Gbg

Nu har jag ett tag varit hemma efter en heldag i Göteborg med min kusin och faster. Vi startade på starbucks där man säger sitt namn när man beställer så skriver de namnet och jag sa Evelina och då skrev hon Evve. Alla kallar mig Evve så kan ju lika gärna döpa om mig haha. Sen yrade vi runt i alla olika affärer själv köpte jag bara ett par skor som jag har på bild nedan. Ett par hallon rosa / röda vagabond skor som jag stor älskar. En sjukt mysig dag i götet vill jag säga. Resten av kvällen blir slappa och sen sova och göra sig redo för en tidig morgon igen med mycket innehåll.

Ha det bra!
Evvis


Fredag och lov!

Hej!

Dagen ha spenderad i skolan men en lite annorlunda dag än vanligt. Sedan efter det åkte jag hem och slappade och senare sen ska jag ner till Anna och träffa brudarna. Får se vad vi hittar på. Imorgon blir det tidig uppstigning för halv 8 går tåget för mig mot Göteborg där jag ska träffa min underbara kusin och min underbara faster men vad vi ska gör vet jag inte eller det vet man nog aldrig på för hand;) men det blir nog en kanon dag.

Ne nu måste jag kolla på smsen jag har fått och se vad det står i dem. Alltid lika spännande!;)

Kramar
Evve<3


Jag vet en sak

Och det är att min vän beckabus vill bog ha en egen blogg men hon vågar inte så hon lånar mig. Becka det är inte att skämas för blogg är grymt ;) skaffa en vet ja så du slipper fråga mig hela tiden och så du slipper anpassa dig efter mig!

Hihi

Kram på dig becciz

Evvis<3


tjatja blöggeeeeen

hej mina älsklingsläsare! Ville bara berätta hur mycket ni betyder för mig!
PUSS PÅ ER!

---

Hej hur har ni det?

Just nu är min plan att sova som jag känner att jag skulle behöva. Känner mig ganska flum samtidigt som jag känner mig lite panikslagen. Är nervös inför imorgon men annars rullar allt på. Har redan hunnit planera helgen och två/tre första dagarna på lovet. Har även några små planer som jag ska försöka få till. Så känner att detta kan bli ett bra lov.

Idag har jag varit i skolan och sen har jag läst igenom en rapport och opponerat den och sen har jag pratat med Anna . Sedan blev det även en promenad med Johanna och Anna som vi längre pratat om men det har aldrig riktigt funnits tid. Och nu ska jag sova så god natt!

Kram
Evvis<3

Här kommer en liten bild på mina nya shorts !:D


Tisdag

Nu är det inte alls långt kvar till lovet ju !!! :D Har som tur är inte jätte mycket denna vecka men ändå lite som måste göras. Sitter just nu och kollar runt på datorn och har lite halvt tråkgit. Idag är det skola plugg och träning som gäller. Ne nu ska jag göra något vettigt och sen har jag blogg torka vet inte vad jag ska skriva om kanske slänger uppe n polyvore om jag hittar något snyggt.
Ha det bra!
kramar
evve♥

Lite ny design

Hej!
Fick ett litet ryck för några dagar sedan och började då pilla på några nya headers och här är resultatet. Hoppas att jag kommer gilla denna nu efter lite pillande i några dagar.
Kramar
evvis♥

Fy .....

Vilket underbart väder vi har här!!! Har snart i några timmar suttit och solat så det svider på bröstet och i ansiktet. Fast nu börjar det blåsa och bli lite kalt. Hoppas det är så här varmt ett tag nu eller varmare så kan man ju snart bada!!!:D idag har jag varit och jobbat och sen har jag solat känner att jag borde göra något mer vettigt snart så ska se till att det händer.

Igår blev det kalas och det var mycket roligt förutom att alla för utom att jag kändes mig for ever alone haha;)det var roligt art träffa personer jag aldrig träffar och personer jag inte pratat med på länge. Så en väldigt lyckad kväll! mina kär vänner fattar nog vad jag menar då. Så det blev en sen kväll även igår och sen fick man ju sova en timma mindre i natt vilket resulterade i att jag typ har sovit 5-6 timmar inatt men ändå är jag faktiskt ganska pigg. Den tröttheten kommer säkert ikväll.

Ne nu ska jag ta mig i kragen och göra något.

Hej svejs!
Evvis<3


GRATTIS BRUDEN!!!!!



Viernes=Fredag

Hola amigos!

 

Hur står det till med er i detta underbara och varma väder. Själv mår jag ganska bra faktiskt lite trött som vanligt bara men det har sina orsaker det. Idag började dagen med en spansk redovisning inför hela spanska gruppen--> Idrott-->Svenska--> redovisning av projektet ända till halv 5--> moped tur med min bror som fick sitt körkort idag-->firat min bror-->laddat inför kvällen. Det var väldigt trött samt och kändes som tiden rullade hur sagt som helst. Måste dock till lägga att det är så sjuuuuukkkkkktttt skönt att det är över nu. Nu har jag bara ett projekt kvar och de är det i trean som man får välja själv men det ska ha med sitt program att göra. Eftersom jag går samhäll så kan man göra vad som helst liksom för det ska ha med samhället att göra och det är ju typ allt som ha med det att göra. Det ska bli roligt måste bara komma på vad jag sak göra om så blir det ännu roligare.

 

 

Just nu sitter jag och äter lite ska snart fixa i ordning mig det sista och sen ska jag dra vidare till Anna så ska vi fixa det sista med presenterna. Efter det bär det av på firande.

 

Ne nu ska jag sminka mig så ha det bra!

 

kram

evvis

 



Torsdag

Nu var det ett bra tag sedan som jag blogga och skyller på skolan. Vi har ett projekt på gång nu under tre veckor och imorgon ska det redovisas på engelska. Kan säga att jag är väldigt nervös redan tycker inte så jätte mycket om att redovisa på engelska ska jag väl erkänna. Sedan har vi en rapport som ska skrivas med. Det har varit en hel del att göra och hitta framför allt. Idag ska jag öva in det jag ska säga så jag kan så mycket som möjligt utan till (inte lätt).
Idag: Sovmorgon, skola, hem, öva,laga mat, öva
Imorgon: Skola, hem, till anna och sedan vidare på 18 års firande av kompisar.
Lördag: Slappa och sova ut!! sedan blir det kalas på kvällen för min kusin och hennes pappa.
Söndag: jobb
För övrigt är allt bra trött som vanligt men vad kan vara negativt när det är blå himmel och sol och idag när jag kom hem var det 16 grader i skuggan. Det är ju snart sommar!!!!! måste nog snart klicka hem ett par TOMS skor ;) som jag tjatar om det haha.
Föresten igår så släppte lindex en ny kollektion som jag hade fastnat för lite eller ett par shorts med prickar. Jag var bara tvungen att ha de så mamma fick slänga sig iväg och köpa de till hennes älskade dotter. Men inte nog med det när jag själv var på stan så gick jag för bi dena kollektion och då hittade jag en jätte fin sitckad tröja som jag var tvungen att köpta. Vilket jag gjorde ;) brukar inte så ofta handla på lindex jag har mina stammis ställen här i Skövde men denna kollektion var min stil på något sätt. Så fint!!!
Ne nu måste jag börjar med maten innan min familj hungrar ihjäl ;)
Ha det bra!
evve♥




-

Kommer blir dåligt med bloggande denna vecka så ni vet har massor annat!

Söndag

Hej på er!

Idag har jag typ bott på badet och i projektet. Min dag detta ja! Men det har varit skönt och fått gjort så mycket. Imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar men även en vecka med stress kanske. Detta beror på projektet för det är så kort om tid och mycket att göra. Så hela veckan kommer bestå av projekt.

Ne nu ska jag kolla vidare på tv och svenska jag sova. Är grymt trött!

Kram
Evve


Lördag

Just nu sitter jag och kollar på skidor för ovanlighetens skull. Idag när jag vakande så kände jag bara för att göra något så jag och pappa och bror har åkt runt lite på ärenden. Vi hamna till slut hos farmor och farfar för en fika och som sedan ska bli en middag.
Ikväll kommer Anna till mig så ska vi äta lite gott och sen kommer nog kanske Erica och Johanna. Så får se vad vi gör av kvällen. Imorgon blir det jobb, plugg och simma.
Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva ner så hejdå!

Kramar
evve<3


OBS! långt men kanske värt att läsa vad vet jag?

LÄTT SKA DET INTE VARA!

 

Jag har märkt ett tag nu efter en utmaning vill jag snabbt testa nästa. Jag vill alltid göra svårare saker och älskar att utmana mig själv i allt. Mycket av det jag gör ser jag som en utmaning. Jag är även en person som ibland kan ha svårt att sitta still för länge om jag tycker det är ointressant men jag kan hålla ut (haha), det har nog mina vänner märkt. Om det är något jag är väldigt intresserad på så vill jag kunna allt om det. Jag är även ganska bra på att sätta upp höga drömmar ex. dröm jobb. Något jag skulle tycka var häftigt att jobba som är typ pilot, specialist läkare, designer, kustbevakningen, egen företagare, konditor och forskare (inom något roligt). Men hur lätt är detta liksom det är ju sjukt mycket slit och plugg bakom alla dessa jobb. En del kan jag redan stryka för att det kommer kräva några/något år att läsa till massor extra kurser som jag inte läst/läser nu på gymnasiet. Fast om man verkligen vill så går det bara att det tar sin lilla tid. Jag skulle vilja ha en mängd olika utbildningar inom olika områden men vad ska jag ha allt det till liksom mer än på mitt CV? Men jag har bestämt mig för att göra det jag vill och sen om det var onödigt eller inte ska jag skita i någon gång kommer det säkert till användning bara jag vill göra det så ska jag.

 

Tillbaka till det där jag började med att efter en utmaning vill jag ha en ny och gärna svårare. Varför jag skriver om det är för att idag hade jag så tråkigt att jag bestämde mig för att göra något nytt som jag velat göra länge men inte orkat. Jag ställde mig halv 9 och gjorde choklad sufflé. Det var inte så svårt som jag trodde men det hade nog varit lite godare om man hade blockchoklad istället för kakao för då får men en mer krämig chokladsmak. Kan dock till lägga att det inte var något för mig.  Jag har hört från flera att det ska vara svårt att göra det och det är sånt jag nappar på. Då blir jag extra nyfiken och måste testa det. Det var samma sak när jag tvingade anna och erica att baka makaronis med mig. Det var endast för att jag var nyfiken på om det var så svårt som det sägs om det. Men ne det tyckte jag inte. Får nog ta och tacka min underbara mormor för att hon lärt mig så mycket om bakning. Det är tack vare henne som jag upptäckte något jag tyckte om och var bra på. Baka är nog ett av de bästa intressena man kan ha och varje gång man bakar är en ny utmaning men då gäller det även att man vågar! Varför det är viktigt att man vågar är för att man inte kan gå efter ett recept till 100% då bakar man inte med "kärlek" och jag gillar alltid att göra min lilla egna förändring. Om jag skulle följa ett recept till 100% skulle jag nog inte tycka att det var alls lika roligt att baka.

 

Vad jag ville få fram med denna långa text är man får aldrig tänka att något är omöjligt förens man försökt. Man måste försöka annars kan man inte säga att det går. Tänk på att vad man tror så lever man bara en gång varför inte leva livet och vara nyfiken så man kommer någonstans. Detta gäller inte bara de som jag skrivit om det gäller allt eller i alla fall mycket. Livet är fullt utav utmaningar och det är av utmaningarna man lär sig vad som är rätt och fel och det är även av dem man utvecklas.

 

Vad roligt om ni läste det men det var mest för att jag kom och tänkta på det nu och ville skriva.

kramar

evvis♥



Chill fredag!

Fy vad skönt det är bara chilla! Dagen började med spanska sen idrott och där efter svenska och historia. Sen trodde jag att jag skulle få komma hem snabbt och lätt men så blev det ju inte riktigt! Började med att mina nycklar var borta för ovanlighetens skulle var jag skit lugn och bara skratta. Efter att ha klagat på killarna i en kvart eller två så fattade jag att de skojade bara och de låg inte bakom detta. Nästa steg i letandes blev en tur till lärare och fråga om jag kunde få låna nyckeln till klass rummet så jag och becciz kolla igen de klass rum vi senast var i och inga nycklar syntes så långt ögat kan nå. Vi vidare till läraren som hade lektion efter oss i salen ocj störde hennes lektion men hon hade dem inte heller. Då fick vi ett förslag och gick till en annan personal och jag blev så lycklig för någon underbar människa som har uppfostrats rätt hade lämnat mina nycklar till henne. Äntligen kunde jag åka hem! Tack becka för att du hjälpte mig att leta<3 tänk att man var så klantig och för la sig dem i ett klassrum. Tur man har ibland i alla fall tänk om jag inte hade hittat dem! Då hade jag fått panik och en orolig helg.... Väl hemma sen somnade jag och nu har jag ätit och sitter och kollar på tv tjatar på pappa att vi ska baka bullar men han är lat som vanligt. Så får se vad som händer kommer inte i alla fall att glo på tv hela kvällen det kan jag säga er så rastlös är jag!

Ha en bra kväll
Evve<3


Det blir bara mindre och mindre :D


Okej!

Innan allt för många börjar undra! Det är inte jag som skrivt de tre senaste inläggen utan becka och josse har haft lite roligt. Vilken fantasi ni har måste jag erkänna! Så alla kära vänner och släktningar ta det lugnt det är bara två singel tjejer som har tråkigt. Jag hoppas verkligen att ni fattar att det inte var jag fattar inte ens vart de får allt ifrån. De har ganska perversa fantasier kan jag ekänna. Blir sjukt äcklad av era bilder de är ju hemska!!
kramar
evve♥

Fatta snygg jag skulle vara i detta...


... Glömde, jag är ju snygg i allt!

Från polyvore.com

MITT NYA JAG!

Ville bara säga att jag verkligen menade allt jag sa förut! Det är mitt nya jag som har börjat lysa! Och det lyser
starkt!

JAG ÄR EN FRIGJORD KVINNA!



DAGENS:

Crush: Zac Efron <33333
Mat: Pasta med sås men den var så fet så jag åt sallad. (Bantar!)
Kläder: Rosa plyschoverall från Juicy Couture (LOVE IT!)
Hiss: Nakna män
Diss: Rökare, det är ju bara såååååååå äckligt!
Dryck: Vatten
Band: One Direction <33333
Frisyr: Blonderat plattat hår.
Internationella touch: Säg det här på engelska: Spring, bil, snö, penna. SAY IT OUT LOUD BITCHES!
Låt: Mirakel. Etta på min lista! Björn jag vill ha din säd!
Vill ha: Dejt med Kurt
Bild:


xoxo
Evviegurl


Min blogg = jag kan va ego


--

Så roligt har jag;)

ÄRLIGHET

[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

SKOLA/JOBB
[ x] Jag studerar.

[X] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet. Under en film sista veckan i skolan i 9:an pinsamt!
[ x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag har fått sparken.

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.

[x] Jag svär ofta.
[ x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.

[x ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag tror på spöken.
[ x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[  ] Jag är väldigt kittlig.
[ /] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


Rörigt

Tror ingen skulle vilja ha mitt huvude just nu det är så rörigt. Allt bara snurrar runt och känner snart bara för att sova i ett par dagar i sträck men då får jag panik över all viktigt tid jag missar. Just nu sitter jag och jobbar med ett projekt vi har som står lite smått stilla. Vädret ute är underbart och jag har faktiskt fått på mig mina låga convers idag de som jag kämpade för att få tag i. Har kommit på en sak med mig själv och det är att jag vill alltid ha saker som är svåra att få tag på. Just nu letar jag efter en viss modell av sko från märket TOMS. Jag har hittat ett stället som har dem men det är en sida och då får jag beställa från USA och vad kostar inte det?? men just nu lutar det åt att det får bli en beställning där ifrån för Sverige tar in så lite bra saker ;) haha.
Ne nu måste jag jobba vidare så vi kommer någonstan med detta arbete. För mina två arbetspartner är inte så arbetsvilliga den ena är inte i skola och den andra som har varit i skolan är borta! Jag känner mig som en dagis fröken! Så försök att aldrig jobba med två killar i en grupp själv = rörigt!
Ne nu ska jag skriva på min del.
Ha en bra dag!

evve♥







MUMS!

bild från i fredags! lånad från carro.

Tisdag

Tyvärr blev det inget bloggande igår satt och plugga massage hela dagen och var helt konstig på kvällen så orkade inte. Idag har jag varit i skolan och sen hem och nu sitter jag här åter ingen och pluggar och ska om två timmar på tränar möte. Det var min dag det. Känner att just nu känns allt annat lockande som man inte behöver göra mycket roligare fattar inte riktigt hur lärare kan smälla ihop massor saker på en gång.
För övrigt är allt bra väldigt trött och känner bara för att vara ledig. Som tur är det bara denna vecka och två till sen är det lov och veckan efter lovet är väldigt chill då jag ska till stockholm sen ska vi gå på teater på skoltid. Så två hela dagar i skolan går vi bara av 5. Jag skulle kunna somna här och nu med datorn i knä jag kan säga er att jag är inte långt ifrån alls. haha !!
Ne nu är det bäst jag gör något så att jag inte somnar.¨
kramar
evve♥



skor

Fy vad jag känner för att shoppa skor nu! Just nu skulle jag vilja köpa 3 par bara....... Får se vad det blir.
Här kommer några av de jag vill ha:


Söndag men ej slut på helgen

Vad skönt att vara ledig imorgon måste jag säga inte fel alls. Idag har jag varit och jobbbat och sen hem och slappat sen blev det lite massage plugg och sen helt oplanerat bio. Mamma var sugen på bio så vi drog ner och kollade på "nobels testamente" (tror den hette så). Det börjar bli en liten tradition för mig och mamma.
Igår kväll blev det mys med brudaran med melodifestivalen och sedan så blev det prat och en lite kvälls promenad.
Resten av kvällen ska jag slappa och kolla på tv lite och så. Imorgon blir det plugg och sen vet jag ej ska nog dra mig ner mot gymmet och träna lite är taggad på det. Men först och främst ska jag sova ut!
Det var min dag det ja!
puss
evve♥




Lördag

Va skönt att snön försvann så fort känner jag. Just nu sitter jag och kollar runt på datorn hittar inget roligt alls. Innan idag har jag tränat och sen slappat. I kväll blir det mys med Johanna, Anna och Erica. Erica har paxat melodifestivalen så man får väl lida igenom programmet. Det ska bli mysigt så får se vad vi mer gör av kvällen.

Imorgon blir det jobb och lite plugg och sen vet jag inte mer.

Kom även på idag att jag har ju lång helg skolan börjar liksom inte förens på tisdag såååååååå skönt! men det betyder ju inte att man är helt ledig måste göra så mycket som möjligt på min frågeställning till projektet så vi kan i lugn och ro översätta våran redovisning. Den ska va på engelska :S jag som hatar att prata engelska inför massor människor. Men ibland måste man över vinna sina rädslor så det är väl bara att stå ut och prata på.

Jag vet inte vad jag ska skriva om vill ha förslag!!!!!!

Så det får vara bra med detta.

 

kramar

evvis

 



App

Fick en fråga om vad den nedräkning appen jag har heter och den heter i alla fall för iPhone "countdowns". Man kan göra mer exakta ned räkningar med den appen har en annan med som inte är lika bra.
Hoppas du fick svar på din fråga!

Evve<3


Ned räkning!!


Fredag-lördag

Tjenare!

Just nu så hade jag tänkt sova men känner inte riktigt för det på något sätt. Kvällen har varit riktigt roligt med pannkaka mys, skratt, snack och sist men inte minst godis skål! Haha. På dan så var det skola så roligt. Vet inte alls vad jag ska skriva och detta inlägg kändes väldigt ovärt. Men jag lever och har inte glömt dig blogg det finns liksom lite annat i livet som är viktigare att oprioritera så. Ne nu ska jag sova godnatt!

Evve<3


Bra låtar från

Melodifestivalen enligt mig:  (alla låtarna är från youtube.com)


"Why start a fire" Lisa Miscovsky 




"Kyss mig" Axel Algmark



"Euphoria" Loreen


"Soldiers" Ulrik Munther




Tiden rullar bara på

Så nyss att den 10 april så fyller denna blogg 3 år. Tänk hur mycket tid man lagt ner här och tänk hur bra det har varit. Bloggen är som min personliga psykolog och det har varit skit bra tycker jag. Så fort man bloggat om något (även om man får censurera mycket innan det publiceras) så har det släpp och man har blivit gladare. Det är sjukt hur något såhär lätt kan hjälpa en trött och sliten tonåring med sina små problem. Jag måste nog säga att bloggen är väldigt viktigt del av mitt liv på något sätt. Jag har alltid haft ett behöv av att skriva något när jag är sur på det eller vill få ut något och innan bloggen hade jag alltid block i min garderob som jag skrev allt i så ingen skulle se och sedan gick jag över till min ipod och sedan blev det bloggen och även lite i min mobil. Jag har nog väldigt lätt att skaka av mig problem det är nog det som gjort att jag inte haft stora problem i livet. Utan jag har tagit tag i dem innan det har blivit värre och så har det löst sig och man känner sig bra igen. Det är så sjukt jobbigt att gå runt och vara sur och jag får typ ryck på mig själv när jag är sur. Det är en så jobbig känsla! usch fy! Det jag vill komma fram till är att ha en blogg är sjukt bra för alla behöver skriva av sig. Det är som en psykolog som inte säger så mycket men får ut allt ändå ur än. :D mycket bra!

Mitt tips till er BLOGGA om ni vill få ut något. Man behöver inte bara blogga för att få läsare utan gör det för dig själv som jag gör. Du kan ju alltid sätta på ett lösenord om du skulle vilja ha den helt privat.

Ne nu ska jag skriva de sista meningarna på min inlämning så vi hörs.

Kramar

evvis♥



Fy vad goooootttt :D

 


Trött!

Skräll Evve! Säger nog många som säger mig när de läser rubriken. Haha det skiter jag ärligt i om ni säger jag kan inte styra över min kropp om den är tröt så är den. Idag har jag gått en perfekt lång dag i skolan sedan hem och göra samhäll som jag fattar sådär av. har i alla fall gjort lite mer av hälften så. Nu ska jag fixa mina naglar sen ska jag sova. Så det var det. Orkar inte skiva sp mkt mer för jag vet heller inte vad jag ska skriva.

Ni får ha det så bra så hörs vi!

Kramar
Evvis:)


Tisdag igen!

Tur man har "seriösa" och underbara vänner" haha

Idag är verkligen en dag då man bara vill ligga kvar i sängen!!! För att man ska slippa tänka och göra beslut. Kan inte allt bara rulla på som vanligt och så kan någon som känner mig in och utan till fatta mina beslut och ta mina tankar. Varför ska man tänka mer än vad som är normalt? eller vad är normalt? Man vet liksom inte alls vad jag vill och känner för. Tankarna bara flyger åt alla håll och kommer tillbaka lika fort som de är glömda. Sedan är man rädd för att man ska göra något fel så det blir fel i slut ändan men samtidigt kan man inte bara sitta och tänka istället för att göra något. Tänk hur mycket vikitg tid man skulle förlora då. Ne fy vad deppigt detta låter men det jag vill få fram är att man borde göra mer och sluta tänka man lever ju bara en gång (vad som sägs) så varför inte ta vara på den chansen och göra något roligt!!!! SÅ nu tycker jag att alla kloka människor gör som jag tänkt göra vi gör det vi vill göra och målen vi har ska uppfyllas och det gör de inte av sig själv så nu kämpar vi på!
Idag så är det skolan som gäller sen efter skolan ska jag skriva på min samhäll och disposion och sen ska jag och carro träna och sedan avsluta med yoga. Sen ska jag hem och sova!
Ne nu ska jag göra något vettigt med min håltimma.
kramar
evve♥

Måndag v10

Ny vecka och nya möjligheter som alla säger och jag håller bara med. Just nu sitter jag och har webbdesign men har fått lite idé brist så kollar runt lite på andra hemsidor efter förslag.
Dagen börja med uppstigning tidigt och sen skolan som jag är kvar i än. Går till 4 idag inte roligt ganska segt. Sen ska jag hem och göra samhäll och sen så blir det till att göra en simlektion för min lärare skriver ut på fronter att jag ska hålla i idrotten imorgon utan för varning. Fick reda på det utav andra i min idrotts grupp som började fråga vad vi skulle göra och jag bara VAD? Men men det kommer nog ordna sig jag är inte direkt någon nybörjare så haha vad skrytig jag lät men menade jag jag gör ju det varje vecka så något fixar jag alltid. Så det blir sten hårt imorgon det ska bli den jobbigaste lektionen på länge så alla kommer hata mig men tror att det gillar mig ändå. haha hoppas jag skrämer dem riktigt nu. Ne jag vet inte alls vad jag ska hitta på till dem tror jag ska köra något basic start med något av simsätten så de får testa på något lite roligare än bara vanligt bröst sim. Ne nu måste jag jobba vidare så jag blir klar med denna hemsida någon gång.
Ha det bra!
evve♥





bild från weheartit.com

paint målaren!


Medans man väntar

Hittade detta medans jag vänta på att Wallander ska börja så här får ni lite att läsa:

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

-       Jag vill inte gå upp!! Allt är så bra här i sängen det är varmt och man behöver inte oroa sig för att göra något som man ångrar sen och man kan sova.

Har du ringt någon idag? Vem och vad sa ni?
Vilket humör är du på?

-       Fundersam, sjukt musikal sugen, slö, åter igen fundersam!

Vad har du på dig just nu?

-       Pyjamas som är så sjukt skönt när man är ny duschad.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

-       Är faktiskt för en gångs skull inte sugen på något eller jo half bake a cake Ben&Jerry

Hur mycket var din senaste lön på?

-       privat


Vad köpte du senast?

-       En tröja från HOPE på YAP

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

-       Idag var det facebook.com

Vad ska du göra ikväll?

-       Resten av kvällen ska jag kolla på tv och sova!

Vilken låt lyssnar du på idag?

-       Musikal låtar och min spotify lista

När fotade något senast, och vad?

-       Mig själv tror jag haha !

 

 

 


Söndag= enorm plugg dag!

Just nu sitter jag och gör samhälls inlämning om högkonjunktion och lågkonjunktion och inflation osv. Efter det ska ja göra en dispossion(stavning?) i svenskan och sen ska jag nog börja skriva på min idrotts inlämning (träningsdagbok) medans allt är färskt. Roligt roligt!! åter igen livet på samhäll fast får ändå till lägga att jag gillar inlämningar mycket mer än prov. Så jag klagar inte så mycket på dem. Under allt detta plugg har pappa även lovat mig att vi ska övningsköra :D

För övrigt är allt bra tankarna snurrat på enormt och humöret går upp och ner. Är sjukt sugen på att gå på musikal!!! Vill se "West side sotry" igen och sen vill jag gå på "chess" (och för er som inte vet så kommer den till gbg i september till mars) och sen skulle jag även vilja se "dirty dancing" och "rome och julia" med MÅNS (om den går längre har inte koll på chinateatern så mycket). Jag har i alla fala bestämt mig för att jag ska se "chess" det är bara så!! haha så får väl se om jag får gå själv eller om jag får med mig något.

Igår så träffade jag två mysiga och underbara brudar vid namn Erica och Anna. Vi hade det allmänt mysigt bara och de kolla på melodifestivalen och då fick jag underhålla mig själv lite (mobil spel) tycker inte det är så roligt längre, det var bättre när man var lite. Sen så tog vi en promenix i vinter kylan och sedan avslutade vi kvällen med en jätte bra film.

Ne nu måste jag fortsätta om jag ska hinna klart så mycket som möjligt idag!

Kramar

evvis♥



kläder


Mysigt så!

Just nu så funderar jag på om sova skulle vara bra nu;) kanske är dags fast om jag håller mig vaken 5 timmar till så har jag dygnet. Men det orkar vi inte. Kvällen avslutades med en god middag på mamma Mia med josse och becka. Därefter köpte vi massor frukt och choklad mums. Mycket prat och skratt. För en timme sedan följde vi josse till bussen och efter det stod jag och becka och prata om allt mellan himmel och jord utan för mig. Då plötsligt två killa stannade och fråga hur man kom till skara vägen ;) men jag fatta direkt att det var kontakten de ville ha de lyssnade inte direkt på beckas så duktigt förklaring utan en hare var roligare och de visste redan alla vägar haha;) haha så det nya hundtricket kanske är haretricket tänkte vi men inget vi gick på haha! Det var en mycket mysig kväll som borde göra oftare.

Godnatt kramar
Evvis<3

 


Hola amigos

Hej på er!

Just nu sitter jag och kollar på tv. Innan så har jag varit i skolan och sen hem och sen hamnade jag här i soffan. Resten av kvällen ska tillbringas med Rebecka och Josephine så får se vad vi hittar på.

Hoppas alla har det bra! Själv så känns allt bra och jag har känt mig så sjukt glad idag hela dagen och fortfarande så skönt på något sätt. Allt känns så bra så hoppas dagen blir mycket bättre!!:)

Ha en bra dag så hörs vi!

Kramar
Evvis<3


haha

Erik du borde allt skaffa dig en fjortis blogg det är din personlighet ända ut i fingerspettsarna haha!
http://www.facebook.com/profile.php?id=1524508426 haha! för att se måste ni logga in haha.......
kramar
evvis

Don't hate me cause you ain't me!


Party like a Rockstar!

Chacha evegirl här! Idag är det ett torsdag och JB fyller år woopwoop! ska ut och festa ikväll på bogrens för det är 99 dagar kvar... tills 3:orna tar studenten. Whateveee jag kommer alltid in för jag hookar upp med vaktisen, hihi <3 Förmodligen hänger beckabus med och slår klackarna i taket. BIRA BIRA BIRA! BÄRS BÄRS BÄRS!!!

RSS 2.0