Torsdag

Tjenare i dag är det torsdag och näst sista dagen i april. Dagen har inte beståt av något specieltt precies men nått har ju alltid hänt. Dan började med skolan efter det blev det att åka till stan en snabbis med becca och josse och det blev ett köp allt. Har tyvär ingen kamera fortfarande den är hel trasig typ går ej att starta. Men becka kom även hem i dag från skolresa i frankrike och hon var ganska brun för att bara varit där i tre dagar jag blev lite avis. 


I morgon är det valborg och det blir nog skultorp med lite folk och kolla på elden tror jag eller hoppas :) föreste är jag ledig från skolan i morgon och det är skit skönt.

Men nu ska jag dra vi ses föresten tror jag att det hinner bli några inlägg hoppas jag..


Ha det bra

evvis<3

NEW ice cream

Glömde även nämna :


Har ni smakat dom nya glassarna ??

Det har jag eller 3 st har jag smakat av 6 eller jag vet inte hur många det är men jag har smakat:


  BEN & JERRYS nya den var godast 5/5 hjärtan får den av mig den består av deg klumpar, jordnötssmör, choklad, ben och jerrys berömda vanilj glass och crispia saker i chokladen.. MUMMS
ca 26 men priset är värt


 Den var också god men lite barnslig men ändå inte för godiset i pinnen är godis som sprängs eller knastrar när det kommer på tungan det pulvret är blandrat med tuggummi. Den består av dom godisarna och sedan glass med godis smak. Den får 3/5 den var god men inte det gula men allt annat var gott. ca 14 kr


lite dålig bild men aa Detta är Soleros nya pineapple det är annanas is glass med hela annanas bitar  i den är väldigt läskande och mycket god i värmen. mycket billig kostar ändast 10 kr men den är sjuk god.


Dom är verkligen värda att testas men själv är jag inte klar med testandet utan det är några kvar och sommaren har ju knappt startat än så jag har tid på mig allt :)Bilder är från google.se och jag har sökt på GB glassar 2010 och sedan klikat.


Tisdag v.17

Tjenixen nu var det allt ett bra tag sedan igen!


Ja nu har jag ganska mycket att göra fortfarande så att det blir inte så mycket bloggande..

i helgen gick det riktigt bra jag tävlade alltså i vändersborg jag fick ett silver och ett brons kommer inte ihåg villka grenar det var i simma så många. Men det var en händlese full tävling jag blev upp ropad två gånger och ena gången var dålig andra var bra. Det dåliga var att jag blev diskad och då ville dom att en tränare skulle gå ditt och då sa dom att jag blev diskad pga att jag tyderligen gjorde en kiki i mitt ben tag som jag aldrig annars har gjort jag fattade inte jag tog upp det med min tränare i går och han sa att han aldrig hade sett mig göra det och att han ahr sett mig på tävlingar och träningar och jag bad även en av mina kompisar kolla när jag simmade bröstsim och det såg bra ut så jag fattar inte  vad den sur gubben fick det ifrån men jag kan säga en sak att det var mer diskningar än tävlande som blev gordkända så det var tråkigt. Det bra var att jag fick från början ett brons men så skrek dom mitt namn mitt under tävlingen och sa att jag hade fått fel medalj och skulle ha ett silver i stället och det blev jag ju inte speciellt ledsen för kan jag inte säga :)

i dag har jag varit i skolan och haft en ganska skön dag.skolan käns inte så jobbig lägre har typ inga prov.Fast i dag hade vi musik prov på klassik musik och det känndes gankska  bra och jag hoppas på att jag klara G provet. Det var alltså bara ett G prov och om man vill ha högre så får man skriva en uppsatts som jag redan har börjat skirva på och jg hoppas på MVG ;)

Resten av dan består av att jag ska på föreldra möte som vi i klassen ochskå får va med på efter som att det handlar om vår klass resa :)

ne nu ska jag dra vi får se när nästa inlägg blir men förmodligen i helgen för på fredag är det ju valborg och då blir det mys med becka och josse med film och godis  kanske :)


med vänliga hälsningar

evvis<3

Bikinisar till sommaren!


Fredag igen da!

Hej nu var det fredag igen da allt går så fort tycker jag llikson jag är snart 80 ju ;) Men men aa... I dag har det varit skola som har varit som vanligt förutom att haft so inlämning som jag hoppas på ett bra betyg som jag harf kämpat med det.... Men så sa jag om min förra inlämning och fick som vanligt VG men det var jag nöjd med och det får jag faktiskt... I kväl väntar inget specielt utom att becka ska komma hit och vi ska väl göra som alla andra fredag kvälla (vi har typ en ny tradition att vi kollar på film och äter mat på fredagar)  Och så..
I dag vill jag även ge ett stort GRATTIS till min vän Josephine som fyller 16 år och jag hoppas du får en bra fortsättning på dagen.Föresten tack för tårtan gumman<3


Men nu ska jag hjälpa pappsen att flytta lite grejer och börja renovera men vi hörs i morgon :)


Ha det bra


evvis<3

Föresten är itne värdet lite konstigt nu för tiden det liksom snöar, solen lysser ,klarblå himmel , regn allt på samma gång det är ju bara för ask molnen som kommer säkert göra så att sommaren inte blir så var men men jag fattar itne hur en del kan gå i hudfärgade nylån strumpor och shorts det är liksom skit kallt ute och sen är det så fullt ihop  s det är veckans tumme ner för mig Det är gräsligt fullt ursch.


Onsdag och studiedag :)

Hej allt folk !

Nu var det verkligen ett rejält tagsen och jag ber om ursäkt men mitt liv är just nu fullt av saker som måste göras och dom går faktiskt då före bloggen tyvär men så är det och jag hoppas att ni accsepterar det :)

I dag händer inte mycket sovit länge oc sedan suttit i morronrocken som är så himmla skönt :) Det ända jag vet ska hända är att jag ska på simträning i kväll annars ska jag da det lungt och vila nu när vi har ledigt i en dag.

I  går var det skolan och efter blev det att kolla på tappeter och göra klart so som nu är helt klart och det är jätte skönt.

Måndag Var det ju skola och sedan träning.

Söndag var jag med min familj och köpte möbler och sedan var vi och åt lunch hos farmor och farfar mums :P.

Lördags var jag med brudarna och kolla på becka när hon skulle torka på A-lags matchen Skövde HF alltså. Sedan blev det pitzza på hentorps pizzeria med beckorna och josse. Sedan blev det film med josse och ena becka.
Imorgon så är det skola igen med nationelt i matte och sedan på kvällen blir det simträning.

Fredag ledig eller det är skola på dan. Då lovar jag att jag ska blogga.


Känner ni någon som sitter fast nu i utlandet??

Jag tycker det är läskigt med det dära askmolnet men nu ska ju vulkanen ha slutat att spruta utt och spruttar nu istället ut lava. Jag hatar allt såntdära snak om jorden och klimatförendringarna och sånt då får jag läskiga tankar som man inte vill ha i huvudet typ som vad händer kommar alla att dö och kommer jag inte se allt detta mer jag vet att jag är konstig men aa när jag var liten kunnde jag börja tänka sånt och jag fick typ smått panik och började gråtta men nu har jag kommit på ett knep för mig som gör att jag inte blir lika rädd. Så i skolan när vi jobbar om rymde/ jorden så får jag i bland sitta och hålla för öronen och tänka på nått roligt för att kommma på andra tankar och det gömmer jag :)Men nu tycker jag att allt folk kan minska på allt som skadar jorden i alla fall försöka minska ner på det jorden skulle ju må mycket bättre då och jag vill leva ut mitt härliga men lite stressiga liv.... Nu låter det som att jag är religös men svaret är att det är jag inte så ni vet det :)


Förseten jag har änterligen fått mina efterlängatade skor och jag blev så sjukt glad :)


här kommer en bild på dom:

Men nu ska jag dra och vi hörs snart!


Kramar

evvis<3

Kanske till skolavslutningen :)


amazing lördag

Hejsan!

i dag har det varit en underbar och skön dag. Den har tillbringats med becka w,b och josse vi har varit på handboll där skövde vann och sedan åt vi pizza och kollade på film "the ugly truth" som var riktigt bra kan tänka mig att se den igen. Dagen har haft många olika känslor... Mina uppdateringar har varit lite dåliga under veckan pga att jag har haft mycket att göra och så och nästa vecka lär bli så med sorry men så är livet ibland men jag lovar att försöka :)


Nu ska jag dra men vi hörs!!


evvis<3


OnSdAg!

Hejsan!


I dag har det varit en sresig och halv dan bra dag... Det tråkiga är att jag var inte på tränings hurmör men träna ändå sedan att jag var i dag och köpte mina efterlängtade convers och det fansa bara st 4 och jag har 3 men aa vet inte om jag ska ha behålla dom även om dom är en halv centimeter förstora och det värsta är at det inte finns att få tag på i hela sverige det kanske fans ett par i stockholm men det vårgar jag inte chansa på så jag blev så ledsen för det är alltid är så när jag ska ha nått och sedan har jag så ojämna fötter :( Men aa antingen får jag ta dom elr så får det bli andra men jag vill inte ha vita för det har jag radan och röda har alla och vill inte ha såna som alla andra har och det var därför jag ville ha dessa för att jag har bara sett 1 som har haft det i skövde mm men får gå lite med dom och känna lite :)  men om man verkligen man vill ha nått så kvittar det om det är försort eller för litet ;)

I morgon vänta nationelt i eng muntligt och på fredag är det dax för första matte och jag är nog konstig men jag längtar efter det. Det  ska bli roligt för att när jag testade gamla så gick det jätte bra så jag hoppas på att det knaske blir ett vg så jag får det ;)

Men nu ska jag fortsätta att kolla på " Drömmen om Italien"...


vi ses

evvis<3

Nu är man hemma igen da!

Helloj!

I dag har det inte hänt så mycket eller något specielt jag har varit i skolan träna och simmade med kläder och sedan har jag lagat min provmiddag som jag ska göra i morgon är faktiskt lite nervös om jag ska erkäna ;) Nu sitter jag och tittar på "hollywood fruar" och snart väntar sängen...

Jag har haft en jätte roligt helg och tävlingen gick väldigt bra elr jag tycker det efter som att förra veckan tränade jag bara en dag och innan hade jag inte tränat på en vecka lr lite längre. Det hängt massor roligta händelser som jag tycker var lite roligt men men aa. Tack brudar för helgen!

I morgon blir det skola som vanligt sedan flöjt och träning tror jag och sedan ska jag blogga ;)

Men nu ska jag kolla klart och sedan lägga mig i sängen!Men vi ses

evvis<3

Friday

Hola amigos !

Jag är så himmlans trött och vill bara hem och sova är faktiskt skoltrött för er som inte fattat det :) I dag har det som sakt varit skola och och sedan ska jag dra till Falkenberg och tävla med mina två underbara tjej kompisar Agnes och Elvira :) Men nu måste jag hitta lite MVG fakta om Nelson Mandela som jag skriver om i SO:n skrev om gulfkrigt först men kännde att Nelson var lättare vet mer om honom :)


Vi hörs på Söndag kväll :)


Dagens outfit: Blå annorlunda kofta, svart långt linne, svarta leggins, vita converse.


Kramar

evvis<3

Nu är jag här igen!

Tjeenare!

i dag har jag haft en riktigt bra dag :) Den har beståt av skolan och där jag hade ett NP i svenska muntligt som gick riktigt bra och var nog det roligaste av alla NP sedan i dag fick vi sluta en timme tidigare och det var mycket skönt sedan far jag hem och tränade och nu har jag kollat på förra måndagens avsnitt av " Svenska hollywood fruar" och ska packa i allt jag har lagt fram i väskan.

I morgon bär det av till Falkenberg och där ska jag va hela helgen och kommer inte att kunna blogga förens jag kommer hem på söndag :( men men! Träningen i dag var mycket roligt det var ett jätte roligt pass och det gillar jag :) i morgon blir det skolan också och vet ej vad som händer då men det får jag se hoppas att nått händer så det inte blir så lång tråkigt...... Ne nu ska jag fixa lite låtar till ipoden och sedan gå och lägga mig i min sköna säng ;) Men vi hörs på Söndag om jag inte hinner slänga in ett kort inlägg i morgon men vi får se helt enkelt!


Jag är lite irreterad på våra klass tröjer som vi inte beställt än!!!! Vi kommer få dom precis när vi slutar och sen kommer man ha den en gån och så då slänger man 600 kr i väggen så jag har tjatat på våra lärare men dom bryr sig inte liksom vi har bara en sak kvar och det är att alla ska skriva sina namn och sedan bara skicka in så var det klart men våra lärare ska som sakt alltid krångla till det.... Vi ska också planera vat vi ska åka på klassresa i morgon och det kommer inte gå så vidare bra :)


Men nu ska jag sluta tjata!


Dagens låt : Avril Laving "Alice"  den är med i filmen Alice i underlandet.... Det är en underbar låt den har allt skön och bra text allt :)


Men vi ses kanske i morgon annars blir det på Söndag!

Ha det bra

evvis<3

Torsdag!

Hejsan igår han jag inte med ett inlägg ber om ursäkt men men!

Går dagen bestod av kolla tappeter med mor och far sedan springa och skolan.

I dag så sitter jag i skolan nu ska snart ha muntligt svensak np och det hoppas jag går bra sedan ska jag packa och träna för i morgon blir det läger och kommer hem på Söndag så det blir ingen bloggande i heögen för det stället vi ska till har inget trådläst :( men vi hörs i kväll hoppas jag :)


Puss

evvis<3

Whant that now :)


Hej hoppsan lille bror :)

Tjooho!

Hahha ja i dag har jag varit i skolan och haft en mycket lungn dag efter det blev det musikskolan och nu sitter jag här hemma ska snart till josse och fixa i ordning 290 packet med newbody ;) Efter det så blir det lungt äter fortfarande pencerlin (lr inte pencelin  det tål jag inte men annat) så får inte tränan och sedan har inte mina sår minsak än ursch jag ha**r det. men aa det går över tills jag gifter mig får jag hoppas men ni får ha det så bra så hörs vi i morgon :)


Dagensoutfit: svarta zoul byxor och grå tröja med rosett HM!


Vi ses

pussizar och kramizar

evvis<3


Annandag Påsk

Hej allihopa igen nu var det ett tag sedan!

Jag har haft en helt underbar påsk helg, som har beståt av massor skid åkning och godisätande och massor mer.
Stöten var ett bra ställe men man skulle trötna tidigt om man skulle va där i en vecka jag trötnade redan andra dan men det är ett mycket bra ställe för en som gillar att hoppa och trixa dom årdnar sånt som man alldrigt testat innan som alla får testa ex. Åka med skidor i ett hop och sedan rakt ner i vatten sen har dom en bigaribag upp hela tiden där man hoppar från ett hop och landar i en stor kudde uppblåsbar :)

Torsdag: Vårdcentralen tidigt på morgonen och kola mina sår, sedan åkte vi i väg till Stöten.
Fredag: Skidåkning i alla bakar vädret var så där men det dög.
Lördag: Påskafton, skidåkning och sedan påsk mys med familjen vädret var ganska bra
Söndag: åkte skidor på dan och det var hur bra väder som helst ingen blåst och sol med klar blå himmel sedan bar det hemåt.

I dag händer nog inte mer än att jag ska packa upp och slöa är så himmla trött och så sedan är det ju sista dan på lovet vilket jag inte gillar. 

Jag har just nu inga bilder att visa från stöten pga att alla är på min mobil och jag har ingen överförings slad och min kamera ha pajat igen det går inte göra nått tror att det kan vara samma fel som förra gången att jag har fökklena baterier men detta jag har nu är jätte bra men inte tillräkligt till min kamera men nästa gång jag köper en kamera ska jag köpa en man laddar och inte behhöver krångla med.

Men vi ses!

evvis<3 

RSS 2.0