Tisdag den sista novmber

Glad tisdag på er läsare!!


Just det imorgon är det ju 1:a december och julkalendern men jag kommer nog inte att följa den :) Det är bara på morgonen man hann förut men nu börjar man ju åtta alla dar utan en så det kommer nog bli lite sådär med tittandet ;) Men det är av julkalendern man får det riktiga jul känslan. Efter som att det närmar sig jul så kommer ju två problem vad ska man köpa i jul klapp till alla och vad ska man önska sig. Ett problem är löst och det är vad jag önskar mig (klart) men har problem 1 kvar alltså vad ska man köpa till familjen och släkten känner att jag skulle villa köpa nått lätt men ändå användbart. Men det är ju faktiskt 24 dagar kvar i morgon så jag har lite tid på mig kommer nog bli att jag är ute i sista minuten ;)

Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar, sen efter skolan blev det en sväng ner till stan och sen hem och nu sitter jag hemma och ska plugga men tyckte att jag skulle kolla datorn innan och det gör jag ju nu. Resten av dan blir nog plugg och sen vet jag inte mer tror att pluggandet kommer ta ett tag men aa man får ge det den tid de behöver.

Annars så är det bra förutom att jag fick reda på idag att jag inte ska ta bort stygnen förens nästa vecka L jag som ville göra det på torsdag så att jag kan få träna och kunna slippa tänka på att jag har en svart tråd i ryggen hela tiden. Men jag vet ju att de som vet bäst är ju läkarna så man får bara gilla läget jag har ju överlevt en vecka och 5 dagar så varför skulle jag inte klara några dagar kvar jag kan ju göra nästan allt nu får väl inte gör världens rörelser med armarna.


Med vänliga hälsningar

evvis♥



17:30

Kände att jag behövde en paus i pluggande och bestämde mig för att skriva ett litet inlägg.

Har precis skrivit lite på samhälls inlämningen som ska vara inne på torsdag. Det känns ganska bra men det är svårt att hitta argument som är en del av inlämningen men man får bara ta och leta på och ta det man hittar. Jag känner just nu för att göra något mysigt typ se på film eller kanske spela lite flöjt eller träffa vänner eller en vän.

På tala om flöjt det var väldigt länge sedan jag spelade det. Det kanske man skulle göra någon dag bara sitta och spela det man känner för som man typ inte fick göra när man gick på musikskolan där fick man en bok och det var det man skulle spela om det inte var jul eller nyss varit Melodifestivalen för då var det såna låtar på lös papper och jag kommer verkligen ihåg hur glad jag blev och verkligen kände för att öva hemma och att det var något annat än den tråkiga boken ;) Men aa jag har ju min flöjt på skrivbordet så det är ju bara att packa upp och köra lite om jag kommer ihåg nått de vi säga men det måste man ju efter att ha spelat i 5 år.

Det skulle vara roligt om man fick lite förslag på vad ni skulle villa att jag skrev om eller förslag på bilder ämnen eller vad jag tycker om saker. Då tycker jag att ni ska kommentera till detta inlägg!!! Det skulle vara riktigt roligt :D

Kom igen och kommentera!

Men vi hörs

evvis♥


©

Bild tagen av mig i sommras från våran altan :)


En rubrik utan namn ;)

Hola!

Hur står det till med er då? Själv är det väldigt bra är ganska glad faktiskt och jag känner inte stygnen i ryggen längre.  Idag har det varit skola och det var väl okej inte det roligaste precis men om man vill komma någon stans i livet så aa då måste man ju ;) Resten av dan blir att plugga lite och slappa lite och bara vänta på att något roligt skulle kunna hända men vad vet jag inte J  Nu ska jag nog kolla lite på mitt nya fotoprogram och sen plugga och äta.

Vi ses

evvis♥


En bild

på tårtan vi bakade i Fredags ett konstverk eller hur tjejer ;)


Kväll

Hej igen!

Nu är jag nästan precis hem kommen från farmor och farfar. Vi drack glögg, åt kakor, godis och kollade på ”ensam mamma söker”. Sen så gjorde vi inte så mycket mer än att åka hem men när vi kom ut och skulle köra ut bilden så hade snö plogen täppt för utgången så vi fick stå där ett tag till slut kom en liten minder plogbil och som kunde hjälpa oss och det var ju tur där annars hade jag övernattas hos lilla farmor (vist hade det varit skönt.  Närma till skolan och frukosten serverad på ett silver fat ;) ).  Ne nu ska jag snart gå och lägga mig ska ju upp tidigt imorgon och måste nog faktiskt gå upp tidigare för att jag måste duscha. Men ska nog först kolla lite på Beck.

Adiós

evvis♥





En bild jag gjorde idag med ett nytt program som johanna visa mig :)


1:a Advent

Hej!

 

Fy vad det snöa det verkar som att det finns inget slut på det. Just nu sitter jag och väntar på att Johanna ska äta klart och komma ner till mig. Idag har jag även varit och tränat barnen i klubben och haft lite jul avslutning med de med lite fika och paket (chokladkalender). Självklart fick jag en med men den åker nog i magen redan idag och sen har man suttit och sagt till alla barna

-          Nu får ni inte öppna denna förs det är 1 december!!

Och själv äter jag upp den nu(om den är god annars får nån annan den)  ;)Men just det de är ju första advent och jag ska till farmor sen i kväll och mysa lite och tända ljus som min familj gjorde utan mig så jag har faktiskt inte än fått några advent känslor. 

Men vi ses och hörs

evvis♥


Lördag

God kväll!

Fy vad jag fryser!!! Det skulle inte vara fel med en gossig nallebjörn. Jag har tillbringat hela dan med Anna :) Vi har varit på stan och nu har vi njutit av en underbara middag med Annas familj. Kvällen blir lungn och med tv och godis och mysigt sällskap nämligen Anna.

Så nu ska vi se på "Så mycket bättre" alltså almänt lungt och skönt. Och jag kommer kanske i säng i tid så att jag inte är så tröt i morgon när det är simavslutning för det små då vill man ju visa att man tycker att det är roligt och att man inte alltid är trött och har ett intresse för det man gör ;)


Ni får ha en bra kväll och om det är nått akut finns jag ju på telefonen :P

Kramar

evvis♥

Lördag 27/11

God morgon!

Eller igenterligen kanske det är god dag ;) Dagen startade med att jag vaknade 12.00 sen dess har jag inte gjort så mycket mer än att äta frukost och duscha och klätt på mig halvt :P (Sorry Anna men jag är seg idag).  Men snart blir det att dra neråt till anna och sen vidare till stan och kolla lite sen ska vi hämta hennes bor och hålla ett öga på honom lite ;) resten av kvällen vet jag inte vad som händer jag får helt enkelt vänta och se men hoppas på något roligt och mysigt.

Jag sitter här och funderar vad jag ska ta på mig men hittar inget en helt ny garderob skulle inte skada har väl ganska mycket kläder men inget som passa ihop (enligt mig). Har än så länge tagit på mig samhetsleggins och vet inte mer men kanske en lite längre tröja det tror jag att det får blir men vilken? Aa nu får jag ta och öka på så att jag kommer ner till Anna så fort jag kan.

Men vi ses!


evvis♥



En blid i repris ;)

01:22

Oj vad klockan går fort när man har roligt. Kvällen har bjudit på både roligtheter och mysigheter. Vi har hunnit baka tårta, spela spel, skratta åt erik när han laga mat, åkt till skultorp och hem igen och mycket prat. Bakade en jätte fin tårta dock var det bara vi som bakat den som tyckte den var god den bestod av grädde med kallamel färg blå , hallon , choklad, chokladpudding, silverkulor och tårtbotten :D mums men man var ju ganska mätt så aa den hade nog smakat mer om man inte hade varit mätt. Sen tog jag och fyra till bussen till skultorp och hem igen känndes inte så värt plus att buss föraraen vill lära oss var sista hållplatsen var så vi fick gå av och bussen åkte och vände och vi fick stå och frysa och gå på igen men som tur var var inte buss föraren sur (de brukar vara det annars men inte nu). Och nu ligger jag har i min säng och ska nog försöka sova hela huset är tyst och det är ett ganska bra tecken på att man kanske ska sova så man får sin "skönhets sömn".

Imorgon blir det nog att va med Anna (om hon är frisk) och vara barnvakt till hennes lillebror.

Och på söndag blir det upp tidigt för att ha sim och lek avslutning med "min" simgrupp får se hur det blir, har aldrig varit på något sånt innan och vet inte om jag får vara i vattnet pga stygnen men jag får höra med min mor. Det skulle vara roligt att få va med i vattet så att man slipper gå på land och stå i vägen för alla glad päron som vill se hur duktiga deras barn är. Inte roligt ;) Men men jag överlever nog!

Är det nån som vet varför man blir typ trött i en timma runt typ 00.00 och sen om man håller sig vaken den timman så blir man pigg igen och inte kan sova utan att man vill hitta på nått? ;) Det är bara nått jag har märkt det finns nog säker flera som blir så men inte tänkt på det.

Ne nu ska jag sova eller försöka ;)

Avslutar med en bild från förra vinten



Ha det bra

evvis♥


Fredag den 26 november

Hej alla glada apor :P

Nu var man är igen framför datan och bloggen. Dagen har inte bjudit på så mycker mer än skola (som vanligt) hade dock matte prov. Nu ska jag baka tårta som ska bli riktigt god eller hur tjejer. Sen ska vi vidare och käka och mysa med underbara människor. På söndag är det ju första advent för er som inte viste det (försöker komma på saker att skriva så aa). Ne nu borde jag baka tårt bottnen så att den hinner kallna till att tjejerna kommer så vi kan granera den riktigt snyggt.

Kramar

evvis<3




Tyvärr!

Jag har fått fågor om att flera vill att jag ska göra reklam för deras blogga på min men tyvärr. Känner att jag vill inte det. Det är inte min grej min blogg handlar inte om tävlingar och skit. Jag blogga för att skriva av mig och att få en liten stund att tänka tillbaka.

Så ni som fråga om reklam grejen: Nej det kan jag inte göra kan väl acceptera kommentaren men inte mer och fjäsk funkar inte. :D  

(det ända som jag kanske någon gång skule kunna göra reklam för är vänner jag verkligen känner)

evvis♥


?

ååå min frisör ringde förut och sa att jag kunnde åka med min bror och pappa och klippa mig :O jag vet ju inte hur jag ska klippa mig panik!!! Får väl bli en nödlösning och bara toppa min jag skulle villa ha en liten förändingen men aa har verkligen ingen fantasi när det gäller mig men andra aa. Får väl säga sen hur det gick kanske kommer hem helt snaggad eller grön hårig ne nu överdirver jag lite mycket kanske men aa jag får ta och hitta på nått snart. :D


evvis♥


Gött....

att få sluta tidigare idag. Tänk om min lärare hade sakt det då kunnde jag ha varit hemma redan i 1 timma :( Men men livet är lite så. Dagen har inte bjudigt på något exta eller lite roliga kommentarer har väl ploppad upp då och då. Fattar inte var endel kan få sina idéer ifrån. Det är ofta saker som är långt ifrån normatl men det är ju tur att det finns några sådana här i världen och i klassen som gör att man får lite roligt på dan. Ja ja just nu sitter jag framför datan och tv:n känner att det var skönt innan man tar tagit i den lagom stora läxhögen.

Dagens outfit: Svarta leggins, svart långt linne, grå t-shirt med tryck, svart kofta och en silvrig thomas sabo ring och ett par vita pärlörhängen.


Får se det kanske blir ett inlägg till i kväll :D

Kramar

evvis<3

En blick säger mer än tusen ord om den är posetiv eller negativ vet man arldrig :)








?!?!?!

God kväll på er läsare har nu suttit och funderat ut vad jag igenterligen önskar mig i julklapp.

ÖNKSELISTA

1. Ett par gummistövlar fodrade (hunter eller Ilse Jabobsen)

2. Ett par nya vita convers

3. Högtalare som man både kan koppla in datan och ipoden i

4. Monopol till PS3

5. Ny pjamaser

6. Kläder

7. Vita pärlörhängen i silver

8. Presentkort

9. ITunes card ( helst från USA så man kan ladda ner film ;) )

10. Spa ;)

11. En underbar Jul

12. ............ :D


Man kommer säkert på mer med tiden men jag har alltid problem med att komma på vad jag önskar mig och så sitter man där på julafton och kommer på massor. Men sen är det ganska dåligt att man fyller år två månader innan och jag har allt jag behöver eller det finns säkert mer men jag har liksom egen data,mobil,kamera,ipod,symaskin och tv och allt liksom som man tycker att man behöver ;)

Ne nu måste jag sova ska upp tidigt i morgon. Ingen sovmorgon i moron inte men ha faktiskt haft det alla dar denna vecka utom i morgon :)

God natt

evvis♥





 

Lite av de jag önskar mig :)


Endast 1 månad kvar

till julafton. Påminde er även igår att idag är det bara en månad kvar. Man börjar få lite panik vad ska jag köpa liksom i julklapp till mamma&pappa Farmor&farfar Mormor&morfar och min lilla skitunge till bror (man få väl erkänna att innerst inne så gillar man han jätte mycket :P).Nån med bra förslag? Hjälp mig då.

 Dagen har beståt av skolan där man hade datakunskap och engelska och sen en väldigt kort matte. Slutate halv två istället för 3 så det vat mycket skönt. Sen när jag kom hem så somnade jag (skräll mig) men men sedan har jag pluggat och nu gav jag upp pluggande blir kanske att läsa lite mer på naturkunskapen när jag lägger mig.

Nu kommer nått som kommer låta konstigt för det som verkligen känner mig JAG VILL TRÄNA. Becka hoppas du inte hoppar av stolen nu men det är sant det som står. Jag har inte tränat på ca två veckor och jag får nog inte träna på 1-2 veckor till :s vad ska jag göra? Har tröttnat på att inte få röra överkroppen som jag vill. Det är tur att jag har plåster som gör ont om jag rör mig för mycket med armarna för att annars hade jag fått sytt om stygnen 5 gånger typ. Aa detta kanske inte är roligt att vet men om man känner mig så börjar man nog undra om nått är fel. Andlednignen till att jag inte alltid är på tränings humör är för att skolan gör att man blir trött och om man är trött så är tränings humöret borta och jag måste nog erkänna att jag är ganska lat med och rör mig helst inte i onödan. Men det är tur att jag simmar för då har jag bestämda tider som jag ska komma till och då blir det att man tvingar sig själv och när man kommer i vattnet så blir humöret bättre alla fall väldigt ofta men kanske inte varje gång. Måste hitta någon mer tränings metod som gör mig glad och kan säga direkt att om man skule fråga mig om en jogging tur då stannar jag hemma ;)

Nu blev det en kilometer lång text igen! Inte meningen men man måste ju få skriva av sig ibland.


Men vi ses

evvis♥




Bild från weheartit.com



Ps. Nu får det ta och sluta snöa det är för mycket jag tycker att snön bara ska va på Jul helgen och under veckan till dan efter nyår.


23 november

Hej!

I morgon är det faktikst bara en månad kvar till jul :) Men själv kommer jag inte ha några jul känslor kvar om inte något oväntat skulle hända..... Idag har jag varit i skolan som var både roligt och tråkigt. Men man hade ändå leendet på läpparna även om det inte kanske alltid syns.Ler så fullt. Så jag hoppas man inte tror att jag är sur hela tiden jag är glad bara att jag skattar så roligt;-) Varför kom jag igenterligen in på detta. Efter skolan blev det att ta sig ner till bussen i snö ovädret men jag överlevde själv. Sen nu ska jag eller jag måste plugga matte och engelska men mest matte har ju prov på fredag :s  Så det är bäst att jag loggar ut nu och börjar med pluggande.

Hur kan man var nyfiken och feg på samma gång?? och Hur kan man villa nått men inte våga?? (man har en stark vilja men är rädd för att ändå göra nått som blir fel och man tänker för mycket aa kan faktiskt känna igen mig lite i detta att man är feg men vill och att man tänker för mycker.)

Men nu ska jag dra sesoch hörs

evvis♥





Me and you ?;)

Hemstudiedag

Hejsan:D

Idag har man varit ledig då vilket har varit rikktigt skönt. Spenderade dan med underbara människor med pizza krongel och sing star. Resten av kvällen blir slappa och lite mer matte plugg.

Annars då?
- Jo livet rullar på och man har väl ett leende på läpparna och livet är underbart och man vet liksom aldrig vad som händer utan man får vänta och se och det händer ju ofta bra saker man inte trode skulle hända.

Imorgon blir det skolan men har sov morgon så börjar inte förens halv tio pga att min spansak lärare flyttade lektionen till efter skolan och sen på kvällen blir det matte plugg och slappa.

Ne nu ska jag äta så vi ses :)

Kramar

evvis<3




En bild från förra året när det var så mycket snö:)

<3

Hej!

Dagen började med att jag försov mig villket inte var det jag hade velat. Skulle vara på badet kl 09.00 för att träna de minsta grupperna i klubben och kl tio i nio ringer mamma för att kolla om jag är vaken och det var ju tur hon gjorde det annars hade jag kommit flera timmar fel säkert. Sedan så åkte jag med pappa och min bror till elgiaganten för att kolla på ps3 och sedan hem och då somnade jag och sen aa så har jag bra slappat. Och det lär blir slapp resten av kvällen för går dagen blev lite sen kanske kom nog hem vid halv 3 men aa jag får skylla mig själv för det så jag kanske inte kan gnälla över att jag är trött.



Ett par meningar:

Är man tuffare än man tror? Vågar man mer än vad man tror? Det tror jag jag tror att man vågar om man har viljan. Vågar du göra det där och kanske visa att du vill och att du vågade. Våga du kommer inte få skit för att våga utan kanske lättare sagt du kanske får något bra av det.
YOU!<3


Ha en fortsatt bra Söndag kväll så hörs vi!


Kramar

evvis<3



14:36


©


Från polyvore.com

2010-11-20

Hej!

Nu har mina jul känslor kommit känns som att det är lite tidigt. Har fått den dära lusten att baka lussekatter och peppakaker och julgodis och klä granen. Aa det känns inte bra att det redan kommit jag kommer ju inte ha kvar känslorna när det väl är julafton men tror nog att detta beror på snön.

Igår blev det skola och sedan blev det till att köpa julstjärna med mor och far och sedan var jag med Anna och Erica och myste vi såg bland annat på "sex and the city 2" måste säga att första filmen och avsnitten är bättre men 2 är värd att se helt klart men det finns vissa delar då det kanske är lite segt men den får 3,5/5 av mig;)

Idag har jag itne gjort så mycket mer än att duschat och nu sitter jag i soffan och chekar internet. Ikväll blir det mys med vänner och resten av dan vet jag faktiskt inte kanske vila lite och bara göra det jag känner för.

Annars så är det väl bra känner mig fortfarande lite handikapad men det blir bättre för varje dag även om det bara är dag två så aa kan ju röra mig mer och mer fast aa de ska jag inte jag vill ju ha ett snyggt R :)

Ne nu ska jag göra en polyvore och lägga in det var ju ett tag sedan nu.

Men vi ses!

evvis<3 


SP1sk :)

Här kommer bilden igen för nu är den ändå ute på facebook så aa. En underbar klass.


18/11 2010 kl: 17:41

Tjenare!

Har precis ätit middag med hela mysiga familjen. Dagen har beståt av skola och sedan ta bort två leverfläkar så nu är man handikapad då i 2 veckor framåt typ känns la sådär. Bedövningen har som tur inte släppt än så smärtan har inte kommit än. Resten av dan blir att kolla på tv och sitta i soffan och sedan får mina betjänter (mamma och pappa och bror) surva mig med det jag vill. Rummet börjar ju bli ganska dammigt så att jag har ju lite på lagret som behövs göra. Sen så blir det ingen simning på 2 veckor framåt typ inte roligt :( Jag som precis vatit förkyld och inte kunnat träna så jag är nog den mest otränade i hela Skövde eller det finns säker någon som är värre ((eller jag får hoppas).

I morgon blir det skola och sen mest bara slappa det kan vara lite skönt det känns som att det var länge sedan man gjorde det ordentlig.


Ne nu ska jag göra mina spanska uppgifter och sen blir det slappa med robinson på tv :)


Kramar

evvis<3


  En söt bild i retur :)



Nu var det .....

så att jag hade bara lagt upp det för att jag skulle få den till min data var hos Anna när jag fick bilden på den underbara klassen :) Hoppas ni är glada nu.

Idag har det varit skola och sen efter det blev det att ta bussen hem och sedan vidare till Anna och plugga Samhällskunskaps läxa. Sen har det inte hänt så mycket mest tagit det lungt kollat på tv. Detta blir ett kort inlägg men aa det är alltid något.

Dagensoutfit: Svart over size tröja med knappar och fikor (monki nya tröjan) , långt svart linne JC, leggins, klocka guess.

God natt!

evvis<3


Tisdagen den 16 noveber

Hej!

Vill börja dagens inlägg med att säga grattis till lilla underbara Johanna som idag blir 16.

Idag har jag pluggat på dan och sovit länge helt enkelt njutit av att vara ledig ;-) Sedan blev det en liten fika med glada människor. Nu blir det att äta lite och sedan slappa för i morgon är det skola igen men det är skönt att man inte börjar förens kl havl tio.

Vi ses

evvis<3




Varför just jag??

Fy vad jobbigt det är att vara hess. och då skämtar jag inte när jag säger att jag är hess ni som var med mig i går vet nog men kan säga att det är värre i dag ;-) inte roligt och alla här hemma skarattar och ställer massor frågor för att jävlas med mig.

Jag är nog världens data nörd :) har typ varit inne på datan hela dan man jag kan ju inte göra nått annat än att läsa och skriva typ. Men jag har varit lite duktig också har ju faktiskt pluggat men somnade när jag var klar ;)

Ne nu ska jag skita i datan för batteriet är slut nu och jag orkar inte hämta laddaren så lat som jag ;-)

Kramar

evvis<3


Oj oj oj...

Nu var det ett tag sedan. Detta är första gången på två dar som jag är inne på datan okej var väl inne i natt men det var ju typ vid halv 3 så det räknas ju som idag. Helgen har spenderats i Göteborg med min familj och mormor och morfar vi skulle fira mormor som nyss fyllt år. Vi shopade åt god mat , var på jul på Liseberg och var och kolla på Björn Shifs. Konserten var väl bra  men skulle heller gått och kollat på mitt favorit ställe Götebrogsoperan men aa nu var det så att det var jag mot 5 så det blev inget. Det var typ jag och min bror och massor av 40 +are det kändes la sådär. Men det var inte helt bortkastade penga han sjöng bra och det hände saker hela tiden. Den bästa var när han sjöng "bröllopslåten When You Tell The World You're Mine" det hade varit coolt om Agnes skulle kommit in men man märkte ganska väl att han hade den största delen av låten, Agnes hade väldigt små dela av den om man jämför med han.

Sedan var vi på jul på liseberg det var riktigt mysigt men det hade inte kommit igång helt för det öppnade i Fredags och vi var där i lördags men det var faktiskt andra gången jag var där i mitt liv på jul men jag kommer inte ihåg första gången eller jo alla lampor och så  jag har inte precis nått att jämföra med. Men det var mysigt.

Sen shoppade vi även skulle köpt ett på byxor men hittade inga så det blev tre tröjor. Det jag köpte var en blåvit eller lite mer blå skjorta från Zara, over size tröja med fikor och knappar Monki och en lite längre stickad grå med hjärtan på Rut m.fl. och ett par underbart sköna vantar kanske inte det snyggaste men skönast så jag struntade helt i hur de såg ut.

AA det var lite om min helg kanske inte så lite och texten blev kilometer lång men nu är det så. Men ni får ha det så bra så hörs vi:)


Kramar från en hess

evvis<3




källa för bilden: http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.dalafoto.com/liseberg/pics/00060.JPG&imgrefurl=http://www.dalafoto.com/liseberg/&usg=__gkszAHDOOnC8tnnP6JfWEs4dI-M=&h=382&w=510&sz=180&hl=sv&start=9&zoom=1&itbs=1&tbnid=vUcPV8kmtj_MCM:&tbnh=98&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3Djul%2Bp%25C3%25A5%2Bliseberg%26hl%3Dsv%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1

Lekte lite med beckas cam

Resultatet :'








Tänk att man aldrig har tråkigt i underbart sällskap som becka :)

kramar

evvis<3

Fredag och skolvecko slut :)

Hejsan!

Just nu sitter jag och väntar på becka som sitter och äter. Vi gör inget specielt måste jag säga vi har fixat min och annas blogg eller becka har. I morgon blir det tidigt uppgång pga att jag ska med tåget till götebörg och fira min mormor som fyllde år iveckan så det blir inget bloggande i morgon orkar inte släppa på datan när jag shoppar ;-)

Ne nu ska jag logga ut innan becka kommer!


Vi ses

evvis<3


tankarna bar snurrar runt med en bild det är så störande varför?





gammal bild jag vet men jag gillar den:)

Verkligheten ;-)

Hej!

Idag har det varit skola hade två lektioner och slutade redan 12.20 det var riktigt skönt. Snart blir det att plugga. I helgen blir det att åka tåget till Göteborg för att fira min mormor så vi ska bo på hotell, shopa, kolla på Björn shifts och mysa :)

men ni får ha det så bra så ska jag plugga!!


puss

evvis<3 

Nu fick jag en sådan evvis.....

tanke igen:) Sånt som jag bara kommer på som kan låta helt sjukt och som säkert inte är roligt att läsa men jag tycker det är roligt att berätta om.

Nu ska jag berätta vad jag just kom på. Det började mad att jag stod ute och pratade med min underbara granne och barndoms vän Johanna. Vi pratade lite om saker och ting bland annat tjej grejer. Sen kom jag på är jag snäll eller är jag konstig eller inte mig själv eller har jag blivit som jag har umgås?? Detta låte sjukt men alla uppfattar nog mig annorlunda mot vad jag själv tycker men det hoppas jag verkligen inte för jag är verkligen mig själv även om man töntar till sig ibland men säg någon människa som är seriös hela tiden den människan kan ju inte ha något LIV!!!! Stakare. Jag brukar ofta skriva om att jag tycker att människor ska vara sig själva och våga göra det man innerst inne vill men är rädd för det. Jag är själv väldigt feg men jag har kommit på att om man inte försöker våga kommer man ingen stans då har man fortfarande det dära arga inom sig för att man inte gjorde det från början som man verkligen ville men var rädd för att man skulle bli dumförklarad för det. Det är ju inte så eller det finns ju folk som är så osäkra att det smittar av sig på andra och det gör att man själv blir osäker. Blir man verkligen som man umgås? Det är en av sakerna jag kom på förut med då borde jag vara störd ;-) Förlåt alla vänner jag menar det inte lite ironi;) Ne men aa det kanske är så om man tänker efter jag har ju vissa personer som jag träffar nästa varje dag och en person jag har träffat sen jag föddes med är jag lik henne eller min kompisar ?? Om jag själv skulle få säga så tycker jag inte det utan jag tycker att det kan finnas nått men inte allt inte hela jag.

Ne nu blev det lite långt hoppas att ni fattar. Jag måste vara störd som komemr på sånt här men jag är väl sån och det står jag för ;) Ne nu ska jag plugga lite

Vi ses

evvis<3



Wednesday

Hello!

Hur har ni det i kyllan? Själv är jag på väg att bli förkyld vilket jag inte tycker om:( I dag har jag varit i skolan och sedan åkte jag hem och nu ska jag plugga lite Nk (Naturkunskap A) och sedan blir det teater med klassen är inte så sugen på det men vi slapp ett svenska förhör för att vi skulle kunna gå på den. Det är typ min kväll och dag:)

För övrgit så är det riktigt bra måste jag säga även om man är trött och seg fast att man hade ett lov som man typ bara sov på. Sånt är livet liksom. Man får hoppas att man blir piggare tycker att det borde finnas någon som kan pigga upp en jag får väl vänta och se, det kanske kommer någon en vacker dag som gör att man kan få tillbaka det där stora leendet på läpparna ;-)

Men ni får ha det så bra så ses/hörs vi!!!


Kramar

evvis<3



Mysigt i vinter :)




Bilder från polyvore.com

19:15

Hejsan!

Fy vad kallt det är jag har typ frysigt hela dan just nu sitter jag invirad i en filt och väntar på bättre tider. Tider där jag inte fryser och är tröt. Jag vill inte ha snö än  jag är liksom inte redo för det eller jo jag har ju vinter kläder men jag har prist på tjok tröjer om ni ville veta;)

Idag har jag först varit i skolan sedan hem och somnade i typ 2 timmar sen blev det plugg och nu hamnade jag framför tv och datan ;) Resten av kvällen blir att ta det lungt så jag kanske kan vara piggare i morgon och inte vara så kalla.

Men vi hörs

evvis<3


Sommar kom tillbaka jag tycker att vintern är för kalla:S Det ända bra är att det är julafton och man kan åka skidor.


©


Bild från grekland:)


Söndag 07-11-2010

Godkväll alla under bara människor!

Igår blev det mys igen med mina underbara änglar :) (ni vet villke ni är).Idag har jag varit i Falköping och tävlat det var roligt måste jag säga. Jag vann två brons ett silver och sen kom jag fyra men bronsmedaljerna fick jag inte kämpa för men det fick jag för silvret. Nu låter det som att jag skryter men vi var tre bara i min gren förutom på medlyn det var även där jag kom 4 var bara tre hundradelar från pal plats :( Resten av kvällen ska jag bara sitta och kolla på "ensam mamma söker" och slöa borde igenterligen plugga men jag kan säg att jag kommer inte få in så mycket så jag skulle i så fall plugga i onödan. I morgon blir det skola igen då villket ska bli då de roligt och tråkigt det roliga är att träffa allt underbart folk och sen det tråkiga är lektioner ;) men man måste ju för att komma nån stans även om inte läraren är den bästa och att man kommer överens bra.

Nu tycker pappis att jag ska ta och cyklar upp till becka och lämna nått så får la ta och gör det även fast jag gärna skulle vilja sova igenterligne.......


Puss på er så hörs vi!

evvis<3

Lördag näst sista dan på lovet :(

Hello!

Jag måste säga att det är tråkigt att lovet är slut snart men kom på nu att desso fortare skolan börjar desso närmare kommer vi jullovet :) Dagen har beståt av att gå på stan och sedan spela wii med Anna :) Jag shopade ett läpp balsam den sorten jag är beroende av nämerligen body shops sedan köpte jag en svart kavaj/kofta på Åhléns och sen köpte jag två maskara med märket lumene Kicks:) Sen spelade vi massor wii och pratade. I kväll blir det att träffa folk och gå en kall men ändå mysig promenad hoppas jag. I morgon blir det att gå upp tidigt och åka till Falköping där jag ska tävla känns väl sådär att tävla är inte på tävlings humör just nu men hoppas det kommer i morgon :) I går var jag jag med anna en kortis sedan var jag på falbygdens ost med min mamma och bror sen efter det så var jag med johanna på kvällen det var mysigt det :)

Här kommer bilder på dagens inköp :








Men nu ska jag värma upp mig så att jag inte fryser ihjäl när jag ska gå den is kalla promenade:)

vi ses

evvis<3


???

Det finns en sak jag tycker är läskigt med att blogga det är MAN VET JU INTE VEM SOM KOLLAR DEN det går ju inte se eller bara om man kommenterar det skulle vara roligt om man kunde se men tänk så skulle världens konstigaste äkligaste gubbe kolla :S Men jag tror nog att ni läsare är mina kompisar:) Eller ´jag hoppas

Men till baka till idag idag har jag varit med carro, karin , anna och adam och filip en liten stund sedan har jag tränat och slappat. Det är typ det som har hänt.

Snart blir det nog sängen villket ska bli skönt efter att ha åkt runt runt hela tiden.


Nu en liten Romantisk text gjord av mig:

Du den dära den som ser ut att var guld värd men man är för feg. Hur får man svar på något om man är så feg det är helt enkelt frågan med ett stort fråge tecken ? Men vill ju inte skrika ut det "JAG TYCKER OM DIG" det är ju inte normalt eller är de det ? Vad vet jag ;) Men man måste ta tag i allt själv det är ju jobbigt tänk om någon bara gjorde att man lärde känna varan och sen var det bara vi så lätt. varför är kärlek så komplicerat??? ;)

Ne nu ska jag dra

lev livet och njut våga gör som du känner och vill göra "DO IT!"


Kramar

evvis<3


Jag vill ha ;)

Här kommer ännu en bild gjord av mig på polyvore.com. Har dock börjat innse att alla har odd molly nu och det börjar bli lite tråkigt men jag tycker så mycket om denna färgen och den ser så mysig ut:) 

Vill ha ett par nya vita convers mina är typ bruna nu ;) vil även ha en annan sko men det märket fanns inte med jag har hittat ett par otroligt snygga stövlar fodrade lågra röda finns även i svart och vitt som jag har blivit förälskad i men vet ej om den finns i min stolek det var stora i stoleken och skulle behöva 35 men det kanske inte fanns att få tag i :( Stövlarna hittade jag på butiken spar smaket :)



LOVE

evvis<3

Onsdag den 3/11

Ja det är ju fortfarande höstlov villket är skönt men tror dock inte att en vecka hjälper mig för att vila ut. Sitter nu i sängen och sen tittar jag upp på skrivbordet så faller min glada min ner det ligger världens läxhög där :S har kollat lite på det igår och fårla ta och göra det idag med en stund :) Inget man precis vill göra på ett lov. Vad som händer idag vet jag inte jag tar nog dagen som den kommer och slappar mycket. Än sålänger har jag bara duschat och sen försökt instalera Sims och det funkade en gång sedan funkade inte spelet för att jag hade en för ny windos variation och då blev jag sur hade ju värsta ryket att jag skulle kunna sitta och spela det i flera timmar men nu går det inte ;)

Dagens mening ;) : Lita på dig själv du vågar mer än du tror och det ger oftast ett bra resultat <3


Ne nu ska jag dra


Kram & puss

evvis<3






Fotograf: Johanna Ehn :)

Ett stort leende

tjoo igen alla underbara mäninskor just nu är jag ganska glad men vet inte egenterligen varför:S Förutom det har jag ont i ryggen pga att jag legat i soffan i 3 timmar i sträk inte bra ;) Har även en fråga som jag går och tänker på och hittar inte något svar..... Nu låter det väldigt konstigt och jag vet igenterligen inte varför jag skriver detta onödiga men aa har man tråkigt så har man :)

Kanske bäst att sluta nu men vi ses

evvis<3


Nu änterligen

Nu har jag lyckats att hitta en kable och fixat med bilder hittade massor sköna sommar bilder som jag tänkte visa er. Men förs så ska jag berätta att i dag har jag sovit länge sedan varit någon timma med Annis och sedan inget mer får se vad som händer i kväll jo jag vet jag har PLUGGAT lite fy fan säger jag bara vad tråkigt men om man har valt en stud linje så får man skylla sig själv men jag överlever nog :)

Nu lite bilder:


                             
Bild på mig när vi var i rhodos stad.





  

Så här vek städerskan min pjamas varje dag





Jag och min bror i havet!



Ja nu orkar jag inte lägga ut mer bilder man vill ju ha lite privata!!


Men ni får ha det så bra


vi ses

evvis<3


Tröt

Ja idag har jag varit och gjort massor jag har varit och kollat tyg, varit i hjo, ätit på ett liten mysig restaurang med farmor faster och kusin, tränat,varit på grhans,JC,Selma klädaffär, gått promenad med rebecka anna johanna och någon sakt till tror jag. Och har bara sovit 5 timmar i natt så jag är tröt kan man säga:) Men igår hade jag massor trevligt folk här hemma en riktigt mysig film kväll med stora som små killar som tjejer män/gubbar som tanter med masor kakaor godis och cola. Men nu somnar jag snart framför datan och jag skriver bara fel och ögonen är inte pigg så vi ses!!

Kramar

evvis<3




RSS 2.0