Fredag och helg!

Äntligen Fredag!!!!!

 

Som ni säkert ser så har mina uppdateringa varit väldigt dåliga denna vecka. Jag har varit helt seg och skit trött och inte orkat starta datorn och då kände jag att bloggen får ligga lite efter i några dagar.

Dagen har bjudit på skola med matte, klasstid och musik om musiken var så seriös vet jag inte men aa jag och Erica och Becka hade riktigt roligt i alla fall. Sedan efter skolan cyklade jag med Anna hem och sen när jag var hemma la jag mig i soffan och slappa. Jag har nu precis varit och tränat och sitter nu ny duschad i fåtöljen och väntar på mat.

 

För övrigt är allt bra och jag har lyckats få ett mycket bättre sommar jobb så att jag kunde tacka nej till slavarbetet på kommunen med endast 35 kr i timmen. Ska jobba på KSS på rehabiliteringen det ska bli riktigt roligt och det är dubbelt så bra lön vilket gör att man blir mycket gladare.

 

Kom på idag att nästa lördag tar jag min examen av kursen jag har gått nu vid namn Simlärarakandidat och teknikskoleinstruktör. Så nu kommer jag kunna lära barn att simma över allt och även de som börjar tävlings simma. Måste säga att det känns bättre att lära ut nu när man har en utbildning det känns mer seriöst på något sätt. Och det är en jätte bra erfarenhet att ha i vidare livet :D Vill tacka simklubben för att jag får denna chans!!!!

 

Ne nu ska jag äta grillat med min lilla underbara familj så får ni ha det bra!!!

 

Kram

 

Evvis<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0