Avundsjuk

Jag är så avundsjuk för mina familj ska till Stockholm hela helgen och göra massor roligt och bara leva livet. Jag skulle jag hängt med men när allt var bokat och bestämt fick jag reda på att jag har del 2 av min sista bit på simlärarinstruktörautbildningen som är i Göteborg! Så jag kan inte hänga med till Stockholm och det är jag lite sur över. Var jätte taggad på det. Men jag känner med att jag behöver utbildningen och denna utbildning går inte så ofta då det är första gången den nu har haft folk till att köra och jag vill verkligen inte missa den chansen så det fick bli Göteborg istället. Dock inte lika roligt men jag känner att med den utbildningen kan jag sedan tjäna mer pengar så kan jag åka till Stockholm eller varför inte USA ;) sen ska jag snart på spa med och sen i februari får jag åka till Stockholm och se avicii så då får jag i alla fall komma dit. Det har typ blivit som en tradition att familjen åker någon gång om året till Stockholm ihop och gör massor roliga saker och bor på hotell. Sen har vi fastnat helt för ett hotell som ligger jätte centralt med vid namn amaranten. Det är ett jätte mysigt och fint hotell så där har vi bott några gånger. Rekommenderar starkt! 

Jag får helt enkelt hoppas på en Stockholms resa snart ändå:) 

Tisdag 29/10

Tänk snart är redan oktober också över. Tiden går så fort! Hoppas allt är bra med er själv mår jag bra. Idag har jag klippt av hela 15cm minst av mitt hår lite sorligt men välbehövligt. Jag har så tjockt hår så det går knappt sätt upp när det blir för långt det blir bara ojämnt och snett och hemskt. Så det blev lite kortare idag. Sen har jag fixat massor saker och har även spenderat ca 3 timmar på att ändra om en Ipad. Min farmor har en ipad och hennes SIM kort har gått över på min brors telefon nummer så alla hans sms hamnade på ipaden och han fick alla hennes noties och sånt. Så nu är den noll ställd och jag har även ändrat om hennes konto och uppdaterat och rensat den. Man känner sig lite som en teknik nörd när man sitter där men det lönar sig ofta jag har alltid lyckats lösa saker. Sen tycker jag det är lite roligt med och speciellt appel produkter. 

 

Imorgon ska jag skriva klart det sista på min inlämning och sedan ska jag göra något väldigt oväntat jag ska åka och träna simning alltså jag ska simma själv med en av de älsta grupperna. Kände att det kunde vara lite roligt. Sen ska vi äntligen få våra bal och student bilder som fotografen har fixat och sen ska jag träffa Anna en stund. 

 

 

Förresten på fredag har jag köpt biljetter till Göteborgsoperan. Snacka om att jag längtar till fredag. Jag tycker verkligen om det stället. Jag och Elvira ska se La cage aux folles. För vi ska på utbildning i Göteborg med simningen hela helgen och vi var tvungna att åka ner en dag tidigare så då frågade jag om hon ville hänga på. Så det ska bli mycket roligt. Andra gången för i år faktiskt. 

 

Ne nu ska jag ta något att äta för jag är hungrig. 

 

Godkväll

evve

 


Fredag

Dagen började med att jag åkte och hämtade min kära kusin och bjöd henne på frukost. Sen tog vi en tur på stan för att köpa lite saker. Själv köpte jag 3 par trosor och sen ett par örhängen. Hittade även en jätte fin lexinton t-shirt dock fanns den inte i min stolek så det var inte så roligt men som tur är ska jag till Gbg nästa helg så den lär nog finnas på nk. Sen åt vi en mycket god lunch och sen for vi hem. När jag kom hem så blev det fixa lite saker och så och nu äter jag och mamma lite ost och kex. Så resten av kvällen blir det lugnt framför tv och ska även hämta min far som är ute med några jobbarkompisar. 

En kalas bra fredag!

Evve 



Torsdag!!!

Måste börja med att säga att dator seminarie var nog det rörigaste skol grejen jag har gjort på länge. Det var svårt att kunna prata och få fram det dels för att man knappt hörde vad de andra sa och sen var tiden så pressad. Men efter en stund så stig jag fram bas rösten och skrek mitt namn och då fick jag prata mer. Det roliga med seminarie är att man lär känna så mycket nya människor från klassen. Jag saknar lite de där med att gå till skolan och träffa sina klasskompisar för jag vet knappt hälften av de som går i min klass. Men det var roligt så igår lärde jag känna ytligare 4 personer. 

Idag har jag tagit det lugnt , gjort massor ärenden med mamma och sen har jag jobbat och sen även ätit mat med Anna , Johanna och Erica.  

Imorgon måste jag fortsätta på min inlämning, så ska jag boka hotell till nästa helg och fixa tåg biljetter och lite annars,är även lite sugen på att gå en sväng på stan så vi får se vad jag hinner. 

Ne nu ska jag göra mig ordning för natten. 

Godnatt
evve 




Grym dag

Idag har jag verkligen fått som jag velat (haha vad bortskämt det lät) och allt har varit så bra. Dagen började med tidig "skön" sång från mor & far och lillabror och massor fina presenter som en stor marimekko nessisär, ett par nya hestra vantar i skin(mina absoluta favoriter inga slår dem och då har jag testat ett x antal), en gryta från fiskars och en grön stor halsduk. Så tack så jätte mycket kära mor och far och lillebror och även släkt och vänner för det jag tidigare fått och även för all uppvaktning. Efter sång och paket öppning sov jag vidare kände att jag var värd det. Sen for jag och hämtade farmor och farfar så åkte vi till skövdebagaren och hämtade tårta( som jag fick välja). Sedan åkte vi med tårtan till mormor där jag blev lite firad av de gammal igen. Sen när jag kom hem så blev det lite soffhäng och sen fick jag bestämma middag och jag valde bland det godaste nämligen pizza och lemoncurd glass från sia ( den jag sprungit och köpt hela sommaren på moster elins). Så nu har jag ätit mer än vad jag egetligen behövt men man fyller ju bara år en gång om året så ;) 

Jag måste faktiskt säga att jag har världens bästa familj. Min mamma och pappa gör verkligen allt för att vi ska få det så bra det bara går och lite extra. Utan er vore inte jag den jag är!<3 Tycker om er ska ni veta!! 

Sammanfattningsvis har jag haft en underbar dag!!:) 

Imorgon blir det upp och förbereda mig inför dator seminarie vid 13.00. Är skit nervös vet inte alls vilka personerna är i gruppen och att det ska spelas in gör mig skit nervöst. Men jag tror det kommer gå bra eller det måste gå bra! ;-)

Ne nu måste jag sova.

Godnatt


/evve

My day to day!






Avicii i februari JA!!!!!!!!



Jag och Anna och Charlotta ska på avicii i februari!!!!! Bra start på veckan:D 

-




Söndag 20/10

Nu är det bara två dagar kvar till min lilla födelsedag. Dock har jag redan firat med vänner och släkt och jag har fått sjukt fina saker sak ni vet. Jag har fått mängder av present kort, pengar, jätte fina drinkglas/ dricksglas och en hel del får en serie vid namn mona mi som gör muggar och talrika i porslin med blåa blommor på. Jag är helt kär i dem kanske är det för att de är mina favvor färger på vitt och marinblått. Så jag är jätte glad! Sen på tisdag ska jag firas av mamma och pappa och min bror sen ska jag få tårta av farmor och mat av mormor på dagen och på kvällen blir även då massor god mat. Denna födelsedag kommer bli mysig tycker jag förra året var allt så stort och så men i år är det skönt.

Idag har jag varit och jobbat och sen har jag tagit reda på lite saker innan seminariet och för en gång skulle har jag gjort rätt direkt. Så har bara lite kvar att läsa och skriva så blir det nog bra. Seminariet ska vara på datorn vilket jag tycker är lite läskigt men det blir nog bra. Vet inte ens hur de jag ska vara i samma grupp ser ut vet bara namn. Så det blir väl spännande.

Hoppas allt är bra med er själv är jag lite seg och trött men det rullar på ändå.

Ne nu måste jag plugga lite till.

Ha det bra
evve

Man får vara ego!



Söndag

Söndagar är verkligen den dagen man får göra ingenting. Så skönt dock har jag jobbat på morgonen och när jag kom hem somnade jag i soffan. SKRÄLL!!!!!! Jag kan verkligen somna hur lätt som helst och typ när som helst stört I know! Man kan nästan tro att jag har narkolepsi men då hade jag somnat utan att veta det lite mer på olämpliga ställen och det gör jag inte jag sover inte om det inte passar. Mina föräldrar är inte förvånade längre om de ser mig sovandes och om jag är tyst under en längre tid så är det liksom kommentaren hon sover som kommer. Så det märks väl här hemma om jag somnat för då är det ganska tyst. Är väldigt bra på att tjata och babbla på. Dock är kan jag bara lite blyg om jag känner mig lite osäker men så fort det släpper då får man inte tyst på mig. En del kanske tror jag är värsta blyg men då känner man mig inte så jätte väl;) 

Men tillbaka till dagen! Efter att ha sovit en stund så har jag lyssnat på föreläsning och antecknat. Sen har jag och min far åkt lite bil och gjort lite ärenden. Nu ikväll har vi bakat äppelpaj och nu sitter jag i soffan trött och kollar på tv. Så kvällen blir väldigt lugn. 

Igår så var jag och mamma och kolla på pappa som sprang billingehusloppet och sen var det lite träff med hans jobbar kompisar. Efter det så beställde vi mat och så tog vi med farmor och farfar och åkte ut till mormor. Där även kvällen spenderades och fick även igår provköra den nya bilen. Kändes lite konstigt men efter andra gången idag så känns den sjukt skön att köra. 

I fredags så var jag en sväng hos mormor och sen for jag hem och fixade lite innan kah sedan åkte till Anna. Där så lagade vi mat och så hade vi lite firande med lite vänner och åt massorat och hade det mysigt. 

Sen fick jag även en glatt besked idag att jag är nu godkänd på två av tre delar på första kursen. Så vi får se tentan nu med kan inte bestämma mig om den kändes bra eller inte. Hoppas i alla fall på g men vg som är högst vore ju inte fel. Det kändes bra att jag blev godkänd på inlämningen hälften av klassen var underkända på den så det kändes ännu bättre då att man var em av de med godkänt. Tror att mycket tilö att jag fick godkänt på den var att jag läst samhäll c så nu ser mam att allt slut lönar sig. 

Ne nu blev det långt här som vanligt ;-)

Ha en fortsatt bra kväll!
evve

Onsdag

Idag har jag hjälpt mamma på dan med en hel del saker. Sedan så har jag pluggat lite och även tagit en PW på berget. Nu i kväll ha jag suttit framför tv:n. 

Imorgon ska jag träna, plugga och jobba. 

Förresten på fredag ska vi hämta hem lite tillskott tilö familjen nämligen en ny andra bil. Lilla betta en röd Toyota ayigo en riktigt liten tjej bil. De är så små och söt haha! Den ser lite rolig ut men en perfekt andra bil. Så nu kommer skrutten bli skrot så nu slipper jag den stora bonde bilden!;) Så hej då skrutten och hej lilla Bettan! 

Ha det bra 
Evve 

Hade lite tråkigt


OBS! Inte mina glasögon innan någon kommentar detta! 

Ingen fantasi (det blev lite rörigt nu såhär efter)

Jag vet inte vad jag ska skriva vill skriva något roligt! Men vad är roligt? Det är svårt. Är det någon mer än jag som får dåligt samvete och tycker att man själv verkar som värsta tråkmånsen då alla reser runt och uppfyller drömmar och söker jobb och får massor pengar eller de som flyttar hemifrån. När jag ser bilder från ex. Resor börjar jag tänka vad fan gör jag med livet egentligen. Men nu efter mycket tänkande så gör jag faktiskt något vettigt! Jag håller på och utbildar mig till ett yrke, jag umgås med vänner, jag åker runt i Sverige, jag gör saker jag vill göra på dagarna blandat med sånt man måste göra. Jag vill inte stressad i livet och göra saker bara för att göra saker. Jag vill kunna göra sånt jag verkligen vill göra och uppfylla drömmar. Min plan i livet är att studera till något intressant och brett vilket jag nu gör och jag tänkte faktiskt bo hemma tills jag är klar. Sedan ska jag leta jobb och jobba med något jag faktiskt kan.Jag vill resa och träffa en underbar kille som vill upptäcka saker med mig. Jag vill uppleva saker med någon som betyder lite extra för mig. Sedan vill jag tjäna massor pengar och skaffa mitt dröm hus på kanske västkusten och leva med min man och barn och bara ha ett underbart liv. Jag vill ge mina barn en lika bra uppväxt jag har fått av mina föräldrar. Jag vill ge dem chans att lära sig och se nya saker. Jag är nog inte som många av mina vänner och det vill jag inte heller vara. Jag vill gå min väg och jag vill att de ska gå sin väg och att man inte bara följer efter varnadra! Men det är även viktigt att man behåller vänskapen!! 

Detta blev jätte rörigt men det är svårt att skriva detta så förklarande som möjligt.  

Me




Så söt så




Överlevde

Det var inte så svårt det var tio frågor och i stort sett skulle man bara förklara orden. Det gick ganska fort och kändes ganska bra även fast jag har lovat mig själv att inte känna efter. Men nu är första tentan gjord och det var inte så farligt. Dock undrar jag vart resten av min klass var för i det rummet jag var i var vi 12 och vi är typ 70 i klassen. Men men inte mitt problem;-) Så nästa vecka nu kör vi igång lite smått med nästa kurs den innehåller inga campusträffar utan bara på datorn och hemma och alla förläsningar finns redan på datorn så det är bara planera som man själv vill. Ganska skönt! 

Ne nu ska jag titta vidare på tv:n!

Ha det gött
Evve

Tenta time idag

Är skit nervös att jag ska göra något fel som bryter mot alla stränga regler eller det värsta av allt inte hitta salen! Elr tänk om inte ens mitt namn finns med på listorna! Då går jag hem och gräver ner mig i sängen. Men jag får börja tänka på det som jag börjat lära mig själv och det är att man inte sl stressa upp sig innan man vet. Har varit expert på det mem det börjar bli bättre nu!!:)

Jag hoppas det går bra är inte nervös för själva tentan för jag känner att jag kan det mesta och det är väl skönt det. Så allt kommer nog bara gå bra så länge man inte får en blackout. Så
Senast halv 7 ikväll är jag nog klar med tentan ;) fredag kvällen är räddad!;-) 

Ne nu måste jag äta och sen åka till skolan. 

Ha det bra!

evve

Kväll

Jag verkar ha problem att komma i säng i tid! Men nu har jag i alla fall söndag i sängen! 

Hoppas ni har det bra. Själv bokade jag idag spa över en helg med Anna, Johanna och Erica. Vi ska testa smögenhavsbad. Ska nog även boka till en spa behandling hittat en som verkligen inte låter fel! Så nu vet ni det.

Idag har jag för mesta dels pluggat har även varit en sväng hos mormor. Dock var jag inte så social pga pluggandet. sen har jag även hunnit med en promenad med Anna. Det blir mycket plugg nu inför tentan. Tycker det är svårt att plugga till prov och speciellt nu när man så luddigt skriver vad som ska vara med. Det enda jag vet är typ begrepp och bestämningsfakorer. Men har läst lite till i boken kände att det var säkrare så. Men jag hoppas det är en helt okej tenta! Dock är det ingen rolig tid den ska skrivas. Fredag kvart över 2 till halv 7 och där var hela kvällen bokad;) 

Detta kändes som värsta bitchiga inlägget men är så trött så var tvungen att skriva fort! Inte riktigt likt mig men idag blev det så.

Ha det bra
evve

RSS 2.0