har ganska tråkiga liv ibland och det vill vi ju inte. Så nu ska vi förbättra de känns redan som att det har börjat bli roligare men det kan ändå bli mycket roligare.

 

Idag har jag först tagit en riktigt skön sovmorgon sedan har jag pluggat matte och kollat på massor olika repriser på bra program och sedan har jag slappat och laddat för en ny kort skolvecka med mycket inlämningar och redovisningar och 4 timmars prov. Resten av kvällen ska jag nog göra det jag känner för så det blir nog alltid något.

 

Ne nu ska jag hitta på något så ses vi

 

Evvis♥


Lördag!

Hej!

 

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Har plockat iordning på mitt rum lite och sen gått i leggins och ett grymt fult linne och en halvdan fläta i håret. Om en stund kommer nog farmor och farfar för mamma och farmor ska fira sina födelsedagar eller mamma har inte fyllt år än men om 2 dagar gör hon det och farmor fyllde år för en vecka sedan så de tänkte att de kunde lägga ihop och fira. Så resten av kvällen så kommer de närmaste släktingarna och det kommer bli mysigt.

 

Igår så var det skola och sedan efter den så åkte jag, Karin, Rebecka, Anna, Erica, Josefin hem till Karin och bakade cupcakes och de blev väldigt goda vill jag säga riktigt mumsiga. När vi höll på och städa så blev det ett litet krig och jag får väl ta på mig det då efter som det var jag som först tryckte upp en cupcake i Ericas ansikte. Och sedan när jag skulle gå och slänga den så kommer Josse med en klockren i mitt ansikte och sedan så började Annas kind locka så det blev en cupcake i hennes ansikte med av mig med ;). Men jag kan säga en sak att Josse ska få en hämnd rejäl en. Sedan på kvällen blev det mys i soffan men dock inget sött för jag var så trött på socker.

 

Imorgon vet jag inte vad som mer händer än att jag ska plugga matte i mängder och sedan hoppas jag i alla falla att något händer.

 

Måndag Ska jag först till skolan sedan hem och plugga och efter det ska jag på handledar kurs med min mor och far och då ska jag även göra syn test. Så efter det är det bara att skicka in och bli godkänd av trafikverket och sedan får alla flytta på sig i trafiken för då ska jag ut och köra och vem vet hur det går ;)

 

Ne nu ska jag ladda för en mysig kväll genom att kolla igenom datorn och lyssna på musik.

 

Kram på er alla mina läsare!

evvis♥

 

här är en bild på några av våra cupcakes!


Torsdag!

Vad ska man göra om man är trött men borde göra annat istället?? Jag är så trött att jag inte ens orkar äta det godaste som finns godis. Sedan kommer nästa problem jag vet liksom inte riktigt vad jag ska hitta på och skriva om idag. För min dag har varit precis som alla andra torsdagar. Eller jag försov mig i morses men jag hade tur att mamma var hemma och kunde skjutsa mig så jag i alla fall han i tid till skolan och att jag han klä på mig och sminka mig. Sedan efter skolan så fick jag åka med Rebecka och hennes mamma hem och det var mycket snällt. Efter det så kom jag hem och då åt jag och då kom farmor och farfar och Molly på en tur hit. Så då blev det gos med Molly en stund. Okej får erkänna att jag faktiskt hade något att skriva om men om det var så roligt vet jag inte. Resten av dagen ska jag kolla på tv4:as program ” fyra bröllop” klockan halv 8. Hm.. kanske ska ta och skriva några små tankar.

 

Kramar

evvis♥

 

 

 

 

Hur ska man göra om en sak har kommit ut. En sak man inte vågade få ur sig men egenterligen ville man kanske inte att den skulle komma ut. Även om det kanske bara var till 2 personer men att man nu får gå och undra hur det blev efter det kom ut. Då menar jag med andras tankar kommer saker att bli annorlunda och konstigt istället för att allt var bra och roligt? Vad vet jag och vad vet du?? Och man själv kanske inte vågar tro annat än negativt nu! Men det kanske egenterligen bara är positivt men man är ju så j*vla feg men varför ska man vara det? Man lever ju endast en gång eller i alla fall vad vi vet. Då ska man ju leva livet och gör det man vill och inte gå och hålla inne sig allt men det är ju lätt att säga och skriva men IRL är det ju tvärt om.  Så man ska ju leva och uppfylla sina drömmar medans man lever så varför gör man inte det bra!!!! Livet är ett mysterium som tar tid att lösa tror jag.

 

 


Inte så långt kvar!

Kollade precis på mitt schema för de sista veckorna i skolan. Såg att denna vecka är den sista hela veckan innan sommarlovet. Känner att det ska bli riktigt skönt med sommarlov. Har redan börjat fundera lite över sommarlovets planer.

 

Detta har jag tänkt hinna med en gång eller flera gånger på lovet:

·         Åka till kusten många gånger

·         Åka båt

·         Bada massor

·         Bli jätte brun

·         Åka till Liseberg med härliga vänner

·         Åka till Grekland

·         Något spännande och en riktig upplevelse, ny erfarenhet, kanske något fantastiskt

·         Jobba och tjäna pengar

·         Åka till Göteborg och göra roliga saker

·         Övningsköra

·         Åka till Stockholm

·         Shoppa

·         Åka till några nya ställen

·         Träffa mina underbara vänner

·         Mysiga kvällar

·         Äventyr

·         Umgås med nära och kära

 

Det är vad jag kommer på just nu. Det ser ut och vara mycket saker men många saker hänger ihop så egenterligen så är det inte så mycket. Hoppas ni också har många planer för sommaren. Jag hoppas på att det blir ett sommarlov som det kommer hända mycket på och att det blir ett riktigt roligt äventyr och spännande och ett jag verkligen kommer minnas.

 

Ne nu ska jag ta en chokladboll även om man borde börja tänka på att man snart ska gå i bikini. Men det är ju så gott så varför inte ;D

 

Ha en fortsätt bra dag så hörs vi!

Kram

evvis♥

 

Bilder tagna av mig själv!


Onsdag

Hej sitter just nu i skola och slutar om en timme och jag hade sovmorgon till tio i 11. Efter skolan så blir det att cykla hem i den hemska blåsten och mot vind och sedan blir det plugg och lite mer plugg och sedan slappa!

Allt bara snurrar!

Har ni tänkt på det allt snurrar ju verkligen. Mitt huvude snurrar av tankar, träden snurrar med vinden, jorden snurrar, mina kompisar tankar snurrar, regnet/vattnet åker runt, årstiderna åker runt och mycket mer saker. Allt är som ett kretslopp eller kanske inte mina och mina kompisars tankar. Kan nog direkt säga att mina tankar inte är om samma som mina kompisar har. Men vad min tanke handlar om kan jag inte riktigt säga. Men en sak kan jag säga att den handlar lite om drömmar. Jag är nog den människan som tänker mest i hela världen. Jag tänker verkligen på allt och inget säg någon gång jag inte har en tanke i huvudet. Ni kan ju fråga mina kära vänner vad de skulle säga det skulle nog säga 4 ord ”Hon tänker för mycket”. De får många gånger säga till mig sluta tänk och gör saker istället.

Nu låter det som att jag är helt störd men jag själv tycker det är normalt att tänka men mina vänner säger ju som sagt att jag tänker för mycket. Hur ska man sluta tänka eller i alla fall tänka mindre. Det finns ju saker att tänka på hela tiden allt mellan himmel och jord. Mina vänner jag oftast är med får väl kanske vet en och annan tanke borde nog lära mig att hålla dem inne lite och ha mina tankar för mig själv. Man vet ju aldrig vad de kan göra med dem liksom vem vet de kanske går och säger det till någon annan. Vad vet jag?? Men jag litar på dem faktiskt att det stannar mellan oss för vänner är där för att prata med och lita på annars är det ingen bra vän. Även om dem ibland vill jävlas lite med en och göra saker som man inte alltid vill så är det alltid en tanke eller glädje med det.  Jag är så otroligt glad för att jag har alla mina underbara vänner och tack för att ni finns där och gör dagen rolig och underbara och att ni lyssnar när man har något viktigt att säga även om det inte alltid är så intressant.

 

I LOVE YOU GILRS AND BOYS YOU ARE THE BEST FRIENDS IN THE WORLD AND  I AM SO HAPPY THAT I HAVE YOU!

 

Have a nice day!

 

evvis♥

 

 


En ganska deppig dag!

 

 

Hejsan!

Men det är tur att livet innehåller mycket glädje med. Men livet består ju av alla känslor och det får man räkna med. Livet är som en bergodalbana som går upp och ner som humöret och känslorna.

 

Idag startade dagen med att jag och Anna och Erica cyklade till skolan i det halv bra vädret. När vi kom till skolan så var det jätte lite folk där och det var otroligt tyst. Sedan så hade vi engelska då vi fick reda på info för dagen och lite till om den hemska olyckan som var i Skövde fredag till lördags natt med två unga killar som går på skolan och båda omkom. Även om man inte kände dem mer än att ha sett dem någon gång så blir man själv lite nedstämd när hela skolan är det. Efter det hade vi svenska och sedan matte med en tyst minut och sedan var det slut. Efter skolan så åkte jag med mamma och tränade och sedan så har jag pluggat och bakat kladdkaka och prov åkt min fasters nya cabbe en blå liten bubbla men i en ny modell som hon hade varit och hämtat igår natt. Man såg riktigt hur det lyste av glädje i Lottas ögon efter flera månaders längtande efter en sådan betels.

 

Snart blir det nog dags för sängen är sjukt trött. Imorgon väntas nationellt matte A del 2 och nästa vecka är det matte B prov och sedan är matten över för min del :D det ska bli så otroligt skönt!!! Ne nu ska jag göra i ordning mig för sängen och sedan sova. Sova är nog det skönaste som finns men man missar ju så sjukt mycket saker så jag får nog börja få min kropp att bli pigg och inte vela sova hela tiden man kan ju inte sova bort hela livet liksom man måste ju leva livet och gör allt man drömmer om!!

 

Kramar

evvis♥

 -

Haha så att jag skrev söndag på gårdagens rubrik men egenterligen var det lördag. Trött som vanligt och då tänker jag inte på vad jag gör ibland ;) ligger just nu i sägen och ska snart sova. Fy jag borde nog ta och röja upp på mitt rum märker jag nu när jag ligger här och tittar. Det ligger ju väskor och kläder höjt och lågt och skolböcker och skit över allt. Har inte tänkt på det förens nu men aa jag får nog ta och städa här imorgon eller lättare sagt när jag orkar ;) så nu vet ni det. I dag har jag först tagit en lång sovmorgon och sedan så pluggade och sen blev det en tur till farmor och farfar för farmor fyllde år idag. Imorgon är det skola igen och det blir en väldigt kort dag som alla andra måndagar och det är väldigt skönt. Efter skolan blir det plugg och kanske ska försöka träna lite om jag inte total fastnar i pluggandet om kol .Fy jag fattar inget om alla kol bindningar och skit!!! Jag ska inte bli någon kemist eller forskare så varför ska man kunna det egenterligen det känns väldigt ovärt att läsa om det för om jag hade velat bli det hade jag ju gått en annan linje ex. Natur !!! Haha nu lät jag väldigt arg men aa ni förstår nog vad jag menar. Vist samhäll är en bred linje som ska göra att man har många möjligheter att välja sen efter men kemi är ju så tråkigt och när man vet att en sak jag verkligen inte ska jobba som så orkar man inte läsa det. Men som jag brukar säga det är bara att plugga och förstå och leva livet. Ne nu börjar ögon locken att falla ihop och jag ska nu sova. Ha det bra så hörs vi! Kram Evvis<3

Söndag

OJ nu var det ett tag sedan igen. Skyller som vanligt på skolan men aa det är ju så det är nu här i slutet. Lärarna säger att de sitter ner och planerar alla prov under terminen men det verkar inte så för nu har vi massor prov dock har väl jag inte lika mycket som några av mina andra kompisar så det är väl tur det.

 

Igår blev det en riktigt mys kväll med god mat roligt sällskap och många olika samtals ämnen.

 

Idag har startade dagen kl 06.00 och då blev det att göra sig i ordning och kl 7 så satt jag i bilen på väg till Jönköping för att avsluta min utbildning. Jag har även badat ute för första gången i år. Det var riktigt skönt. Och jag är nu mera utbildad simlärare och tecknikskoleinstruktör. Så nu kan man söka jobb som det men jag har nog tyvärr åldern emot mig vilket är väldigt tråkigt i vissa lägen. Sedan när jag kom hem så har jag ätit god mat och slappat och fått reda på tråkiga saker och roliga saker.

 

Imorgon så ska jag ta en ordentlig sovmorgon och sedan ska jag plugga och sen så blir det en sväng till farmor och farfar.

 

Tänk vad folk har fantasi och vill lura människor. Tänk vad vissa råkar illa ut. Tänk vad vissa kan dölja hemligheter. Tänk vad vissa kan få reda på. Tänk att man har så underbara vänner. Tänk hur alla är olika och tur det. Tänk vad många kan säga och vända på saker. Tänk vad man kan vara feg ibland eller lättare sagt ofta. Tänk vilken vilja man har. Tänk vilka behov man har. Tänk vad alla kan tolka saker olika. Tänk vilka missuppfattningar det kan bli. Men ändå är vi människor, vi är olika, alla gillar inte varandra men man måste ändå leva livet och ha roligt och att alla är olika kan inte alltid vara bra och det måste man bara vänja sig vid. Men tänk vad tråkigt världen skulle vara om alla var likadana på både insidan och utsidan. FY VAD BORING skulle jag vilja säga!  Hoppas ni fattar vad det är jag menar även om det blev mycket Tänk vad med mera men aa det är tanken jag vill få fram. Och jag tror säker många av er kommer få en annan tanke än vad jag får men aa som jag skrev i texten alla tolkar olika oftast ;)

 

Här kommer några av många bilder från gårdagen:

som vanligt så ska jag alltid råka bli oseriös på bilder lite mer än andra ibland ;) får ursäkta mig

 

 

 

Kram

evvis♥♥♥


Bilder från mobilen!

Anna posar hon med :)
Josse posar lite :)
Media markt häng. Så här såg det ut när jag erica och anna kom de njöt riktigt rejält :D
Skolan Bildtagen av: ??
Mina girls :D
Nu blev det lite bilder istället för text orkade inte skriva idag har skrivit så mycket. Men kan berätta att jag har haft en vanlig dag med matte A nationella och plugg :D
kramar
evvis<3

V.20

Hello!

 

Nu får det här j*vla regnet och målen försvinna jag vill ha sol och värme så man kan bada och sola och åka till det bästa stället på jorden KUNGSHAMN!! Tror att jag och min familj ska försöka ta oss ner snart. Båten är nu hemma igen och pappa  ska fixa den så att den blir redo för havet.

 

Idag har jag varit i skolan i några timmar och sedan hem och slappade i några minuter och sedan pluggade jag och har precis tagit ut min kaka ur ugnen och ska snart ta en bit av den. Sitter även nu och uppdaterar min iphone och det tar ju tusen år det brukar aldrig ta så lång tid så jag blir lite fundersam. Men jag har ju gjort en backup så det kommer blir bra får jag hoppas.

 

Ne nu ska jag avsluta detta så hörs vi imorgon!

 

Kram

evvis♥

 

 

 

Bild:tagen av mig själv!


:D

Några snygga tröjor lyckades jag hitta :D
polyvore.com

det säg att efter regn kommer solsken

 

Ska man verkligen tro på det lilla talesättet?? Jag är så trött på allt regn som har varit. Jag vill ha sol, värme NU. Är nog inte själv om att ha den viljan och det är ju bra.

 

Igår så vaknade jag efter en skön sovmorgon och jag och mamma och pappa och min bror åkte och kollade på bil och vi hittade två men en som vi fastnade mer för. Efter det så åkte vi och hälsade på min farmor och farfar och deras och min fasters 2 månader gamla hund. Fy vad söt den var har aldrig sett en sötare. Den var så sällskaplig och mysig och helt underbar. En riktigt mys hund kan man säga med ett ord. Efter turen hos dem så åkte vi till media mark och sedan handlade vi lite och sedan så åt vi gott och slappade i soffan.

 

Idag har jag haft en allmänt slapp dag. Jag har varit på badet och varit med och tränat u-gruppen. Efter det blev det hem och då hamnade jag i soffan väntan på mat och sedan en liten tupplur i soffan och sedan har jag pluggat i några timmar. Nu sitter jag med datorn i knät och tv:n på. En riktigt slapp dag men inte en mys dag. Jag tycker inte slapp dag och mys dag är samma.

 

Slappdag= Gör man saker fast i ett lugnt tempo och man är ofta själv.

Mysdag= Gärna med en eller flera vänner med mycket godis, filtar, filmer och mys belysning och mycket prat och skratt.

 

Ne nu ska jag göra en polyvore bild som ni snart kommer få se.

 

Vi hörs

Kram

evvis♥

 

 

welcome home to sweden :D curry y mipocomadre


Fredag och helg!

Äntligen Fredag!!!!!

 

Som ni säkert ser så har mina uppdateringa varit väldigt dåliga denna vecka. Jag har varit helt seg och skit trött och inte orkat starta datorn och då kände jag att bloggen får ligga lite efter i några dagar.

Dagen har bjudit på skola med matte, klasstid och musik om musiken var så seriös vet jag inte men aa jag och Erica och Becka hade riktigt roligt i alla fall. Sedan efter skolan cyklade jag med Anna hem och sen när jag var hemma la jag mig i soffan och slappa. Jag har nu precis varit och tränat och sitter nu ny duschad i fåtöljen och väntar på mat.

 

För övrigt är allt bra och jag har lyckats få ett mycket bättre sommar jobb så att jag kunde tacka nej till slavarbetet på kommunen med endast 35 kr i timmen. Ska jobba på KSS på rehabiliteringen det ska bli riktigt roligt och det är dubbelt så bra lön vilket gör att man blir mycket gladare.

 

Kom på idag att nästa lördag tar jag min examen av kursen jag har gått nu vid namn Simlärarakandidat och teknikskoleinstruktör. Så nu kommer jag kunna lära barn att simma över allt och även de som börjar tävlings simma. Måste säga att det känns bättre att lära ut nu när man har en utbildning det känns mer seriöst på något sätt. Och det är en jätte bra erfarenhet att ha i vidare livet :D Vill tacka simklubben för att jag får denna chans!!!!

 

Ne nu ska jag äta grillat med min lilla underbara familj så får ni ha det bra!!!

 

Kram

 

Evvis<3


Tisdag!

Såg precis att jag hade skrivit måndag på rubriken. Lite fel dag tyckte jag.  Man börjar nog bli väldigt trött. Egenterligen känner jag att jag inte orkar något alls just nu.  Jag har tänk att jag sak plugga lite matte och sedan kanske det blir en promenad med Johanna.

 

Vet att detta blev väldigt kort men det är ju alltid bättre än inget.

 

Nu ska jag själv ut i värmen och njuta så ses vi.

 

Kram

evvis♥

 

 

 

Bild från igår på mig och Karin :D

 

 

 

 


Något fel!

Jag har gett upp bloggandet idag pga att blogg.se har krånglat och gjort att man inte kan läsa på bloggen och då har jag känt att det inte har varit värt att blogga. Men nu när jag loggade in så stod det att problemen var lösta så jag får hoppas på det. Imorgon blir prov i eng och sedan så vet jag ej mer vad sin händer lite matte plugg blir det nog och invigning av den nya väskan :) Godnatt på er Evvi<3

Söndag och veckans sista dag

Hello!

 

Idag har jag hunnit med mycket tycker jag. Började dagen med en tur till media mark där vi köpte på oss en sodastremer (stavning) och massor smaker. Efter det så tog vi en milkshake på max och när vi var hemma satte jag mig i solen och solade och sen somnade jag i soffan och seden så blev det en liten kort träff med Johanna. Det blev en väldigt kort pga att min far och kusin tjatade från två håll att jag skulle med och springa på berget och jag hängde med såklart efter allt tjat. När vi kom upp till berget så var inte min kusin där än och då så fick pappa en idé för parkeringen var typ tom. Han tyckte att jag skulle testa att få igång bilen och det fick jag och jag lyckades till och med att rulla lite och bromsa m.m. Måste säga att jag var sjuk nervös! Sedan så sprang jag och min Angelica 7,5 km med mycket prata. Och efter det så sitter jag här nu hemma i soffan. Funderar på att gå och lägga mig snart är så sjukt trött.

 

Imorgon är det dags för skolan och en kort dag. Efter skolan ska jag och Anna ner till stan och kolla lite och sen blir det hem och slappa lite och göra det som behövs och efter det så blir det afro för mig.

 

Tisdag blir det skola och nationella prov och sedan vet jag ej mer kanske skulle träffa min kära Johanna.

 

Onsdag plugg antar jag och kanske träning.

 

Ne nu ska jag kolla på tv och sedan sova!

 

God natt mina kära läsare och hoppas ni haft en bra dag!

 

Ses

evvis♥

 

 

 

weheartit.com


Ett inlägg från mobilen

Hejsan :) Hoppas alla har det bra i det underbara vädret. Själv sitter jag i solen och försöker få färg :D resten av dagen så vet jag inte vad jag ska göra har inga specilla planer, äventyr hade varit roligt så om någon känner för det är det bara slå en pling ;) ne nu ska jag sola vidare vi ses! Evvis<3

Jag vill ha! :D

polyvore.com
hittade dessa vackra skor igår när jag var i lidköping. Skit snygga :D

mycket sött och snyggt


Polyvore.com

Efter 00.00

Hej!

 

Sorry att jag inte han slänga in något inlägg igår fredag. Just nu ligger jag med min kära dator i knät och drömmer mig bort om hur livet kunde ha varit och vill vara. Har nyss kommit in från en liten kort cykel runda för hos Anna och rätt som det är kollar Anna ut i fönstret och där står Caroline och Josefin och Adam och det var riktigt mysigt. Innan på dagen så var jag i skolan och sedan direkt efter skolan åkte jag och mamma till Lidköping eller det är väl det som är närmast Skövde?? Och det var meningen att mamma skulle shoppa men som alltid slutade det med att det var bara jag som kom hem med nya prylar. Det blev en odd molly väska och sedan en sjukt söt kofta från espritte (stavning) och 5 par trosor. TACK min lilla söta mamma! Får ju inte köpa svart för min mamma just nu eller då får jag köpa det själv för hon tycker att jag bara har svart så hon har satt ett litet stopp men det är lätt att ändra på. Ne fy vad trött jag blev nu kanske är dags att stäng av datorn men just nu orkar jag inget känner jag. Detta ska bli en riktigt slapp helg tycker jag det känns som att det var ett tag sedan för jag har ju alltid haft sim och lek grupper på söndag mornarna men nu denna helgen har  jag inget så då kan jag sova ut och göra det jag känner för. Fy vad skönt men nu börjar gäspningarna komma allt tätare så det är nog dags nu.

 

Hoppas alla får en bra natt sömn så hörs vi lite senare idag :D

 

God Natt Kramar Från

evvis♥

 

 

foto av : Caroline Bergström!


Torsdag!

Hej!

 

Idag har jag varit riktigt trött och det har verkligen märkts. När vi var i maten så slutade min hjärna typ funka och när jag skulle ställa bort glaset och tallriken så la jag först glaset i besticken och som tur var så stod Karin bakom mig och kunde säga till mig att det var fel och sedan efter det la jag tallriken där glasen skulle vara. Men det roliga är att jag själv inte märkte det.  Jag har varit allmänt snurrig och helt gone. Det tråkiga var ju att det var en riktigt lång dag i skolan idag med men jag har överlevt. När jag kom hem var mormor morfar här och de åkte efter en stund och då satte jag mig här vid datorn och nu sitter jag bara här. Ska snart iväg och träna hoppas det är ett roligt pass ska nämligen testa piloxing. Får hoppas det blir roligt. Ne nu ska jag slappa lite och sedan iväg så vi ses!

 

Kram

 

Evvis

 

PS. Men vet ni det är fredag imorgon :D


-

Heeej!

 

Som ni säkert ser ha jag bytt header igen den förra kändes inte rätt så jag har nu suttit och gjort en ny.

 

Idag har jag varit i skolan och startade dagen med nationellt prov och sedan hade jag ett hål och sedan några lektioner och sen slutade jag. På vägen hem tog jag det lugnt gick med becka en bit och sedan hoppade hon på bussen och jag cyklade vidare hem och mötte henne sedan när hon gick av bussen.  Sedan när jag kom hem så gjorde jag klart min samhälls uppgift och sedan nu är jag läxfri ska väl läsa min svenska bok och så men aa den är ju sjukt bra så det är ju roligt. Resten av dagen vet jag ej vad som händer hoppas på något. Kanske ska kolla med min vän Anna om hon vill gå en promenad med lilla mig ?? Så Anna om du läser detta innan jag har hunnit fråga dig kan du ju slänga iväg ett sms :D

 

Ne nu ska jag dra vi hörs slänger nog in något litet inlägg till idag.

 

Kram

evvis♥

 

 

 


Nyheter!

Hej igen ;D

 

Fick ett litet ryck och gjorde en ny design på engång. Hoppas alla kan se headern vet att flera aldrig kan se den och orsaken till det vet jag faktiskt inte sorry! För mig funkar det alltid att se den. Nu ska jag fortsätta med min lilla uppgift.

 

Vill bara fråga varför lägger spotify ner sin gratis grej som de hade nyss?? Känns som att de kommer tappa massor lyssnare nu och att de kommer inte gå igenom. Som tur är så har man ju premium då fick ju med det när jag köpte mobilen. Kan säga att det är väldigt skönt och jag lovar att ni inte kommer ångra er att ni köpte en premium mycket skönare utan reklam och att man kan lyssna på några låtar som inte gick att lyssna på när man hade gratis.

 

Kram

evvis♥


flum och väldigt trött

Flum och väldigt trött är de ord man kan beskriva mig med idag. Jag är så sjukt trött att jag knappt vet vad jag gör. Eller det är ju klart jag gör men huvudet hänger typ inte med helt och när jag är trött blir jag jätte flumig;)

Dagen har varit väldigt lugn. Den har beståt av skola där vi fick lyssna på 4 olika projekt redovisningar som 3:orna hade gjort. Måste säga att de måste ha lagt ner väldigt mycket tid på. Sedan efter det så fick vi inte gå hem utan var tvungna att ha svenska och den var väldigt lugn som tur var med mycket skratt och jag målade en riktigt fin bild till Erica så om ni vill se den får ni fåra henne om den. Resten av dagen blir att öva till Engelskan och sedan göra klart så mycket som möjligt på min samhällskunskap.

 

Ska nog försöka fixa till en lite bättre design också så ni får kolla in lite senare igen så får ni se.

 

Några ord:

 

Jag vill känna dig och vara din vän. Finnas där och bara vara positiv och ha det roligt. Det är som är viktigt för mig!

 

Ne nu somnar jag snart så det är nog bäst man slutar skriva annars vet man aldrig vad jag skulle råka skriva ;D

 

Kram

evvis♥

 

 

fy vad gott!!!!


My day!

Hej!

 

Hur har ni det där borta på andra sidan skärmen/mobilen/ipade/ipoden m.m.???

 

Idag har jag gjort väldigt mycket fast att jag är riktigt trött.  Dagen startade med att jag gick upp ställde mig i duschen och sedan gjorde jag mig iordning. Vid halv åtta så cyklade jag ner till Anna och sedan så åkte vi och hämtade upp Erica och sedan åkte vi vidare till skolan. Och då blev det en helt vanlig kort måndag sedan så åkte jag och Anna till stan och gick och kolla lite och själv köpte jag några pennor och en ring. Resten av dagen så blev det lite engelska plugg och nu har jag precis kommit hem från ett Afro pass och nu sitter jag här framför datorn och slappa med tv:n på.

 

Fy vad vädret har blivit tråkigt på en sekund bara kallt och regn till och från strålande sol sken och riktigt varmt. Men nu fick man helt plötsligt lägga sommarkläderna på hylla för ett litet tag och gå tillbaka till de varmare kläder. Det gillar vi verkligen inte.

 

Ne nu är det dags att slappa och ladda för en ny skoldag som är väldigt lugnt med endast två lektioner och bara sitta och lyssna på 3:ornas projekt arbeten. Det ska bli spännande kanske man själv får några idéer om sitt egna.

 

HA DET BRA!

Kram

evvis♥


Språk med många vackra ord!

Här kommer ett inlägg som är till ägnat till några av alla mina underbara vänner. Får se om ni förstår vad som står men aa tyckte att det blev lite mer personligt med ett språk. Men om grammatiken stämmer är jag inte säker på. Men om jag känner er rätt kommer ni nog göra som jag själv gör ;D Hoppas det funkar så ni kan få se mina vackra ord :D


Anna

Ho pensato di scrivere un piccolo testo per voi in italiano. Sappiate che potreteutilizzare Google come ho fatto io. Tu sei una ragazza fantastica che ho imparato a conoscere molto veloce e molto buono. Penso che ogni momento con te mi rende felicee tu lo sai che con te può parlare con AA e probabilmente conoscerete molto di meanche se abbiamo conosciuto l'altro per solo 1 anno al più presto. Penso che avremoun sacco di divertimento e meraviglioso futuro insieme. Voglio concludere dicendo chegrazie a voi qui per me e spero che tu provi lo stesso che io sia lì per te tanto quanto tu sei lì per me. Un abbraccio a te Anna! Italienska


Rebecka

Du er formentlig en af de venner jeg har, at jeg føler virkelig, at hun kender mig og dig,den næste som en søster for mig. Jeg tror ikke der er nogen der kan være så stramsom dig og mig. Du og jeg føler virkelig hinanden fra top til . Du er fantastisk pige, og jeg tror, ​​at vi har nogle rigtig dejlige øjeblikke sammen, og at når vi er kan vi virkeligvære os selv og dork rundt. Du vil gøre nok for dig selv, hvad jeg mener. Til jer vil jeggerne slutte med en tak, er Becka og placere hovedet er der! Danska


Erica
これでエリカ、あなたは、私たちは、通常、とても楽しいを持っているのでビットログイン噛まないようにして取得するには、私はあなたおかしいの言語、すなわち、日本人の一人になるだろうと思った私は残酷な何を参照してくださいはうんざりだ。しかし、あなたは本当に良いチップ、時には非常に面白いヒントから得ることができるファンタジーの少女あなた非常に迅速にお互いを知って得ているが、肯定的な雰囲気がありますそこにいる、あなた本当に良いムード作ることができる偉大な楽しい日を作ることをありがとう! Här får du lite att bita i erica men gör som jag googel ;)


Johanna

Johanna fun Ehn b've imaginari quae habuit tot annis we've se notum. Concipiatur iamvicinis XI vixit annis we've se notum citra. Imagine quantum nos loqui, cum de rideteoccurrit. Tu tam admirabilis et tam amens fun tales me. Res, credo malum facit idoneumest, quod in eadem parte humor adventure nos et älsakr nolunt et iusto sedent stare in unum locum. Johanna ibi gratias tibi cum tibi sit ne tu possis loqui cum et ride!  Latin


Josefin

Здравствуйте, мои дорогие матери (звук). Подумайте, как весело мы вместе, ивсе наши планы и молдинги и аа все мы хотим сделать с течением времени.Представьте себе, что мы должны работать, чтобы сделать все от нас хотят. Нодумаю, что интересно делать все, что мы все хотим поехать приключений. Вы ;такие сумасшедшие девушки весело, что делает вас счастливым и обеспечитьсветлое будущее через все планы, которые я назвал несколько раз. Вы и я подхожу так же хорошо, потому что мы любим делать вещи, и мы часто хотят одно и то же. Вы действительно красивая девушка!  ryska


Caroline

สวัสดีฉันน้อยน่ารักแกง ขออภัยที่มันผิดที่ดังนั้นคุณจะได้รับน้อยเกิน คุณเป็นสาวน้อยมากตลกและน่ารัก คุณให้ยอดเยี่ยมสำหรับเธอก็คือตัวคุณเองตั้งแต่หัวจรดเท้าและที่ผมชอบมากเป็นพิเศษ แล้วฉันคิดว่าคุณและผมเป็นเวลาป่วยมากเข้าด้วยกันและเรามีเพียงเล็กน้อยที่คล้ายกันในบางวิธี ผมขอกล่าวโดยสรุปโดยบอกว่าคุณเป็นคนดีจริงๆที่คุณสามารถพูดคุยกับและมีช่วงเวลาที่ตลกมากและคุณจะวิเศษจริงๆ! thailändska


Krain

Hey kleine Karin. Überlegen Sie, wie glücklich sie ist, dass man einander haben. Was für ein Spaß hatten wir mal zusammen und der Spaß und gemütlich, was wir getan haben. Heute Abend ist es ein Wort, das Sie von Ihnen mich und viele andere infiziert sind. Sie sind ein wirklich nettes und schönes Mädchen mit viel Energie. auch Sie und ich werde wahrscheinlich haben viele schöne Erinnerungen zusammen und glückliche Tage. Danke ist ein kleines Kuchen! tyskaNu hinner jag tyvärr inte mer idag men ni andra som känner mig bra ni är riktigt underbara och det hoppas jag ni vet. Tack för att alla ni vänner finns och gör dagen riktigt glad och händelserik.


Krama

evvis<323.00

Hejsan:) Nu är det snart dags för att sova för mig. Dagen har inte bjudit på så mycket mer än liten halv avslutning för de små och lite skolarbete. Lika tråkig som alla andra söndagar också brukar vara. Varför är egenterligen söndagar så himla tråkigt och man får typ ibland panik pga att det är en ny skol vecka eller över allt man inte har hunnit med eller att man bara känner för att man inte orkar gå upp på morgonen där på;) men aa som jag alltid brukar säga det är bara att följa med tiden och leva vidare. Tänkte att jag ska avsluta med några rader från en låt som jag tycker är så sjukt vacker den som sjunger den är mohombi men kommer inte just nu på vad den heter men så här går en del av refrängen: "if you go I go, if you stay I stay , if you cry I try too put a smile om your face" God natt Evvis<3

Valborg

Hejsan!

 

Sitter just nu och gör mitt samhälls arbete och det är skit svårt att hitta vissa saker men det är väl bara att leta. Innan idag så har jag inte gjort så mycket förutom att jag kom på kl 10 att jag skulle vara på badet men sedan gick jag in på hemsidan och såg att det var klubbtävling i kväll. Så jag försökte få ta på ”huvudtränaren” och frågade henne om det var någon träning för de små på morgonen men fick inget svar så det var ju bara att åka till badet och kolla men då var det inget. Så det blir en tur till badet igen ikväll. Så resten av dagen blir det plugg slappa.

 

Igår blev det en riktigt mysig kväll med underbara vänner. Vi grillade och åt god mat , hade marshmallows tävling (jag, Adam, Filiph) och sen så pratade vi, dansade, gick en kort promenad, låg på studsmattan med 8 filtar och kollade på stjärnorna och sedan kom det några från natur och joynade(stavning) oss på studsmattan och sen cykeltur hem. En riktigt mysig kväll med alla underbara som vanligt.

 

Ne nu ska jag gå ut och hänga upp tvätten får se hur bra det går och sedan så blir det att fortsätta med mitt lilla budget arbete.

 

Kram

evvis♥

 


RSS 2.0