Tisdag 4/10

Hej!

 

Hoppas allt är bra med er! Jag själv mår väl bra bara lite trött. Det var väldigt segt att gå upp i morses snoza nog i en halv timma. Sen så var mamma så snäll och skjutsade mig till skolan och hon lovade att hämta mig sen med. Min mamma är bara för snäll.

 

Just nu sitter jag här på västerhöjd själv på en bänk alldeles själv medans alla andra har matte. Jag själv hade en lektion i morses som inte de hade. Sen efter deras lektion har vi naturkunskap inte så roligt och sen har jag lunch och sedan idrott som idag kommer vara på gymmet. Och jag hade hoppats på att vi skulle simma är så sjukt sim sugen men denna vecka hinner jag inte det för jag har så mycket annat att göra får nöja mig med ett spinning pass (om jag nu hinner det då). Efter skolan ska jag hem fort och duscha och sedan vidare och sedan hem igen och plugga och sedan åka och klippa mig :S Vill inte klippa av mig håret men vill ändå ha en förändring men jag vill ha mitt långa hår kvar. Men tyvärr så är det så slitet och solblekt och sen har jag badat så mycket i salt vatten och det sliter något fruktansvärt på håret. Det lär nog bli några cm att klippa av :(

 

Depp depp över det!!!!!:( men det måste och jag vill ju inte att håret ska gå av och då är detta den enda lösningen.

 

Just nu känner jag för en fika eller något att äta. Är vrål hungrig!!!

 

Ne nu ska jag jobba lite med historian så jag betar av så mycket som möjligt så att jag inte behöver göra allt sista dagen.

 

kramra

 

evvis<3

 

Jag vill nu ha värme och sol och vara på VÄSTKUSTEN!!!!!!!!!! Vill åka båt och bara bada från klipporna!!!!!!!!! GE mig sommar och värme NU !!!

 


Kommentarer
Postat av: erica

Du kommer vara fin och söt vilken längd du än har på håret!!:)

2011-10-04 @ 18:35:27
URL: http://ericaslivtyp.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0