Sista juni

Vad fort tiden går imorgon är det redan 1 juli och på fredag har jah varit ledig från skolan i 1 månad och har en tid kvar av ledigheten. Jag kände för att blogga lite men viste inte om vad och då tyckte Max att jag skulle skriva att han äntligen var hemma och äntligen fick jag träffa min fina. Igår efter jobbet åkte jag hem till Max och åt god mat med hans familj och senare sen for vi in till stan och sov hos mig. Idag har jag jobbar på dan och helt oväntat när jag sitter och jobbar lite hemma kommer Max på besök vilket fick humöret att gå i topp av glädje. Jag gillar verkligen den där grabben. Dock var han tvungen att åka hem och fixa lite ikväll så jag får sova ensam i natt. Nu är det bara 3 dagar kvar av simskolan och efter det är det bara 23 badvaktsdagar kvar vilket är typ 3 veckor och 2 dagar. Jobbar tre hela veckor och sen en helg och i mellan varje vecka är jag nästan ledig en vecka. Men just nu längtar jag till torsdag då vi har avslutning och sen fredag för då är jag ledig 8 dagar på raken och då ska jag njuta av livet. 

Tror jag snart ska krypa till koja för ögonen faller typ ihop.

Ha det bra
Evve




Lördag men känns som fredag

Tjo!

Fy vilket tråkigt väder det är nu snart får det ta och ge sig tycker jag! Idag har jag tillbringat hela dagen med Linn Karlsson pyssling. Jag har assisterat henne på ett bröllop och så avslutade vi kvällen med lite mat på glädje. En mycket mysig dag. Just nu sitter jag nyduschad i soffan och är väldigt trött och saknar min fina Max mer än någonsin. Så nu får han komma hem! Och jag har ju sådan tur att han kommer hem i natt så jag får träffa han efter jobbet så jag hoppas min jobbdag går fort. Det är sjukt hur man kan sakna en person så mycket men jag ser det bara positivt för det är ett bevis på något väldigt bra! 
Om en stund ska jag packa ihop min jobbväska så jag bara kan gå upp och åka dirket när klockan ringer = kan sova flera minuter extra. Man får vara smart när man är extremt morgon trött och kanske inte super taggad på jobb i åska och spöregn. 

Förresten filmen igår var hur fin som helst men ska jag vara ärlig är den nog ännu bättre om man ser den hemma men några få bara och inte på bio. Men jag rekommenderar starkt att se den för den var riktigt bra! 

Kram 
Evve 




Fredag

Ser väldigt mycket fram emot att ha en ledigdag imorgon. Idag blev det en ganska lugn dag på jobbet förutom en liten olycka. Eftersom det började åska och blev jätte dåligt väder fick vi ställa in alla grupper i simskolan eller vi han ha två och en halv grupp innan vi fick ge efter för åskan. Så det blev en lugn dag på jobbet idag. Nu ikväll ska jag träffa min kära vän Anna och vi ska äta lite gott och sedan gå på bio. Vi ska se en film jag länge har väntat på och äntligen har den börjat gå på bio nu nämligen "förr eller senare exploderar jag". Jag är jätte taggad på att se den trotts att den ska vara väldigt sorglig. Kanske blir detta min andra film genom den tiden av livet som jag än så länge levt som jag gårter till? Jag är nog som många fått läsa tidigare en person som sällan gråter och speciellt till filmer. Jag grät första gågen till "the last song" men det var bara första gången. Kanske blir då detta den andra. Vi får helt enkelt se. Jag tror verkligen inte många har sett mig gråta det är nog bara min mor och far och min bror och kanske min mormor och min farmor. Och då pratar vi kanske mer om äldre dar. Jag och Anna pratade om detta och vi kom fram till att de 4 år som vi hållit ihop så har hon endast sett mig gråta två gånger och det är när jag skrek av glädje på studenten och när jag berättade för henne om att min morfar hade dött. Är inte det sjukt egentligen att det inte är mer. Men jag tror nog att jag ska vara glad för det för det bevisar ju bara att jag är person som sällan gråter och är oftare glad och inte nedstämd. 
 
Ne nu ska jag ta det lugnt lite = kanske sova om man heter Evelina Blom. Så jag inte somnar sen. 
 
ha det bra
evve
 
 

Fin sommarkväll för ett tag sedan

Bilder tagna av min fina vän Linn Karlsson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me

Tagen av
 
 
 
 

25 Juni

Hejsan!
 
Kände att jag var lite tvungen att visa att jag lever. Hoppas allt är bra med er för jag själv mår jätte bra lite trött kanske men är man inte van vid att gå upp halv 7 vajre dag så blir det så. Som ni säkert fattar är jobbet i full gång och halva simskolan har redan gått. Så dagarna nu går åt till att jobba, träffa min kille och vänner och försöka leva lite sommarliv. 
Dagarna som har gått nu i veckan alltså måndag och tisdag och onsdag har jag jobbat och sen efter det träffat min pojkvän innan han idag drog mot festival. Så det har blivit mys med han och jobb på morgonen. Det är konstigt att man kan sakana en person redan även om det var senast igår kväll man träffade han och nu ska vi vara ifrån varandra i 4,5 dagar hoppas tiden går fort. Det låter säkert töntigt för många men så är det. Under alla dessa dagar ska jag jobba och träffa vänner. 
 
I måndags fick jag även ett glädjande besked om att jag fick VG på min sista kurs år 1. Snacka om att Evelina Blom blev glad.För jag var nästan säker på att det inte skulle gå så bra då jag pluggat mindre än vanligt och kanske vad jag hade behövt plus att jag inte ens köpte alla böckerna och när jag satt där på tentan kändes det som att jag gissade på över hälften. Men ibland går det bättre än vad man tror. Äntligen kan man släppa skolan helt för ett par månader/veckor. 
 
Så nu ska jag fixa lite med diplomen så jag slipper det nästa vecka. 
 
Ha det bra
evve

Orkar inte skriva men här kommer en bild




Sommar

Hej på er! Här var det väldigt dött med inlägg såg jag nu och ska jag vara ärlig har jag faktiskt glömt bort bloggen lite och sen har jag haft så mycket annat för mig så den har fått lida lite. Och tyvärr tror jag att den kommer få fortsätta lida lite. Ska försöka slänga in ett inlägg då och då. 

Sen vi sågs sist har kag hunnit med massor ex. Livräddar utbildning, börjat sommarjobbet, skrivit sista tentan blivit godkänd på allt väntar dock fortfarande på sista tentan, badat, umgåts mes vänner, tillbringat mycket tid med min min pojkvän, varit i Göteborg, firat student, ätit ute massor gånger och tillbringat väldigt lite tid hemma i hentorp. Det är väl vad i stort det jag hunnit med. Resten av sommaren lär bli grym har jag fått en känsla av! 
På måndag kör jobbet igång på riktigt och innan dess ska jag njuta av tiden bara. Insåg att jag jobbar ganska bra tilö mitten av juli jobbar nästa vecka måndag till torsdag och veckan där på måndag till fredag och sedan veckan där på måndag till torsdag och sedan är jag ledig 7 dagar sen börjar badvakter och då jobbar jag 7 dagar och är ledig 5-7 dagar i mellan jobbveckorna. Plus att jag ska under två tillfällen hålla i frisimskurser för de som vill i Hjo. Blev nämligen uppringd av någon person som hade fått mig rekommenderad till att hålla i det och vem tackar nej till extra pengar liksom? Inte jag i alla fall ska bara komma på vad jag ska ta för det så kör jag sen 2 gånger i slutet av juli. Kanske skulle starta ett litet lär sig simma företag vid sidan av eftersom efterfrågan på privatlektioner ökar och jag är ju utbildad teknikskoleintruktör (alla 4 simsättet plus tävling) och simlärarinatruktör. 

Ne nu somnar jag snart. Men lär nog få lägga mig själv för min kära pojkvän var tydligen jätte pigg. 

Godnatt
Evve

Bilder från min och Linns tur till simsjön

Tagna av
 
 
 

2 juni

Hej på er eller man kanske borde skriva Godkväll! 

Hoppas allt är bra med er för det är jätte bra med mig. Jag är inte ett dugg nervös inför min tenta på onsdag och jag vet inte om jag ska ta det som ett bra eller dåligt tecken. Men när jag gjort gammal tentor och förhört mig själv har jag haft väldigt mycket rätt och det känns som jag kan det mesta eller inprincip allt. Nervositeten kanske kommer på onsdag när jag väl sitter där.

Idag så har jag och Max ätit lunch med alla hans kompisar på en liten kulle. Efter det for vi till Liseberg och åkte favvisarna Balder och helix. Efter de åkte vi hem till Max och tog det lugn. Senare sen på kvällen innan tåget hem skulle gå träffade jag Angelica och Ebba en liten snabbis. Så jag kom hem för en liten stund sedan. 

Imorgon ska kag vara taxi på morgonen och sen ska jag plugga på dan men på kvällen vet jag inte än vad som händer. Vi får helt enkelt vänta och se vad kvällen erbjuder. 

Igår kväll firade vi min mamma lite och efter det träffade jag Linn en sväng och vi åt glass vis simsjön och så var jag med henne när hon fotade en student. Och det fick mig att bli väldigt avundsjuk. Vill också ta studenten igen . Senare sen tog vi tåget ihop ner till Göteborg där våra fina pojkar väntade. 

Nu ska jag fixa lite och sen blir det nog sängen för mig. Man blir så trött när man varit i solen hela dagen även om jag togen en skön sovmorgon idag. 

Godnatt
Evve 



Mirror Experiment: What do strangers think of you?

 
 

Hittade detta klipper idag och jag känner igen mig själv på många sätt och jag tror även många andra också gör det. Jag känner nog redan nu att detta inlägg kommer gå i spår med mitt förra långa jag skrev. Detta klipp går ut på att ett antal personer får stå framför en spegel och berätta om sig själv och många påpekar hur missnöjda de är med sig själva. Men samtidigt som de inte vet står det en främling på andra sidan och berättar vad de tycker om den personen som står framför spegeln. Se det så förstår ni bättre är sämst på att förklara!

 

Varför jag just känner igen mig i detta är för att jag har hela tiden varit noga med att jag ska alltid ha smink när jag går utanför huset och jag har inte kunnat gå utanför huset i ex. mjukiskläder för folk kan ju tycka att man ser konstig ut. Och jag hade perioder då jag absolut inte kunde bära vissa plagg ex. jeans utan gick istället endast i leggins. Jag var alltid noga med vad jag tog på mig och att jag alltid var sminkad och jag var väldigt mån om mitt utseende lite för mycket kan jag nu på senare år tycka. Jag ägde typ inte ett enda par mjukisbyxor för att det var sunkigt tyckte jag. På den senaste tiden och en tid tillbaka har jag knappt smink eller sminkar mig då och då men inte alls lika mycket och jag kan gå utan smink när och hur som helst utan att jag bryr mig och känner mig obekväm och jag kan gå ut i mina bajsapåsigbyxor utan att jag känner mig sunkig. Och jag ska säga en sak att jag tror aldrig jag har fått så mycket komplimanger om mitt utseende och hur fin jag är sedan jag slutade med mina töntiga tankar om ex. smink. Jag har aldrig varit sådan som bryr sig om min kropp och så men kläder och smink har jag varit hemsk med. Vist bryr jag mig idag om hur jag klär mig och vill helst ha märkes kläder men ska jag vara ärlig idag slänger jag på mig det första jag hittar på stolen eller i garderoben och så länge det är skönt tar jag på mig det.  

 

Allt detta tycker jag bara är något positiv för det är ett bevis på att jag har mognat och blivit tryggare i mig själv och att jag vågar stå för den jag är och att jag är stolt för den jag är. Även om detta inte kanske har varit en så stor grej för andra så har det ändå varit det för mig för jag har hela tiden tänkt a ett steg till än vad som kanske är normalt. Och frågan jag alltid ställde till mig själv var "Kommer andra tycka att jag ser bra ut?". Den töntigaste frågan man kan ställa till sig själv tycker jag. Nästan så att jag vill skratta åt mig själv hur jag var då. 

 

Jag tror det är många tjejer som känner som jag fast att de själva fortfarande lever med det. Det är hemskt och det är många tjejer och även killar ska jag nog till lägga som har extrema problem med detta idag som även kan ha gått för långt eller är på väg. Och med för långt menar jag tvångstankar och tvångsbeteenden, anorexia om det går för långt. 

Det är ganska ofta idag man nästan kan se hur osäkra en del är genom att bara se hur de beter sig. En del vågar knappt prata eller röra sig när de är med sina vänner eller i olika situationer. Och sist men inte minst de tjejer som klär sig precis som alla bloggare och som ser likadana ut. Sen ska jag inte dra alla över samma kam för det finns säker många av dessa som kanske inte är osäkra utan jätte säkra i sig själv. Men många ser man att de inte är det och det ser man på hur personerna rör sig och deras miner. Det är ofta väldigt lätt att läsa av. 

 

Det är nog många tjejer idag som skulle behöva en bra förebild och kanske jobba lite mer med sig själva. Sen tror jag även att vi svenskar måste bli bättre på att vara vänliga mot varandra och våga säga något positivt och fint till någon och verkligen mena det. Vi svenskar är lite fega när det gäller sånt och jag kan själv säga att jag också är typisk svensk. Ingen är perfekt och det finns ingen som är perfekt heller. Men är man sig själv och vågar stå för den man är så kan man komma långt och det är det man i slutändan mår bäst av också tror jag. 

 

Vi ska sluta bry oss om vad andra skulle tycka och sluta inbilla oss att de tycker att man är konstig och ful och istället tycka om oss själva. Vi tror att vi vet så bra vad andra tänker men egentligen vet vi inte alls vad de tänker. Så tänk vad mycket onödig energi vi lägger ner på att bry oss om vad andra tycker om oss istället för att tycka om oss själva. Vi lever ju bara en gång så varför inte njuta av den istället för att bry oss om skit?

 

 VÅGA!

 

Ett stort grattis till min underbar mamma som fyller år idag!




 
Detta är vad som bland annat väntar på henne när hon kommer hem! 

Mycket god




Verkar så att Evelina Blom gillar allt med citron och maränger! För min favvo glas är lemoncurd med minimaränger i från sia och nu denna yoghurt med maräng och citronsmak ! Jätte god verkligen synd att den bara är på besök.. 

RSS 2.0