Fuck cancer

Gör som jag och köp ett armband alla pengar går till ungcancer! Dock tar det en tid innan man får det men det är det helt klart värt det!


Tummen upp
Last day

Söndags ångest ?? Ne faktiskt inte den känslan bar det längesedan man hade känns det som. Men det är bara bra! 

Hoppas allt är bra med er? Själv mår jag bra lite trött och så men annars är det faktiskt bra. Dock känner jag mig lite rastlös men det är nog för att jag inte kunnat träna på två veckor pga förkylning. Men imorgon är det dags igen så då kör vi. Vill få tillbaka min kondition jag hade innan studenten! Det är mitt mål om inte lite bättre ändå. Så nu kör vi sen skulle jag behöva biffa på mina klena armar med så jag får lägga upp en bra varierad träning. 

Idag har jag jobbat på morgonen. Sen for vi till mormor för att hjälpa henne med inför vintern städning i trädgården och jag och mamma åkte även och tände ett ljus för min otroligt saknade och älskade morfar. Sen på kvällen slängde jag mig i soffan och där ligger jag än. Men just nu kallar sängen! Så dit ska jag bege mig nu. 

Sov så gott

evve

Lördag

God kväll eller kanske mer god natt!

Idag har jag inte fått sovmorgon men det är jag inte sur för. Imorses hämtade jag upp min kära kusin och så drog vi till aqua vitalis där vi bara slappade i 6 timmar. Så skönt och det var faktiskt bättre där nere än vad jag trodde så dit ska jag någon mer gång. När vi kom på morgonen hade vi hela vitalis för oss själva i säkert en timma innan någon kom. Det var skönt att bara få koppla av och släppa allt plugg för en dag. Sen på kvällen blev det lite god mat med Anna och hennes bror. Så efter min kalla cykeltur hem så ligger jag här nu i min varma säng. 

Hösten är verkligen här nu. Längtar nästan lite tills man kan gå runt med vinter jacka och stor halsduk och sen lite snö på marken. Jag får äntligen komma iväg lite och pka skidor. Mamma och pappa bokade en stuga så jag ska hänga med och åka skidor bara jag inte har tenta eller något den veckan. Har jag inte det så blir det skidsemester. Det är ganska bra med distans plugg egetligen för man kan verkligen planera kurserna själv hur man vill lära sig. För jag är en person som inte kan sitta och plugg hur tidigt som helst på morgonen för då somnar jag i böckerna. Efter lunch funkar det ofta mycket bättre och då kan jag se på föreläsningarna då istället än att man skulle ha en föreläsning i skolan 08.00 som jag inte skulle lära mig ett skit av. Men sen finns det nackdelar med som att man skjuter upp saker! 

Ne nu håller jag på att somna! 

God natt
Evve

Jag vill åka bort lite !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lite brist på fantasi:

Du heter: Evelina Blom

 

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Jag brukar bara vilja ha det tyst musik får en att bli mer deppig. För de flesta låtarna får en att bara tänka mera.

 

Beroende av:

 Tuggummi, på något konstigt sätt nagellack, hudkräm, min mobil

Vad tror folk om dig?

 Ingen anning men jag har fått höra att vissa tycker jag ser snäll och helt oskyldig ut på något sätt.

Vad får du oftast komplimanger för?

 Mina ögon eller mitt leende.

Hur imponerar man på dig?

 Vara sig själv och hur dumt det än låter så kan man imponera på mig om har snygga kläder. Det är sjukt men jag tror faktiskt inte att jag är ensam om det. Har man en ren och stilig klädsel faller jag direkt. Sen små töntig skämt är väl något jag lätt faller för.

Brukar du skratta för dig själv?

 

 Ja det händer väl då och då.

Hur svarar du i mobilen:

 Om det är okänt nummer: hej! (lite drygt)

Någon jag känner: Heeeeej!! ( jag brukar sälla säga hej det är Evelina för ringer man till min mobil vet man ju att jag kommer svara så varför ska jag behöva säga att det är jag som svara, om någon annan skulle svara i den skulle de förmodligen säga hej det är ***** på Evelinas telefon.)  

Antal timmar sömn inatt:

8,5 timma faktiskt 

 

Hur känner du dig nu:

 Lite trött och fundersam.

Vanligaste färg på dina kläder:

 Svart, vit och marinblått

Vad saknar du:

 Jag saknar en pojkvän måste jag väl erkänna. Sen saknar jag sista året på gymnasiet lite också och min morfar.

Hade du en bra kväll igår:

 Ja den innehöll möte och tv tittande.

Favorit dryck på morgonen:

 Juice eller skogsbärs te. Har inte lärt mig dricka kaffe än eller jo jag kan dricka latte med smaksättning av vanilj.

När brukar du oftast gå och lägga dig:

 Runt 11 på veckodagarna och helgerna blir det väl runt 12.

Är du blyg?:

 Till en början kan jag vara ganska blyg men så fort jag känner mig trygg så släpper det helt.

Sysslar du med någon idrott:

Jag deltar inte själv längre men jag tränar andra i simning och räknade även ut härom dan att jag har lärt runt ca 300 barn att simma vilket fick mig att känna mig som 30år!

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

  Jag vet faktiskt inte jag har inte upplevt det själv men skulle jag göra det kanske jag skulle tro på det. Men just nu tror jag nog inte så mycket på det.

 Vad är det värsta du vet?:

FÅGLAR i alla lägen, mörker, ensamhet, döden

 En speciell dag du minns:

Om jag spontant bara kommer på något är det nog den 2 augusti 2013.

 Vem ringer du när du är arg/ledsen:

Mamma i alla lägen!

Vill du gifta dig:

 Jag självklart ska bara hitta THE ONE först

Vill du ha barn:

 Jag men absolut max 2.

Vad dricker du helst när du är törstig:

 Bubbel vatten

Bor dina föräldrar tillsammans:

 Ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

 Inte vad jag kan minnas och det är väl skönt det.

 


Plugg

Just nu ska jag hoppa in i duschen fryser så kände att en varm dusch vore underbart. Det börjar verkligen bli höst vinter! Sen ska jag ner till stan för en liten lunch mera Josephine. Sen efter det måste jag hem och fortsätta plugga. För inte nu på fredag utan nästa fredag är det dags gör min första tenta. Lite läskigt att jag ska göra något fel elr typ glömma körkortet så man inte skulle få skriva. Men jag tror det går bra! Så det kommer nog bli mycket plugg nu dock känns det som att eftersom det är en bok och jag har börjat i så god tid så kommer jag typ kunna boken utan till och sen i nästa kurs ska den vara med igen snacka om att man kommer vara trött på den sen. 

Ne nu måste jag duscha!

Ha det bra
Evve 

Jag kan verkligen vara normal på kort!
JAG VILL RESA!!!!!

Nuuuuuuu jag vill se något nytt!!!!!jag vill besöka ett nytt land! 

10 saker om mig

• Jag har aldrig varit utanför eruropa! Men det ska det bli ändring på!!

•Jag älskar verkligen kexchoklad! 

• Just nu längtar jag efter snö och att ta på sig jätte varma kläder och lägga sig i en snöhög och titta på stjärnorna. 

•Det är svårt att stressa upp mig och jag blir sällan stressad då man allandra blir stressade typ som innan prov eller om något går fel eller om jag är någon min sen. Dock kan jag bli enormt stressad om jag tänkt på döden, mörker, fåglar eller om en helt oväntat börjar prata engelska med en då får man inte fram ett enda ord. 

•Jag har så sjukt många grejer jag vill göra så jag vet inte hur jag ska hinna med allt! Ex. Resa, testa på, jobba med , skapa med mera!

• Jag har väldigt svårt för att säga nej om det inte är något som jag verkligen tycker är fel!

•Jag har väldigt många orealistiska drömmar! Men drömma får man alltid göra tycker jag och man mår bra av det. 

•Jag vill alltid vara värst!
Ex. En kompis eller någon annan köper ett par kopior i skor då vill jag köpa äkta bara för att vara bättre och värst!  ( men det är sällan det är så med kläder och skor men med vissa saker kan det vara det typ bäst kondition eller gjort mest saker) 

Jag tycker det är jobbigt att se en tjej och en kille ha det kärleksfullt och mysigt när jag själv är singel! (Det får en att längta ännu mera efter en lite killnallebjörn) 


•Om jag får på mig kläder jag inte trivs i känner jag mig ful och äcklig och sedan strör jag mig på det hela dagen! Där av har jag kläd panik varje gång jag ska ta på mig. 

Resultatet av dagens bakning
Lördag

Livet rullar på med mycket plugg nu innan tentamen (vist låter det fult med tentamen? men det är så lärarna säger men jag säger tenta). Men jag känner ändå att det kunde varit mer till tentan för jag trodde vi skulle ha två böcker men det visade sig bara att vi hade en av dem och det var den roliga boken. Kan man kalla en bok roligt? Ne, så vi kallar den lite mer intressanta boken. Det skulle inte vara likt mig att säga att en bok är rolig utan det kan väl hända då och då att en bok kan var intressant men det är få det. 
 
Idag har jag inte gjort många knop jag har mest pluggat och gjort klart min inlämning och sen nu håller jag på och bakar faktikst. Det ska bli en passion och vanilj cheescake med en liten nypa lime. Vi får se om den blir god! gjorde om receptet lite som jag alltid gör för jag tycker recept är så tråkiga att följa till punkt och pricka. Så jag bytte ut jordgubbarna till passionsfrukt istället och naturel kesella till vanilj kesella. Om någon ska göra det samma så var noga med att tänk på vad som måste bort och kanske tillsättas. Nu lät det som jag skulle vara värsta proffset men efter alla mistag man gjort tidigare så har man lärt sig så då kan man ju lära andra att inte göra misstagen. 
 
Igår så var jag på stan och fixade massor saker och det blev även en lunch på rådhuset. Sedan hann jag hem lite och efter en stund hämtade Anna mig då vi skulle hämta ut biljetterna till bion och sen hem igen slappa lite och sen iväg på bio "Hur många kramar finns det i världen". Efter bion fixade vi lite mat och sen kollade vi på en ruskigt hemsk men intressant film vid namn " The stoning of souraya M". Jag har sett den en gång tidigare så jag viste vad det handlade om men den var fortfarande hemskt. Det är en film om ett extremt muslimstk samhället som följer verkligen sin tro punktligt. De till låter inte att kvinnorna gör något annat än deras uppgift vilket är ta hand om barnen och hemmet. Den lilla byn till låter stenkastning och det är istort sett vad hela filmen handlar om alltså stenkastningen och hur det går till för att bli dömd till det. Det är hemskt att se rollerna männen har i byn och vilka myror kvinnorna är. Helt klar se värd men man ska från början vara beredd på att den är väldigt hemskt både bilder och handlinge.
 
Ne nu måste jag göra klart min cheescake. Ha det bra!
 
evve
 
 
 
 
 

Då var ännu en dag snart över

Idag har jag tagit sovmorgon. Kände att jag var värd det och sen behövde min kropp det. Efter en god frukost framför tv:n så tog jag en lång och skön dusch ( OBS säg inte till pappa att jag duschade länge;-) ) sen hämtade jag upp min farmor och farfar och skjutsade dem. Jag fick med mig deras hund. I väntan p att de skulle bli hämtade igen tog vi en promenad och lekte i gräset. Sedan när vi hade hämtar dem igen så blev jag bjuden på mat. Sen fastnade jag hos farmor en stund. Sen nu ikväll har jag börjat skriva på inlämningen och letat artiklar. Precis slog jag igen dator för jag orkade inte mer för ikväll. Så nu ligger jag invirad i filten och kollar på tv. Jag är just ni väldigt trött på min förkyld det är jobbigt bär huvudet värker. Jag tycker den kan bryta ut och sen försvinna men ne den ska tydligen krypa fram och tillbaka. Så vi får väl se hur länge! Jag brukar alltid vara förkyld länge när jag väl blir det så vi får se! Det är ju i alla fall bättre med förkylning än många andra sjukdomar. 

Jag vill ha idéer på vad jag ska skriva om så kommentera!!!!

Ha en bra kväll så hörs vi!

kram
Evve Måndag och ny vecka

Hej på er!

Idag har jag varit så sjukt seg. Kom inte upp ur sängen förens halv 12. Snacka om att man hade panik då! Man kan ju inte sova så länge ju. Det är endast okej om man varit ute på krogen eller något annat men inte om man gick och la sig i tid. Så det får jag ändra på! Tycker det är så svårt när man inte har så mycket tider att passa typ som denna veckan har jag ingen skola allts men istället har jag en inlämning som ska vara inne på söndag och sen tenta snart. Inlämningarna är ju inte bara att skriva något utan det ska ju ha en rapport struktur! Och att att hitta vetenskapliga artiklar med de begränsade sidorna vi har är skit svårt! Det var lite lättare på gymnasiet. Men man får väl söka på så man hittar de små nyckelorden. Jag är inte så van heller vid att söka vård artiklar. Så det är lite nytt. Men det är intressant det vi läser om som tur är. Men jag längtar mer till näst nästa kurs som är mer om kroppen och mycket psykologi. 

Idag ska jag bara ta det lugnt för jag vill bli av med min hemska förkylning och sen är det skönt att fixa lite hemma med sånt man måste göra med. Se. förra veckan flängde jag över allt så det är skönt att ta det lite lugnt. 

Hoppas ni som läser detta mår bra och att allt är bra!

Det var väl det jag kom på att skriva just nu så ni får hade bra. 

EvveDet var inte ett så dåligt köp!

Ser förstora och knöliga men de är fasen rejäla och faktiskt sköna skor och verkligen lagom varma. Så nu vet ni det!

Idag har jag jobbat på morgonen sen har jag varit på kalas ända tills i kväll nu. Just nu sitter jag halvt död i soffan och kollar på tv. Lite skönt sådär en söndag kväll. 

Imorgon blir det plugg eller ska försöka hitta ytligare 2 vetenskapliga artiklar om folkhälsa. Sen vet jag inte mer hade tänkt tränat men pga den där j*vla förkylningen så går ju inte det! Så vi får se vad jag hittar på. 
Kolla vad jag fick med mig från hem igår!
Min favvo har äntligen kommit till spotify!!

 

Länk
 
/Evve

Fredagen i ord

Sovmorgon, chilla, bil, Jönköping , A6,shoppa, Ikea, hämta Emelie,bil,Skövde, god mat, chill med Anna och Johanna,promenad i mörkret! 

Nu sova sjukt trött!

Godnatt
eve 

Ego
Samma bild med en annan effekt
Ingen sovmorgon här inte

Precis som rubriken lyder så började morgon med att min bror kommer in i rummet och skriker! "Evvveeeee du måste köra mig!! Det regnar!". Jag fick snällt säga ja. Sen fem min innan jag skulle gå upp för hans skull så ringer min kusin! "Evvvvee, vad ska du göra nu? Vi ska simma ihop nu". Så det var ju bara gå upp och se glad ut. Så jag har idag simmat och sedan fick Angie laga mat åt mig för jag orkade inte det!  Och sen efter massor prat for jag hem och på vägen hämtade jag mom bror och sen dess har jag suttit och skummat igenom böckerna så jag är ännu mera förbered inför seminariet imorgon. Har två föreläsningar imorgon och efter det har jag inget mer förens tentan. Men lärarna sa att det inte skulle vara så svårt imorgon som tur är. Men jag känner mig väl förberedd så jag hoppas på att det går bra. Om en liten stund ska jag bege mig ner till stan för att äta lite mat med Josephine! Så det blir nog bra.

Ne nu måste jag dra. Ha det bra!

Evve 

Glad!
Måndag och ny vecka

Hej på er! 

Idag har jag åkt runt i hela Skövde och letat efter ett datorfodral till min kära dator. Dock verkade jag ha för mycket krav så en del av butiksbiträdena kollade snett på mig. Jag hittade ett fodral  som kostade 2000 och innerst inne ville jag ha det men det gick inte. Jag har liksom köpt för mycket de två senaste veckorna. Men efter mycket letande hittade jag ett i svart äkta skin som verkade bra. Kan nog förstå varför mina vänner tycker att det är jobbigt att ha shopping dagar med mig. För jag har typ en bild av hur allt jag vill ha ser ut och det är ofta märken och modeller som inte finns på så många ställen eller så är det delar av ett märke som vissa affärer inte tar in. Jag är för insnöad på vad jag vill ha. Det är tur att mina flesta vänner inte är så för annars hade vi nog fått leta ihjäl oss för att alla hade velat ha olika. 

Sen efter det blev det en hel del plugg och sedan åkte jag och mamma till mormor en sväng. Nu ikväll är jag taxi känns det som. Men under tiden jag väntar på att mamma ska ringa så har jag myst ner mig i soffan och tittar på tv. Så skönt att bara koppla av och inte behöva göra ett skit. 

Imorgon ska jag plugga på dan sen ska jag träffa Josse på kvällen. 

Onsdag blir det skola hela dagen och en av tiderna är seminarium. Har aldrig haft det så det ska bli spännande hoppas bara jag läst rätt! 

Det känns konstigt att inte ha bestämda tider att leva efter. Jag kan liksom göra mitt egna schema. Det känns både bra och dåligt. Men det är ju så livet är nu så man får vänja sig och lära sig det livet med. 

Ne nu ska jag kolla vidare på tv! Ni får ha det så bra!

Evve 

Söndag

Det är så skönt för jag kommer nog aldrig mera behöva ha söndagsångest. För jag går typ aldrig i skolan på måndagar utan om vi har träff är det oftast på onsdagar. Ska jag ärlig så har jag nog aldrig tyckt det varit så roligt att plugga som detta jag nu har gett mig in på. Det måste väl betyda att jag kommit ganska rätt. Sen har jag insett hur bred utbildningen är och hur man kan klättra. Och det bästa av allt att jag får hjälpa människor och jag ska kunna göra skillnad. Jag vet att jag tjatar men det är sjukt att för en vecka sedan hade jag panik och nu sitter jag här utan panik. Vist först måste jag klara av tenter och allt det men jag tror inte det kommer bli svårt när man tycker något är roligt.

Hoppas all mår bra. Själv mår jag bra lite trött som vanligt ;)

Jag är så sjukt sugen på att resa. Antingen typ åka skidor utomlands eller typ åka till något exotiskt land som typ Karibien eller något liknande. Så vi får se!

Ne nu måste jag plugga lite till innan jag ska dra vidare.

Ha det bra!
Evve


True


Fy vad jag saknar denna dagen!


Första dagen på högskolan

Måste faktiskt erkänna att jag var lite nervös imorses när jag skulle iväg. Jag viste inte alls hur det såg ut inne även om jag bott i Skövde hela mitt liv. Jag viste inte vilka som skulle gå i min klass eller något. Sen när det berättade att på varje plats har det varit tre sökande så alltså på min plats blev det 3 som inte fick chansen att plugga. Då började jag direkt fundera hur fan (rent ut sagt) kunde jag komma in? Jag har absolut inte bra betyg och jag menar det verkligen jag skriver inte så bara för att det ska låta bra och att jag ska låta som en tjej med dåligt självkänsla. Jag har liksom mest g och vg och ett enstaka MVG liksom. Och jag har aldrig gjort högskoleprovet. Jag måste ha haft rena turen eller något. Men jag är sjukt glad för att jag kom in!!!

Informationen idag var mest som flera timmar korvstoppning! Men det jag kommer ihåg verkade sjukt intressant och det verkar verkligen passa mig. Det som kanske inte passade mig lika bra är att det är extremt mycket på distans(självstudier). Men det ser jag mer som en utmaning och en erfarenhet. Jag tror jag verkligen kommer få chansen att lära känna nya sidor hos mig och växa som människa. Fy vad den meningen inte lät som mig! Fy blev nästan lite rädd för mig själv. Men nu blir det mycket plugg i två år läser 4 kurser per termin vilket kommer motsvara 30hp. Det är rätt korta kurser med de är mellan 4-5 veckor bara med ofta tre examinationer. Men det kan det nog vara värt det! Fick även idag en extra syn på yrket och det är att man kan bli entreprenör utan att starta eget och det fick mig att fastna direkt. Jag vet ni tycker säkert det låter konstigt men tro mig det går. Men sammanfattningsvis då trotts min nervösa morgon gick dagen bra och utbildningen verkar grym. Jag är även yngst i klassen vilket kändes både bra och dåligt. Men det blir nog grymt!

Det var väl allt jag hade att säga!

Godnatt
Evve


Vet ni vad jag trollade fram idag på mina fötter

Jo tro det eller ej men jag köpte ett par låga Primeboots med stålhetta! Det trodde jag aldrig skulle hända men mitt motto tog över lite när jag efter en tid funderat på dem. Man lever ju bara en gång så njut och unna dig! Jag kände väl att jag egentligen inte behöver mer skor efter som jag har så det räcker i flera år framåt men jag kom på att jag har bara ett par höst/vinter skor så jag behövde ett par. Jag älskar verkligen skor och har nog ett par av de flesta modeller dock inte så mycket pumps.

Idag har jag varit på stan med mormor som även hon behövde ett par skor och lite kläder. Sen har jag tagit det mest lugnt. Trotts att jag inte gjort så mycket känner jag mig helt utarbetad haha! Men i morgon blir det lite information på högskolan och introduktion för programmet. Sen ska jag nog mest ta det lugnt och kanske träna i morgon.

På torsdag ska jag chilla på dan sen på kvällen så startar jag igång en av mina simgrupper.

Fredag ska jag till Jönköping och vad som händer det vet jag faktiskt inte. Men jag hoppas på en mysig dag.

Ne nu ska jag kolla vad tv:n har att erbjuda!

ha det bra
evve


:D


RSS 2.0