Becka!

Hej!
Som ni säkert fattar så var det inte jag som skrev inlägget innan utan becka ville se hur många rätt hon skulle ha om mig. Det var dock nästa alla rätt det ända jag kan på peka var nog det där med 21 eller 22 ocktober det ska vara 22 istället. Man kan känna att hon känner mig väl. Sen kan ni ignorera det där med desperat!!!!. Men becka du var väldigt duktigt och det var ju typ bara två fel. Sen det där med att det är olika storlekar är inte rebeckas fel utan min bloggs fel hon ville bara att ni skulle veta det.
kramar
evvis<3
Ps.hatar handboll bara Rebecka som vill att jag ska gilla det för att hon älskar det :)

sista dagen i skolan för denna vecka!

Hej alla mina läsare!
Nu tänkte jag svara på lite snabba frågor för att ni ska få reda på lite mer om lilla mig:

Antingen eller:


Kött eller fisk: Fisk

21 eller 22 oktober: 21 oktober, för då har världens bästa tjej birthday!

Hund eller katt: Hund

Hav eller sjö: Havet, älskar saltvatten

Tights eller jeans: Tights

Charter- eller skidsemester: Oj det var en svår fråga.. väljer nog charter ändå!

Sverige eller Utlandet: Älskar att åka utomlands!

Chips eller godis: Godis

Pizza eller hamburgare: Pizzzzzzzzzzza

Coca cola eller Pepsi: Cola

Handboll eller Volleyboll: Lätt handboll

Stockholmska eller Göteborska: göteborgska, vad annars?!

Lakrits eller Choklad: mmmarabou

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Helst mörkhåriga men just nu spelar det inte så stor roll är desperat!

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt men önskar att jag var vänsterhänt

Älskas eller Älska själv: båda

Sommar eller vinter: Sommar!!!

Morgon eller kväll: Kväll

Solglasögon eller keps: Solglasögon, men kep är bra om man har en bad hairday

Blåa eller bruna ögon på killar: Bruna

Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad

Svart eller Vit: black

Pengar eller kärlek: Kärlek


Pest eller Kolera:


Aldrig ha en pojkvän eller aldrig ha några riktiga vänner: Aldrig ha någon pojkvän

Aldrig mer äta eller aldrig mer dricka: Aldrig mer dricka

Aldrig mer shoppa eller aldrig mer lyssna på musik: Aldrig mer lyssna på musik

Aldrig mer duscha eller aldrig mer borsta tänderna: Aldrig mer borsta tänderna (tuggummi, hallå?)

Sova med en kille som fiser i sömnen eller en som snarkar: En som snarkar

Ful hårfärg eller ful klippning: Ful klippning

Åka hiss med ett gäng svettiga gubbar eller tugga på en svettig idrottsstrumpa: Åka hiss


Hoppas att ni tyckte att det var kul att få lite mer fakta om mig så att ni vet vem ni läser om!

Nu ska jag återvända till skolarbetet och fortsätta jobba. Men vi hörs senare, ha det så bra så länge!


Evvis<3















God morgon !

God morgon !;)

Idag har jag sovmorgon till fem i halv 10 och slutar fem över 12 så två lektioner idag inte helt fel alltså. Sitter just nu och äter frukost som består av lite olika. Om 20 min ska jag slänga mig i väg på cykeln och åka till skolan. Resten av kvällen vet jag ej vad som händer mer än att jag ska göra det sista piffet på min samhälls inlämning sen ska jag kanske kolla på lite annat plugg. Ne nu ska jag slappa de sista minuterna innan skolan framför tv:n.

Ha en bra dag!

Evvis<3


Onsdag

Hej ! Var tvungen att testa den nya appen som blogg.se har gjort:) än så länge så har den funkat väldigt bra och lätt :) så nu vet ni det!

Kramar
Evvis<3


Happy!

Detta har inte precis varit någon intressant dag mer än hatt jag äntligen har hittat foder strumpor till min Illse jacobssen stövlar :D och här om dan var jag och världens bästa mamma på stan och köpte vinterskor. Det blev ett par dr martens men inte de traditionella kängorna utan ett par andra i skin med resor på sidorna.
Så snacka om att sko glada evvis är glad nu även om jag bara har sovit ett få tal timmar i natt och är skit trött så är jag jätte glad. Fick även veta att det foder som till hörde mina stövlar fanns bara i två affärer i hela sverige och sen finns det bara i utlandet så nu är jag riktigt lycklig och i veckan frå jag dem äntligen i handen :D
här kommer lite bilder på mina "fynd" ;)
dr martens skona
sedan funkar inte bilderna på strumpan :(
bild från google.se
kRAMAR
evvis<3

Fredag

Hejsan mina läsare!

 

Fyyyy vad jag är trött!!! och så försöker man sova men hur lätt är det liksom när telefonen plingar i ett och hem telefonen ringer. Idag har jag varit i skolan en kort och bra dag. Jag och Carrolini ska vara några slags elev ambassadörer för samhälls programmet så vi ska åka runt på äventyr sen. Det ska bli lite roligt hoppas jag. Efter skolan har jag och Erica och Anna varit på hemma kväll och köpt över ett kilo godis lättare sagt godis för lite mer än 100 lappen snacka om godisgrisar. Sedan åkte jag , Rebecka och Anna och handlade mat. Sen så har jag inte gjort så mycket. Just nu väntar jag på tjejorna som ska komma till mig i kväll och vi ska se "en blomma i Afrikas öknen" och några mer nyheter och äta godis och god mat.

 

Ne nu ska jag kolla vidare på datorn!

'vi ses

 

evvis<3

 



en vardag och en festlig

outfit gjorde på polyvore.com
en festlig

TISDAG

God morgon!

 

Denna dag kommer bli väldigt seg känner jag just nu. Har haft en lektion än så länge utav 2 ska egentligen ha 3 men har fått inställd idrott vilket är skit skönt. Så jag slutar redan fem över 12 kunde ha slutat kvart över nio men valde ha att natur så att jag slipper den nästa vecka istället.  Resten av dagen ska jag plugga lite och slappa är så sjukt trött som vanligt. Det var väldigt segt att gå upp idag vill jag be och få tala om. Det roliga är att min ena väckar klocka som jag ställde ville redan halv ett i natt ringa och väcka mig. Detta var pga att jag ställde en av klockorna på min ipod och den hade varit avstäng och ur laddad ett antal dagar och det har gjort att den inte ändrat tiden så den gick flera timmar före för den har inte haft något internet att ändra sig efter heller. Det kanske är en av de anledningarna till att jag är trött.

 

Dagens softa outfit: Svart lite halvt stickad oversize tröja, sametsleggins , ett par tyg skor med märket palladium och mitt älskade berlock armband från thomas sabo.

 

Nu ska jag göra lite nytta på min hållis så jag slipper göra det när jag kommer hem.

 

Kramar

evvis♥

 

Jag vill ha någon som dig, en kille som finns där och är gullig och omtänksam men var hittar jag dig!!Det är frågan!!


Helgen!

Hejsan!

 

Idag har jag varit på badet i 4 timmar och lärt ut mina kunskaper till barn mellan 3-11 år. Gått igenom ca 85 barn och alla namn sitter som klistrat i huvudet på mig. Sedan åkte jag hem och slappa lite och sen så råkade jag somna i 2 timmar trött som jag är. Sedan har jag gjort skoljobb och nu sitter jag här i soffan och slappar. Resten av kvällen blir det nog slapp i soffan framför tv:n.

 

Igår så var jag på dan och tränade och sedan tog jag hand om mig själv lite och på kvällen blev det familje mys. Det blir inte så ofta så då får man passa på när det väl blir av.

 

I fredas var jag först i skolan och sedan åkte jag till Anna och förberedde kvällen sedan kom resten av gänget och vi åt tre rätters vi åt först, rost bröd med olivolja, pesto och tomat och mozzarella. Till varmrätt blev det lasagne och till efterrätt blev det en liten form av buffé som bestod av panacotta, kladdkaka ,tryffelkaka, ett fat med frukt.  Sedan kollade vi på film och bara hade det bra.

 

Imorgon blir det skolan igen en lång dag och sedan blir det plugg.

 

Vi ses

evvis♥

 

Erica med förrätten

varmrätten

& efterrätten!

 


ny tagna cam bilder

OBS! Mycket ironi bakom dem!!!!!!!






SKOR!♥

Polyvore.com

Lördag!

Idag är det lördag igen. Veckorna gå för fort tycker jag men det är ändå bra på ett sätt för då blir det närmare till nästa sommarlov för varje dag som går. Idag har jag inte gjort ett skti eller jo jag har gjort lite historia som jag missade igår och sen har jag slappat och varit lite sjuksköterska på mig själv och plåstrat om mig själv. Resten av kvällen vet jag inte vad som händer men känner just nu bara för slappa är lite små trött.

 

Imorgon blir det en tur till badet och sen så ska jag göra klart min historia och plugga lite annat och ta det lugnt. Detta var kanske inte det roligaste inlägget men denna helg är inte så rolig kanske för att jag bara känner för att slappa ;) Känner inget go riktigt i kroppen så då får man slappa och göra det man behöver göra.

 

Ne nu ska jag dra

Ses

evvis♥

 

 


träningsverk!!!!!!!

Jag har en så hemsk träningsvärk i nedre ryggen INTE skönt för fem öre!! Men om man ser det positivt så verkade all träning från igår göra gott på kroppen. Nu är alla inlämningar gjorda för denna vecka bara 2 små läxor kvar vilket är skönt så att jag kan njuta av en hel dag i Göteborg på torsdag med mysiga människor och klassen på morgonen.

 

Idag har jag funderat lite över detta uttryck ”en bild säger mer än tusen ord”. Jag har kommit fram till att det stämmer ju. För en bild beskriver allt den visar ju känslor och humöret och vad man vill få fram. Det är på något sätt lättare att förmedla en känsla men det är ju inte alltid alla tolkar de lika men det är ju ofta man inte tolkar saker lika i denna värld. Jag vet inte om det är bara jag som tycker det för att jag inte tyckar att läsa kanske är det roligaste som finns om det inte är något måste eller för att det är något bra. Men om jag tex läser en blogg då tittar jag mest på bilderna och om bilderna gör att inlägget verkar intressant så läser jag inlägget. Detta kan man inte tro om mig för att jag lägger sällan upp bilder som har med mina inlägg att göra utan jag lägger mer ut bilder jag tycker om eller bara för att få lite färg på inlägget. Så jag kanske ska börja med att lägga upp bilder beroende på vad inlägget handlar om och att passa in bilden lite mer än vad jag gör. Så nu borde det bli lite förbättringar här i bloggen nu när jag börjat blogga så bra!! Så jag börjar redan nu.

Varför denna bild passade in i mitt liv i dag och i inlägget får ni fundera över lite själva men ja har min egen förklaring.

 

Kramar

evvis♥

 

Kommentera tycker jag!

 

 


???

Vad ska man skriva om?? Jag är nu inne på mitt tredje inlägg idag som jag skriver om. Har skrivit tre redan innan men inget jag blivit nöjd med för att det känns inte som jag eller att jag tycker att det skulle kunna tolkas fel. Det är ju lite så att man måste tänka sig för vad man skriver när det gäller nätet. Nu lät det värsta vuxet men det är ju så du måste ju hela tiden tänka dig för så att inget blir fel och att det kan leda till att saker och ting blir helt fel.

 

Nu har jag bestämt mig för att det blir ett vanligt inlägg! ;D

 

Idag än så länge har jag varit i skolan och haft en lektion och nu har jag hål timma medans alla andra har matte. Sedan har jag två lektioner till och sen slutar jag och då blir det att plugga ska göra kalrt spanska uppgifterna och läsa samhällen och se om jag fattar något och sedan ska jag göra engelskan helt klar så jag kan få det lite lugnt onsdag och torsdag och fredag.

 

Förresten igår bokade jag min första körlektion som blir redan nästa vecka vilket ska bli bra så man får reda på att man gör rätt så att man inte kör förlänge och gör fel så att man blir fast i det och måste ta 10 lektioner extra för att få bort det ;)

 

Resten av veckan:

 

Onsdag: Skola, Plugga och kanske försöka hinna träna

 

Torsdag: Blir det åka till Göteborg med skolan och i ca 2 timmar sedan ska jag shoppa och njuta av ingen skola och sedan blir det att ta tåget hem.

 

Fredag: Skola, hitta på något men vad vet jag ej

 

Lördag: slappa, hitta på något med vad vet jag inte än, kanske försöka övningsköra.

 

Söndag: Ska jag till badet och lärar barn att simma i ett antal timmar, sedan ska jag kanske plugga och slappa.

 

 

Ne nu ska jag dra så vi hörs!

 

kramar

 

evvis♥

 



sunday

orkade inte skriva något så det blir en polyvore.com

:D


♥Hej!

Idag har det varit en sån där dag man behöver ibland en dag som är helt oplanerad och man gör det man känner för. Idag har jag först tagit en liten sovmorgon. När jag hade vaknat till lite så åkte jag med mamma och pappa och träna. Sedan så har jag tagit en skön och lång dusch och tagit hand om mig själv lite. Sedan åt jag tacos och efter lunch så åkte jag och pappa och övnings körde och nu var det verkligen riktigt övningskörning både på skogsvägar och ”vanliga vägar” och sedan har jag kört i rondell och korsningar och korsning med trafik ljus. Det gick väldigt bra men måste erkänna att jag var nog lite skraj men det var ju ändå första gången så vad kan man vänta sig mer då liksom ;) Resten av dagen ska jag slappa och sedan grilla med min kära familj och sen vet jag inte vad som händer mer.   Har faktiskt tagit en mobil fri dag idag får se hur länge det håller ;)

 

Igår var jag hos mina kusiner och firade min ”lilla” kusin med god mat och mysigt sällskap och mycket prat.

 

Imorgon ska jag upp tidigt och åka till badet och vara där i ett antal timmar för nu startar sim och leken igång. Det ska bli mycket roligt och det ska bli roligt att får testa mina nya kunskaper och få träffa så många barn som är så glada och positiva så att man blir helt över lycklig i kroppen. Sedan ska jag plugga och göra klart lite inlämningar och sedan slappa.

 

Ne nu ska jag slappa vidare så hörs vi!

 

Kramar

Evvis♥

 

PS. Det är inte så att jag inte svara på mobilen bara för att jag har en ”mobil fridag” men så länge det går så ska jag slita mig ifrån den lite jag som vanliga fall bor i min mobil ;)

 


en kort dag!

Just nu sitter jag här framför min skol dator och väntar på att den ska ladda ur så jag äntligen kan använda den hur mycket som helst. Idag hade jag sov morgon och slutade tidigt som jag nämnde i förra inlägget från igår. När jag kom hem så hörde jag en röst som lät bekant ropa på mig men jag såg ingen och sen så jag att det var min mamma som ropade och hon hade fullt upp för att hon erbjöd sig som hundvakt idag. När jag hade ställt cykeln så kom en liten mysig men även lite galen hund och anföll mig. Så nu har jag busat lite med Molly med. Resten av dagen ska jag göra lite av det sista på mina inlämningar och sedan vet jag inte än vad jag ska göra kanske träna eller något annat vem vet sånt i förväg liksom ;)

 

Imorgon ska jag boka min första körlektion och innan det ska jag gå i skolan några timmar och på kvällen ska jag på kalas för min "minsta" kusin.

 

Hoppas alla har det bra och att alla är glada och pigga för det är väl kanske inte precis vad jag är. Glad är jag men inte riktigt helt pigg.

 

 

Vill bara kolla om det är några av er läsare som vet vart man kan köpa foder till Illse Jacobsen gummistövlar 3/4 och de heter rub 15?? Har letat som en galning på nätet och där fanns det men jag tror att de är bara för de högaste. Sedan har jag varit inne på sparsmaket men de hade inte beställt hem några för det var inte så stor åtkomst på dem så då beställde det inga. Lite surt när man vill ha något och så finns det inte eller det finns men någon människa gömmer dem för mig som vanligt när jag vill ha något ;)'

 

 

Nu ska jag dra men vi hörs!

 

kramar evvis♥

 



RSS 2.0