Snart helg igen :D

Hoppas alla har det bra. Idag har jag haft en väldigt onödig skoldag. Börja med en lektion kl08.00 då vi jobbade med eget arbete. Sedan så hade vi två timmars hål, sen så hade vi geografi med film och eget arbete. Sen efter skolan åkte jag och Anna och hämta biljetter och sen så åkte vi till gymmet. Det blev rejällt kört där och jag känner redan träningsvärken i benen.
Just nu sitter jag och kollat på tv kommer nog för en gång skull hamna någorlunda i tid i säng idag känns som jag lider lite av sömn brist idag. Så det måste vi får bort för imorgon blir det kväll med brudarna och bowling som jag är sämst i hela världen på!!

Kramar
Evve


blandade känslor

Tänk hur små saker jag man kan bli så sjukt glad av. Jag är nog ganska lätt att göra glad skulle jag nog säga. Idag är jag faktiskt på väldigt bra humör trots lite huvudvärk (som blev efter att jag höll inne en nysning men som inte gick hålla inne och som lät jätte högt så hela klassen skrattade). Bara jag blir av med den där hemska psykologi inlämningen så tror jag att mitt humör kommer vara på top och det ska jag bli idag har jag bestämt mig så nu ska jag snart göra psykologi. Vi ska typ analysera ett beteende hos sig själv eller hos en annan person utifrån de psykologiska perspektiven. Våran lärare sa idag att detta är nog det tråkigaste vi kommer gör så jag får väl stå ut och hoppas på roligare saker snart. 

 

Idag har jag inte gjort så mycket mer än skola. Har tänkt ta en sväng förbi Agnes och hämta mitt smink som jag har beställt men det får bli när jag är klar med psykologin. Hade tänkt träna men vill få psykologin överstökad så jag  slipper den resten av veckan. Sen ikväll blir det mästerkocken!!!! :D

 

Imorgon blir det nog en ovärd skoldag och sen ska jag och Anna åka och träna hade vi tänkt. Sen på kvällen ska jag slappa!

 

Fredag blir det skola som avslutats med bio då vi ska se någon film som jag redan har sett. Sen kanske jag skulle träffa Anna lite och på kvällen ska vi dra oss ner mot bowlingen för att äta och bowla med Emelie och Helen och Rebecka. Så det blir nog en bra start på helgen!! 

 

 

 

 


Tisdag

Hola amigos!

Vad längesedan det var man hade spanska! Men men tur man inte har det längre när man har massor annan skit. Idag har jag varit i skolan på dagen sedan åkte jag och Anna och köpte fika som vi åt upp hem hos mig. Sen så blev det slapp och så tänkte jag träna men när jag kollade i väskan såg jag min psykologi bok och kom på att jag måste börja på den så det sket sig totalt med tränandet. Det blev plugg istället ända till halv 9. Sen fick jag slänga mig iväg till Anna för att låna hennes skrivare väldigt snällt av henne. Sen duschade jag och tillslut hamnade jag i soffan framför tv: n men då visade det sig att det var bara skit på den eller program man redan sett. Så jag ska väl snart gå och lägga mig.

Det var min tisdag det!

Ha det bra!
Evve


Äntligen!!

Dock så vägde latheten över lite och det blev till att gå till winerbageriet.haha!


:D

Jag är så sjukt sugen på chokladbollar men orken till att göra dem har inte kommit än. Asså fatta vad gott med hemma gjorda chokladbollar med pärlsocker!!!!


Fyy vad jag är sugen på det!!!!!!!

Se!!!!

 Länk

Man vill men hur


Hur bra som helst

Filmen ego är någon man måste se!!! Den var grym man blev så glad av den och den var underbar. Skulle lätt se den igen så se den jag lovar er ni kommer inte bli besvikna ;)


Slapp söndag!

Nu var det slut på friden här hemma mamma och pappa har ni kommit hem efter deras weekend i orsa. Så nu blir det tillbaka till ordning och reda. 
 
Dagen började idag med lite jobb och sen har jag och min bror lagat lite mat och sen så somnade jag i soffan. Skräll säger nog många eller i alla fall tänker det. Men det är faktiskt inte så skräll mig längre jag gör inte det alls lika ofta som jag gjorde typ för ett år sedan. haha! Om en timma typ ska jag hämta upp mina brudar och så ska vi dra oss ner mot stan och gå på bio. Så nu vet ni det. 
 
För övrigt är det faktiskt bra och jag är på ganska bra humör faktiskt. Så det var ju bra!
 
Ne nu har inte jag något mer vettigt att skriva så ha det bra!
 
Puss och kram skumbanan
 
evve
 
 

Nu var det beställt

Nu har jag bestämt mig och beställt hem min student klänning. Nu är det bara vänta på den och se om man passar i den. Om den passar fatta vad gött då är jag färdig med student klänningen då är det bara små saker kvar och ett par skor så kan studenten komma. Det blev en enkel vit med korta armar som är virkade. 
 
Ni får faktiskt en liten tjuvtitt på den sen när den kommer men balklänningen kommer vara hemlig tills dagen då den ska användas ;) 
 
/evve
 
 
 

Helg :D

Går dagen var riktigt mysigt. Det blev tacos med brudarna och mycket prat och skratt. Senare på kvällen tog jag Anna och becka en tur med bilen för att hämta Annas bror och sedan åkte vi hem till mig igen och skrattade åt lite youtube klipp.

Idag har jag tagit sovmorgon och pluggat är typ helt klar med min projekt del som jag skulle göra klart denna vecka. Dock har vi mycket annat kvar. Ikväll blir det mys och jag och min bror tänkte ta och äta lite sushi.

Imorgon blir det jobb uppstart av sim och leken. Sedan ska jag plugga och slappa och på kvällen blir det bio med anna, becka och Emelie. Vi ska se ego och jag längtar så sjukt mycket har hört att den ska vara grym.

Ha det bra så hörs vi!

Ps. Bara 130 dagar kvar till studenten och jag har nu även hittat min student dag klänning som ska beställas idag eller imorgon.

/evve


130


Fredag som går i ett

Idag har jag bara åkt runt och känns det som. Skola, stan med Johanna plus fika, köra hem alla, skjutsa min bror till gymmet. Snart ska vi åka och handla inför kvällen och sen hoppas jag på en lugn kväll.

Ha en underbar fredag!

Kram
Evve


Försöker vara duktig

Alla j*vl* måsten som finns hela tiden och skit. Man försöker och kämpar men ändå blir inte lasset mindre. Dock har jag in sett och jag blev väldigt glad att jag har typ inte alls många prov kvar utan istället inlämningar och det är skönt. Jag gillar inte prov det är hemskt!

Just nu har jag försökt undan röja lite plugg som typ etnologi, samhäll, multimedia. Jag har lyckats göra en hel del faktiskt. Sen har jag en psykologi inlämning jag inte riktigt fattar men får ta tag i den på måndag och lägga mer tid på det som jag fattar. Idag blev det en kort skoldag började åtta och sedan hade jag en lektion hål och sedan en lektion. Resten av dagen ska jag även idag träna och sen ska jag och min bror försöka slänga i oss lite mat innan det. I kväll ska jag slappa framför tv:n hade jag tänkt. Dock vet jag inte vad den har att erbjuda men det finns alltid något.

Skulle vara tacksam för lite mer idéer om ni känner för det och ställ frågor vet jag så får vi se vad jag svara på!

/evve

Vinterland med 15 minus!

På något sätt är det faktiskt fin när snön och frosten sätter sig på träden och allt blir helt vitt! Dock är kanske inte kyla lika positivt men ändå. Jag brukar aldrig tycka natur speciellt skogar är fina men nu på vintern är det mysigt att åka förbi!


Ordning och reda på mig och lätt för andra!

Detta var något mamma tipsade mig om och jag har faktiskt insett att det är väldigt bra. Du går i på socialsyrelsen och sedan klickar du på donationsregister och fyller i lite uppgifter och sedan väljer du om det är något du inte kan tänka dig att donera jag valde bort några som hjärta, hud och något mer. Och sen typ tre veckor senare så blir det registrerat och tänkt vad lätt för alla anhöriga sen om det skulle vara så att jag skulle bli hjärnskadad och man har fullt friska organ då vet de vad jag skulle ha godkänt att de skulle få ta från mig. Lite hemskt låter det men ändå väldigt bra. Jag mådde lite dåligt av detta först men sen insåg jag att det är bra. Sen om det är så att du inte vill donera något då är det bara att man kryssar i det och då får du din vilja igenom.

Bara ett tips som kan göra saker bättre och lättare. Lite deppigt jag vet och jag kan säga att jag har en liten klump i magen när jag skriver det här men man får ibland skippa sin rädsla och tänka på det bra!


Lite fel

Just nu sitter jag som stöd för becka på högskolans bibliotek. Det känns väldigt stört att vara här, har aldrig varit här förut. Idag har det varit skola som vanligt och som jag skrev innanför jag med becka nu. Vi ska så fort hon är klar åka hem och då ska jag försöka plugga lite och eventuellt träna. Det hänger på om jag får ta på bil eller inte. Skulle bokat pass och hängt på Agnes men såklart var båda passen fullbokade så jag orkade inte ställa mig i kö.

Resten av veckan blir:
Imorgon- skola , plugg
Fredag- kommer några av tjejerna hem till mig så ska vi äta och lite så.
Lördag- vet inte än på dagen, kvällen ska jag träffa Agnes
Söndag- uppstart av sim och lek, dagen vet ej, kvällen vi med Anna , becka och Emelie.

Ser ut som en underbar helg!

/Evve


Denna är så mysig!

 
 
länk

Tisdag

Fy det är bara andra dagen i veckan och man är så sjukt trött redan. Längtar redan tills det är fredag och helg! Idag har det varit skola och sedan skjutsade jag hem becka på vägen hem. Sedan åkte jag hem och slappade lite och nu ska jag göra det sista på artikeln som ska vara inne på fredag. 

 

För övrigt är allt bra, det är väldigt kallt ute men det är på något sätt lite mysigt dock väljer jag alltid fel jacka på morgonen så jag fryser alltid. Dock är jag lite avundsjuk på mina päron som ska åka iväg och åka skidor snart. Varför inte jag följer med är för de ska inte åka slalom utan längd och jag vill åka slalom. Det är inte lika roligt som slalom. Jag får väl ta mig upp till lilla billingebacken och åka kanske som jag har tänkt länge men aldrig kommit upp. Det finns ju så många andra måste man måste göra hela tiden! 

 

Ne nu ska jag skriva på lite vettigare saker!

 

/evve

 


Bloggtorka

Har du någonsin:
Dejtat två personer åt gången- faktiskt inte
Varit kär- JA
Varit deprimerad- Nej
Varit så trött att du somnat sittandes- Ja det har väl hänt några gånger
Brutit ett ben? Inte helt varit nära en gång istället blev mitt finger bara snett
Gjort nåt du ångrar? Tyvärr ja!
Hoppat Bungee Jump? Nej men skulle vilja göra det någon gång det samma med falskärmshoppning
Ljugit för någon du tycker om? Det kan väl ha hänt någon gång
Ätit en hel tårta? Ne är inte jätte fan av tårta
Gjort bort dig offentligt? Haha det har väl hänt
2012 har du:
Lärt känna en ny vän- Ja en hel del faktiskt!
Hur många barn vill du ha i framtiden- max 2
Har du några husdjur? Nej det enda jag har haft är akvarium med massor fiskar
Vill du ändra ditt namn- tanken fans väl men det var mest för att ingen säger typ Evelina till mig utan de flesta säger evve så varför inte heta det, dock är det inte så jätte fint!
Vad gjorde du under din förra födelsedag- Gick i skolan fyllde år på en måndag, blev bort rövad, åt massor gott!
Vilken tid vaknade du idag- 08.00
Vad gjorde du igår runt midnatt- Kollade på mobilen på top modell sverige
Någonting som du längtar till- Sommaren, Studenten, Han m.m.
Vad lyssnar du på just nu- Min extremt blandade spotify lista! Då menar jag verkligen blandat allt från skit till bra ;)
Om dig:
Vad är ditt fullständiga namn- Evelina Alma Karin Blom
Stjärntecken- Vågen
Grundskola- Heneskolan , Vasaskolan
Gymnasie- Västerhöjdsgymnasiet
Högskola- Har inte kommit så långt än
Hårfärg- Blont
Långt eller kort hår: mellan långt
Längd- 165
Piercingsar- Om öronen räknas så Ja
Höger eller vänster- Högerhänt
Operation- En lite då jag tagit bort leverfläckar
Bästa vän- Har många underbara
Sporten du spelar- Jag har simmat
DIN FRAMTID:
Vill du ha barn- Ja men inte än på ett par år
Vill du gifta dig- Ja någon gång i framtiden ja (vem drömmer inte om det)
Karriär i åtanke- Egen företagare någon gång i framtiden när jag har kunskaperna och det perfekta företags idéen.
TROR PÅ:
Dig själv: Oftast
Mirakel: Om det skulle inträffa så kanske ja
Kärlek vid första ögonkastet- Ja men jag tror inte på ett förhållande som blir officiell efter andra träffen.
Himlen- Nej
Änglar- Nej


Även om det inte alltid är så lätt så är trots allt sanningen det bästa!

 

Evve jag..

 
 
 
3 SAKER JAG ÄLSKAR: sötsaker,  alla mina underbara vänner, upptäcka nya saker
 
3 SAKRE JAG HATAR: svek, spenat soppar, fåglar
 
3 SAKER JAGSKRATTAR ÅT: dåliga skämt, när jag är med om något roligt, andra som gör roliga saker
 
3 SAKER JAG GRÅTER AV: när jag blir arg på någon,när jag blir rädd, skadar mig rejält  
 
3 SAKER JAG ÄR RÄDD FÖR: fåglar, ormar, mörker
 
3 SAKER JAG ÄR BRA PÅ: hitta på saker, shoppa, sånt jag tycker är roligt
 
3SKAER JAG ÄR DÅLIG PÅ: måla (bild har inte varit min grej), gå och lägga mig i tid, städa typ mitt rum

Skooooorr!


Söndagar

Söndagar kan vara så grymt sköna ibland men idag känner jag att jag har lite panik för det är skola imorgon! Jag är inte alla pepp vill ha mer ledigt och sen börjar mitt nya schema nu då jag har förlorat halva mon underbara sovmorgon och sen har jag en dag med 4 timmars håll uppdelat på två. Antar väl att det är bara att kämpa på det sista nu det är ju typ bara 136 dagar kvar nu eller något.

Hoppas alla hade en bra lördag. Själv hade jag en mysig lördag med mycket prat och skratt.

Idag vet jag inte vad som händer än kanske ska träna och även försöka plugga lite.

/Evve

Snälla ge mig förslag på vad man kan skriva om!!!! Har blogg torka om ni inte märker det, skriver typ samma hela tiden.


00.28


Något jag tror få vet om mig:

• jag älskar skor
• jag är penicillin allergiker och om jag får i mig det kan det sluta olyckligt.
• jag önskade mig en symaskin när jag fyllde 15 år då alla andra önskade sig typ mopeder och sånt normalt som en vanlig 15 åring önskar sig.
• jag sparar på prislappa fråga mig inte varför?!?
• har jätte svårt för att slänga kläder speciellt märkeskläder.
• jag har aldrig gått eller varit medlem i en bollklubb/ bollsport.


Studnetdagen outfit ?

Jag håller just nu på att börja fundera lite på vad man ska ha på student dagen. Jag har skippat pumps helt för jag inser att mina fötter kommer inte palla det och man vill ju liksom inte ramla på utspringet ;) Så jag har fått för mig att jag ska ha rosa låga convers men om jag ska ha lite mörkare rosa elr lite mer ljus rosa vet jag ej. Sedan det där med vi klänning är inget som jätte lockar mig men det hör till. Jag har även där bestämt mig för att jag ska ha en klänning med band så att den verkligen sitter på. Man vill vara snygg men ändå kunna göra vad som helst. Här kommer lite ideér jag har dock var dessa klänningar det snyggaste jag hittade .
 
 
 
 
 

Livet är som en berg och dal bana ena dagen går det upp och allt är bra och andra dagen går det ner och allt är skit

Själv skulle jag nog säga att jag är på är upp sakta men säkert. Dock är jag fortfarande sjukt trött skulle åkt och tränat men det får jag ta imorgon. Har även räknat ut hur mycket jag tjänat förra året och skatter och skit. Tur man har mamma som hjälper en ,vad som går in på kontot har jag koll på men det som dras innan vid namn skatt har jag nada koll över. Men det får lösa sig sen när det är dags för deklarationen.

Idag ska jag göra det jag känner för på dagen och ikväll blir det pims med några tjejer. Hoppas på en grym dag! Men just nu skulle jag bara vilja sova;) Ne nu ska jag ta mig i kragen innan jag somnar.

Ha det bra!!

/evve


Fredag

Nu var det äntligen helg igen. Alltid skönt dock väldigt kort. Våran lärare frågade idag för att han tyckte jag och becka hade sett så dystra ut hela veckan! Jadu sa jag vi är trötta! Han men ni hade ju lov precis ju. Jag men det var för kort. Dock kanske det rätta svaret var att vi var trötta på det vi jobbade med. Vi var tydligen dem som skojade och hördes men inte denna veckan ;) efter skolan åkte jag och Anna och i handlade lite mat som vi sedan åkte hem till mig och åt. Efter det hämtade mormor och vi handlade och så körde jag hem henne. Ikväll ska jag träffa Johanna och det blir film för hela slanten.

Jag har varit så sjukt trött idag och ögonen har nästan gått i kors hela dagen! Men men det blir nog bättre nu framåt kvällen det brukar bli det så. Trött på dagen pigg på natten det är nog jag lite i ett nötskal;)


Torsdag och snart helg!!

Kom för ca en halv timma sedan hem från Agnes efter en mycket trevlig kväll med Mary key visning. Såklart blev evve lite fattigare men skit samma för det är underbart smink! Innan idag har jag varit i skolan och sen total slappat i soffan.

Imorgon blir det en lektion sen helg och efter skolan vet jag inte vad som händer sen så blir det lite bil körande på eftermiddagen. Kvällen blir det nog en hemma kväll.

Lördag blir det lite plugg på dan tänkt jag men som alltid kommer det nog inte bli så. Sedan på kvällen ska jag josse, Agnes, becka och några från Agnes klass till pims och ha lite mysigt och dricka något gott.

Så detta blir nog en toppen helg får vi hoppas på!


Vi alla har konstiga saker för oss

Jag har märkt att när jag ska åka hiss så är jag livrädd för att gå in i hissen. Jag typ blundar i och springer in och ut! Jag är inte rädd för att åka med gå in och ut är hemskt det känns som att dörrarna ska klämma en. Någon mer som känner så? Det är skit läskigt! Jag måste se ganska rolig ut när jag springer in och ut haha.....
Jag är även extremt boll rädd så när en boll kommer emot mig vill jag helst bara springa iväg och gömma mig. Kanske beror detta på att jag ofta ramlar eller får bollen i ansiktet om jag står kvar så att mitt självförsvar angriper direkt och jag blundar och springer. Det måste se roligt ut med så jag har alltid försökt undvika bollsport! Vet att många av mina vänner har fått många skratt åt mig då jag deltagit i en bollsport. Det går inte en minut innan jag har hunnit springa åt andra hållet än det hållet bollen gick åt.

Har ni också räddslor som gör att no blundar och springer? Det kanske är bara jag som är konstig vad vet jag;) haha.....


tvåtusentretton den sextonde januari

Dagen med ord:
 
Skola, gjort klart simskole planeringen för våren och sedan skickat in min psykologi rapport och nu blir det handligt med mamma och ikväll blir det såklart mästerkocken!!!!!! 
 
 
 
Ha det bra!
 
/evve
 
 
 

Ibland får man faktiskt bjuda på sig själv annars blir det tråkigt tycker jag!


140!!


Gör det du vill och följ dina drömmar man lever bara en gång så varför inte leva och göra något bra av det!


Ännu en dag har passerat

Idag blev det ännu en chill skoldag. Hade en redovisning och sedan fick jag reda på min konfliktanalys som jag verkligen trodde skulle gå dåligt men den gick väldigt bra. Sedan blev det gym med josse och sen nu i kväll blir det tv. Imorgon är min sista grymt sköna sovmorgon till halv 12 så den ska jag njuta av ska ni veta!

/evve


Lite låtar får min spotify

 
 
Länk
 
 
Länk
 
 
 
länk
 
 
 
Länk 

Schema 2013 mina torsdagar suger!!!!


En utgångs outfit

 
 
Bild gjord på
 
 

En vardaglig outfit

 
Byxor- Burberry/ Skor- Dr.martens /Väska-mulbery/ Shorta- Rahlph Laruren/ jacka-barbour
 
 
Bild gjord på
 
 
Skulle lätt gå klädd så!

Nu vecka nya möjligheter!

Idag började jag halv tolv och slutade 3. Ganska skön dag dock lite sega lektioner. Det är bara måndag idag och man längtar redan efter helg igen! Man märker typ hur skoltrötta alla börjar bli men nästa vecka börjar vår sista termin på gymnasiet och det är inte alls långt kvar till studenten. Sol tur är försvinner några jobbiga kurser och byts ut mot lite andra kurser dock får jag inte mindre antal än nu men jag tror sista termninen kan bli bra det som kan bli jobbigt är nog projektet. Min grupp har nog skolans roligaste ämne eller inte vi ska typ jobba om hur man kan läsa en inrikes konflikt och vi har begränsat oss till Syrien. Fattar ni vad segt! Och tänk om konflikten blir löst innan vi är klara då är ju vårat arbete bara att slängs i soptunnan. Det hoppas vi inte på!
Resten av kvällen ska jag nu laga mat och sen ska jag få lite plugg gjort.

Imorgon blir det skola och sedan gym efter och sedan plugg.

/Evve

En trött Evve!


Förslag från läsare: det jag inte gillat!

Det finns massor saker man inte gillar som typ krig och sånt men här kommer en lista på saker i vardagen ja inte gillar:

• mörker
• fåglar
• åka hiss
• orättvisa
• stress
• ensamhet

Det är väl det man kommer på!


Söndag

Hur har ni det? Själv känner jag mig faktiskt ganska bra. Idag har jag slappat och sedan pluggat lite och även hunnit träna. Just nu sitter jag framför tv:n och ska försöka lägga mig i någorlunda tid.

Imorgon blir det skola igen. Helgerna går alldeles för fort tycker jag! Man hinner typ bara hälften av det man hade tänkt. Men snart är det lov igen så då får man ledigt igen. Inte för att jag ska klaga på att jag har det jobbigt i skolan för jag går knappt i skolan längre vi kanske har en till två lektioner om dagen resten är typ inställda dock har vi massor inlämningar.

Ni får ha det bra!


/Evve


Det man inte vet har man inte ont av men ändå vill man veta allt ;)


lilla jag


Lördag

Jag kan idag efter lite tänkande att mina vänner är väldigt trötta av sig på kvällarna!! Haha! Idag har jag varit på tränar möte och styrelse möte vilket gick väldigt fort för en gångs skulle. Kom precis hem från lite tränande blev ben mage och lite rygg. Det känns så skönt att man kan börja nu igen efter förkylningen som nästan är ur kroppen. Ikväll ska jag slappa! Imorgon ser det just nu ut som att mina planer får strykas och bytas ut mot plugg måste skriva klart en rapport och sedan en redovisning så får se vad jag mer hinner.

Jag har även börjat få lite idéer på vad jag ska göra jag ska söka till konditor delen då jag läst till ämne om jag kommer in och känner för det så kör jag på det om jag inte känner för det ska jag typ försöka jobba lite och sedan kanske läsa matte C och lite så. För jag har inte en enda aning om vad jag vill bli så det känns ganska bra och då kan jag jobba ihop lite pengar ( om man nu då lyclas få jobb) och bo hemma och sedan flytta och börja plugga. Vill liksom inte hoppa på något bara för att bli något så jag ska fundera på vad jag vill och om jag tar ledigt ett år eller halv år får vi se men max ett år.


Fredag och helg!

Hoppas alla mår bra! Min förkylning är snart borta och imorgon hade jag så smått tänkt börja träna lite. Måste komma igång nu igen ska ju bli värsta fittnes kvinnan man mår mycket bättre om man tränar vilket jag gillar. Idag blev det en kort skoldag och efter det tror jag och Anna en lunch på stan och sedan kollade vi lite på stan. Sedan åkte vi runt i Skövde och sen hämtade vi hennes bror. Efter det så åkte jag och mamma till mormor lite. Nu ska jag snart äta och sen blir det en tur till Anna då vi hade tänkt hitta på något.

Imorgon blir det tränar och styrelse möte på morgonen och sen träning.

Söndag vet jag inte än vad jag ska göra kanske åka skidor om jag känner för det.

Ne nu ska jag snart äta så ha det bra.

Skickade men en bild på dagens outfit för en gång skull: linne från ?, svarta byxor från tiger , lång vit kofta från elvine, armband från pandora, örhängen från Thomas SABO.

/Evve


Förslag 2: konstiga vanor!

Det är ganska svårt! Men det kan väl vara att så fort jag är hemma och inte har något att föra så går jag till kylskåpet fast att jag inte är hungrig sedan kollar jag i ett annat skåp och till sist godis skåpet. Förut tog jag alltid något och åt men nu gör jag det mer av en ren vana och jag tar inte ens något och äter om jag förstås inte är hungrig då såklart. Sedan har jag en vana av att jag måste kolla på mobilen precis innan jag lägger mig typ läsa en blogg eller något annat och sen kan jag släcka och sova. Om jag inte gör det går det inte sova då får jag typ tända och sedan försöka sova. Men jag kan strunta i det om jag är så sjukt trött. Men det är liksom inget jag direkt tänker på utan det blir så eftersom jag laddar telefonen nära där jag sover så blir det så. Sen har jag väl som alla andra massor små konstiga saker för mig som jag gör jämt men som jag inte tänker på tror säkert min mamma eller någon annan skulle kunna säga något. Men detta är något jag själv märker.

/evve


Ett förslag: om jag var osynlig för en dag skulle jag:

Då skulle jag göra allt jag inte kan när jag är synlig. Exempelvis typ tjuv lyssna på folk ex. killar för att få höra skvaller. Jag skulle tjuv åka med någon i en grym bil typ en Ferrari eller någon sådan form av bil. Jag skulle skrämma folk! Jag skulle även hjälpa mina kära vänner lite på traven med olika saker. Jag skulle smita in på ställen jag inte kan besöka på dagen typ om man går förbi ett ställe där man är nyfiken på hur det ser ut. Jag skulle gå in på banken och flytta över massor pengar till mitt konto. Jag skulle jävlas med folk typ sådana man känner men kanske inte gillar eller någon som jävlas med en och som man vill ge igen på. Jag skulle gå runt på bagerier och godis affärer och käkat godis när jag känt för det. Jag skulle vilja göra massor förbjudna saker och sånt man aldrig skulle göra so synlig. Om jag skulle vara osynlig en längre tid skulle jag smita på ett plan och resa jorden runt.


Vad roligt att så många klickar in här och läser!

Det blev ingen sista lektion så jag satt helt i onödan och vänta. Vist fick jag lite plugg gjort men ändå. Så jag åkte hem och eftersom jag gjort plugget så kunde jag slappa och sedan har jag kört runt min bror lite. Just nu sitter jag här framför tvn och kollar just nu på han den där stenbeck.

Vad roligt att det är så många som läser eller i alla fall lägger en liten tid av era liv på att kolla min blogg.

/ Evve

Ni får gärna kommentera med förslag på vad man kan skriva om eller vad ni vill läsa om. Öppen för det mesta!


-


Väntan

Idag har jag haft en lektion och ska ha en till som börjar om en halv timma. Vi har jätte många inställda lektioner så man har enorma hål. Vilket jag inte gillar vill hellre vara hem eller göra något annat. Har nu försökt få min psykologi inlämning att närma sig klar. Så man få så lite som möjligt att göra nästa vecka. Sen har man det där hemska projektet också som man måste sätt igång med. Det är hemskt!

Funderar på att kanske ta bilen i helgen och åka iväg någonstans här runt och åka skidor. Får väl kollar runt lite vem som har bäst att erbjuda och sedan om jag kan få med mig någon.

Ne nu ska jag plugga lite till och sen ska jag gå på min sista lektion och sen hem.

Ha det bra!

Evve


Stabucks

Är även så grymt sugen på Starbucks! Typ deras frapuccini eller typ chokladen :D fyy!! Vad gott!

Jag känner att det är ganska mycket vill ha här och nu. Men så är det alltid med mig så det är väl bara att vänja sig.


Jag vill åka iväg och upptäcka något nytt

Jag vill åka iväg lite antigen skidresa eller typ upptäcktsresa. Någon som är på?öppen för nästan allt förutom typ Egypten, Turkiet och oroliga länder. Det kan vara allt från shopping i New York till skidor i Österrike/ Italien. Fatta vad skönt att dra iväg och se lite annat. Har inte varit utanför Sverige sen augusti så det är på tiden ;) det är liksom inte så långt till nästa lov så det vore grymt.


Allt i en klump

Jag blir galen på alla lärare som bara slänger in alla grejer hela tiden. Vi läser liksom inte bara en kurs utan typ tusen stycken. Lärare är så inne i sina egna världar och tänker inte alls på oss elever. Tur att några lärare har liten annan syn så vi kan få till det bättre.

Idag blev det skola och efter så har jag gjort en inlämning och på börjat nästa.

För övrigt är det väl sådär det är mycket som snurrar i huvudet nu. Min förkylning verkar inte vilja ge sig helt och min hesa röst försvinner inte. Folk tror typ jag har gått i målbrottet och blir alldeles chockade när de hör mig. Men men det är bara lilla jag som är förkyld så inget att vara rädd för;)

Ne nu ska jag snart åka och hämta min bror och sen ska jag slappa och försöka lägga mig i tid.

Ha det bra!

Evve


Inte alls långt kvar nu


Lite sådär bara ;)

Var nere på stan idag och hittade denna kofta på reddevil och blev bara tvungen att köpa den så sjukt skön att det inte gick att motstå:
 
dock inte den bästa bilden.
 
Bild länk från en annan butik
 

Har jätte dålig fantasi nu men fick idé från en annan blogg

Saker ni inte viste om mig del 10000:
 
  • Jag tycker det är jätte mysigt att se på gamla Astrid Lindgren filmer.
  • Kan slika mig själv i näsa med tungan (brukar dock inte skryta om det för det är äckligt).
  • Jag ångrar att jag inte började dansa ballet eller fortsatte med konståkning eller började tävla i slalom.
  • Jag har världens sämsta boll kontroll.
  • Jag är en sån där som gillar när killen tar första steget.
  • Min favorit restaurang är Palace i gbg ( dock inte ätit där efter renoveringen än) och Hard rock café.
  • Jag är ganska bra på att övertala folk och att få med folk.
  • Jag tänker extremt mycket och kan börja planera saker i huvudet innan jag vet ens hur det blir.
  • Jag har jätte svårt att gråta inför människor kan nog säga att mina brudar har kanske sett det en enda gång.
  • Älskar att träna ben vilket resulterat i dålig armstyrka.
  • Har typ alltid uppsatt hår.
  • Jag är enormt mörkrädd.

Jag


Första dagen i skolan 2013

Hej!

Idag blev det skola ganska lugnt dag första lektionen var inställd så fick en liten sovmorgon. Efter det hade jag två lektioner sen var 4 inställt så då blev det en tur på stan hittade även en kofta som jag ska ner och köpa sen måste ta med smakrådet mamma ;) sedan hade jag liten redovisning och jag klarade mig faktiskt igenom hela med några hostattacker . Allt hade varit bra hela dagen men just när man inte vill det slår attacken in!!!! Why? Just nu är jag på väg hem tänkte ta bilen ner till stan sen orkar inte åka buss.

Detta inlägg kändes jätte tråkigt och onödigt men men jag har i alla fall gjort ett inlägg.


sista dagen på jullovet ska det ju vara och inte sommarlov

Hej alla ihopa!
 
Igår blev det husaren med alla andra 3:or och vi firade att det endast var 150 dagar kvar till studenten. Vi började med mat och mys hemma hos erica och runt 11 tog vi bussen ner mot stan då det var helt öde först så vi var påväg att vända tillbaka hem. Men som tur var stannade vi och sedan kommer resten och vi dansade och hade det roligt. Dock var jag redan hes och förkyld innan så efter lite skrikande och sjungande så är jag idag ännu hesare! Bra jobba evve. Det var i alla fall roligt och träffa folk och dansa och prata så jag är faktiskt glad dock är man ju lite feg. 
 
Idag ska jag typ inte göra så mycket mer än öva på min redovisning och se vad dagen bjuder på. Ska väl i alla fall njuta av min sista lediga dag. 
 
Ni får ha det bra!
 
/evve
 
 

150 dagar

I dag är det bara 150 dagar kvar till studenten. Fatta vad fort tiden går. Idag har jag varit på elins esplanda och kikat runt med anna och sedan slappat. Om en lite stund ska jag hämta johanna och vi ska fixa oss lite sen ska vi senare ner till erica och äta och sen blir det husaren. 
 
Hoppas alla njuter av de sista dagarna på lovet!!!
 
/evve

Inte mycket som slår Bohuslän


Något man kanske inte visste eller kunde tro

Jag är livrädd för att dö. Jag får panik av att tänka på de jag kan stressa upp mig tills jag börjar må illa. Om jag sätter mig helt själv i ett rum helt tyst skulle jag kunna börja tänka på vad händer med alla saker , med mig och alla jag älskar? Försvinner allt bara kommer jag aldrig mer få se det. Jag kan säga att natten till 21/12 2012 kunde jag inte sova jag var tvungen att sitta uppe till 2 för att se så att jag inte skulle dö. Jag kan i stort sätt när som helst börja tänka på detta men tror inte många märker det för att jag är ganska bra på att dölja det. Så fort man börjar prata på nyheter eller om en forskare pratar om något som inte är bra för världen går jag ifrån tv och gör något annat. Jag har i stort sätt bara lidit igenom alla rymd lektioner man haft. Jag vet att någon gång ska alla dö och det är helt normalt men jag klara bara av det jag får panik av det. Jag vet att många är rädd för jordens undergång och så men jag kan säga att jag tror att så jag kan stressa upp mig för detta är inget emot dem. Jag tror inte så många vet detta om mig och nu helt plötsligt vet många flera. Jag är ganska bra på att dölja saker även om många tror de vet allt om mig så tror jag det krävs något extra för att veta allt om mig.

Ni ställer er säker fråga nu varför bloggar man om något som detta men jag kände att jag ville få ut det. Har tänkt på det länge och så tänkte jag detta är ju min blogg och om mitt liv så varför skulle det inte passa här?

/eve


Framtid

Vad ska man göra med den. Jag börjar få panik för att jag inte säkert vet vad jag vill. Ska jag plugga? Orkar jag det direkt? Vore det inte skönt att jobba lite? Eller varför inte resa? Jag hade och har väl fortfarande en liten dröm om att bli konditor men jag är inte säker. Det finns ju så mycket annat också. Vad vill jag göra med mitt liv. Jag vet att jag vill bygga på en karriär och sedan tillslut starta eget. Men inom vad och vart vet jag inte. Vart kan man ju bestämma längre fram med vad måste man snart få svar på. Ska man veta i 18 års ålder vad man vill bli verkligen är det normalt. Jag skulle helst vilja testa och upptäcka massor saker och sedan välja utifrån det jag gillade mest. Men så funkar det ju inte idag!! Jag vill ju liksom inte bo och leva på mamma och pappa hela livet. Jag vill ha mitt egna!!!!!! Jag är liksom vuxen och vill klara mig själv även om det är skönt att ha mamma och pappa nära. Jag får nog börja ta tag i det för om jag ska plugga måste jag söka om mindre än 150 dagar och om jag vill jobba måste jag kolla upp det. Det kanske är dags att vakna upp nu och börja titta framåt. Men jag tror att på ett eller annat sätt kommer jag nog komma på vad jag vill man kan ju inte räkna med att vägen är rak jämt utan den långa krokiga kan nog vara bättre.
Livet är inte alltid lätt vilket är bra!
/evve


2 bilder från vår lilla tur till jkp

 
 
 
Bilderna lånade från min vän annas blogg eftersom jag själv är så lat och aldrig orkar ta kort själv.

Torsdag?

Vist är det torsdag? Blev lite osäker där! Idag har jag rent ut sagt inte gjort ett skit typ. Har kört runt min bror och försökt göra mig av med lite plugg. Fick även en klipp tid idag bara sådär för min pappa var sjuk och min bror behövde någon som körde han dit och det var bokad tid för två och då fick jag smita med eftersom bara jag kunde köra. Så resten av kvällen blir slapp.

Man märker verkligen att man har vänt om dygnet. För jag sover typ till halv 12 varje dag vilket jag inte gjort på extremt länge. Måste bara lyckas med att vända tillbaka det!

Ne nu ska jag snart åka så ha det bäst!

/Evve


Jag vill

åka slalom NU!!!! det var jätte längesedan jag åkte och det är verkligen på tiden jag tar fram min dåligt använda skidor som jag köpte sprillans nya för att jag skulle åka. Även fast jag har eget körkort har jag inte kommit iväg! Nu ska jag ta tag i detta och snarast ska jag slänga mig iväg!!! dock vet jag inte var det får väl bli en dags utflykt eftersom inga stugor går att hyra om du är undre 20-24 år!! Det vore rätt gött att åka till Italien eller Österrike eller typ åre!!!!
 
Hur skönt ser det inte ut eller?
 
 
Bild
 

Bild

En kväll på bergets utsikts plats!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1102813/images/2013/pic_50e47ad2ddf2b3407e0008c1.jpg" class="image">


Känslan av att....

Vill något men att man nästan ger upp för att man inte tror det kommer gå för att man hör det man inte ville skulle vara sant.

Eller känslan av att man inte vet vad man ska göra när man vet en liknade ska.

Eller känslan av att man kommer förlora utan att veta och man vet inte hur man ska gå till väga för att det ska bli som man vill när någon annan kan ha lite mer hjälp.

Det är inget skönt att känna sig så. Varför ska man ens känna sig så vad är det som händer??


Roadtrip

Idag blev det först simma och sedan hämtade brudarna upp mig och så blev det en tur till Jönköping. Det blev lite shopping och mat. Själv köpte jag ett par ass sköna leggins/ mjukisbyxor/ lågkalsonger eller vad man vill kalla det från märket dobber och sedan trosor på twilfit. Senare blir den en lite promenad och sedan slappa.

Imorgon hade jag tänkt göra lite plugg som gör att jag får en klump i magen av. Orkar inte........

Resten av veckan blir nog njuta av lovets sista dagar!! Ska i alla fall som det ser ut nu ut och fira 150 dagars på söndag dock tror jag att jag dissar temat lite om jag inte hittar något grymt att ta på mig. Så tråkig var jag tydligen.

Föresten nyår tillbringades med vänner jag känner men ännu mera nya människor jag inte känner. De jag pratade med lite verkade snälla så det var bra. Dock blev kanske inte tolvslaget som planerat ingen visste typ exakt vad klockan var och glasen han vi inte leta fram så vi drack direkt ur flaskan. Det funkade med så! Det var en väldigt rolig kväll. Alltid roligt med nya människor!

Ne nu ska jag chilla lite. Ha det bra!

Evve

En väldigt trött och ny duschad evve:


-


Årets 2012

Årets höjdpunkt: Resan till Rom och dagen då jag klara mitt KÖRKORT

Årets sämsta händelse: Alla problem man haft och att allt inte blivit som man velat

Årets lyckade sak: att jag klarat allt jag velat klara och lite till

Årets bästa minne: Åter igen dagen då jag körde upp men det kändes så sjukt dåligt men jag klarade KÖRKORTET

Årets bästa erfarenhet: Att ta mer ansvar och att jag klarar allt jag vill klara om jag går in med rätt inställning

Årets gladaste minne: Det är så många ex. lärt känna nya glada vänner

Årets bästa plagg: Svårt att välja ett men om jag fick välja tre skulle det nog vara- min svea hoodie, GANT koft, mina ray ban solglasögon.

Årets bästa köp: mina dr. Martens skor och mina Toms skor

Årets viktigaste: Allt som gjort mig glad

Årets bästa tips: var dig själv och lev livet man lever bara en gångs så varför inte leva (så säger jag till det flesta)

Årets borde ha hunnit med: Rest en gång till och mer träning

Årets bästa plats: som alltid KUNGSHAMN

Årets tråkiga: ingen pojke funnen än

Årets jag ångrar: Varför ska man ångra tiden går inte att spola tillbaka en då det är bättre att se framåt

Årets längtan: HAN och Studenten

Årets man aldrig kommer glömma: Alla glana saker man gjort och dagen då jag körde upp (jag vet att jag tjatar om det men det var ju en big dag liksom)

 


2013

Fy vad konstigt det kändes att skriva 2013. Men nu har jag för första gången i år skrivit det så!

Nu hoppas vi och vi ska göra 2013 till ett grymt år med mycket händelser och skratt och till ett grymt år.

Nu är det inte så långt kvar till student! På söndag är det bara 150 dagar kvar inte alls mycket. Måste bara komma ihåg att jag ska betala min mössa i veckan och sen ska jag åka och fålla upp min balklänning.

Under 2013 ska jag:
• klarat skolan och vara nöjd
• ha en underbar student
• resa mycket!
• träffa nya människor
• komma på vad jag ska göra efter studenten
• jobba
• umgås med underbara vänner
• utnyttja mitt körkort till max
• njuta av varje dag och göra något speciellt då och då som ger en energi
• leva livet!!!!!!

Hoppas alla hade en bra nyårsafton!

/Evve


RSS 2.0