Jag är arg, glad på samma gång






Vi tar det tråkiga först! Är så sjukt jävla sur på skolan och CSN!!!!!! Bara för att jag sökte för ett halv år så blev det detta krångle! Skolan rapporterat inte in i tid vilket leder till att CSN inte kan ta beslut för att det står för lite poäng rapporterade= inte fått studiebidrag än och lär nog inte få på ett tag. Nu låter det som jag inga pengar och så är det inte men eftersom det är där jag får min inkomst varje månad så vill man gärna ha det och speciellt när man har rätt till det! Blir så sur för att det inte sköts som det ska och jag var ute i god tid med allt och så men ne tydligen hjälpte inte det heller. Ska aldrig mer söka för ett halv år ska söka års vis! Man blir så less när det inte sköts saker som det ska tänk liksom folk som inte har pengar och detta är deras enda chans att få pengar detta pajar ju för dem. För skolböckerna är ju inte de billigaste och sen kanske de har en dyr hyra med. 
Jag är ganska ekonomiskt av mig och gillar att spara och se hur det växer på sparkontot eller fonden men samtidigt gillar jag och spenderar. Som många vet  köper jag kanske inte det billigaste heller och jag ser det som en investering köper jag något lite dyrare med bättre kvalite istället för att springa till Gina en gång i veckan och köpa tröjor som går sönder så kommer man ju tjäna på det i längden. Sen tycker jag det är väldigt roligt med märkes kläder och det är liksom ett intresse jag har så! Detta är ju så jag tänker och jag vet många som inte håller med mig och jag har väldigt många vänner som tänker tvärt emot mig och det är jag glad för tänk om alla skulle tänk som mig det hade inte varit roligt. Jag tycker det är så intressant att alla tycker olika skulle aldrig vilja ha en vän som är exakt som jag! 

Sen det roliga är att jag tycker att nuvarande kursen är super intressant och jag har verkligen in sett vad jag vill komma med min utbildning och hur jag ska komma dit. Jag ska läsa till sjuksköterska för då kan jag jobba som jag vill med hälsocoacharbetet har fått en så tydlig bild framför mig. När man läser till hälsocoach du läser inget om mediciner eller sjukdomar eller hur man behandlat personer med vissa sjukdomar eller hur kroppen verkligen fungerat mer än ur psykologiska perspektiv och lite grundlig fysologi. Mycket där är av ska jag läsa sjuksköterska men det finns även många andra orsaker man måste liksom tänka framåt. Jag vill vara kunnig och hjälpa alla på något sätt även om det bara är att finnas där och hjälpa till att kontakta specialister eller vad det kan vara. Det roliga är att de jag prata med från klassen så tänker de flesta i samma spår så jag är lite glad över att jag går min egna väg. 

God natt! 

Evve 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0