Söndag

Söndagar är verkligen den dagen man får göra ingenting. Så skönt dock har jag jobbat på morgonen och när jag kom hem somnade jag i soffan. SKRÄLL!!!!!! Jag kan verkligen somna hur lätt som helst och typ när som helst stört I know! Man kan nästan tro att jag har narkolepsi men då hade jag somnat utan att veta det lite mer på olämpliga ställen och det gör jag inte jag sover inte om det inte passar. Mina föräldrar är inte förvånade längre om de ser mig sovandes och om jag är tyst under en längre tid så är det liksom kommentaren hon sover som kommer. Så det märks väl här hemma om jag somnat för då är det ganska tyst. Är väldigt bra på att tjata och babbla på. Dock är kan jag bara lite blyg om jag känner mig lite osäker men så fort det släpper då får man inte tyst på mig. En del kanske tror jag är värsta blyg men då känner man mig inte så jätte väl;) 

Men tillbaka till dagen! Efter att ha sovit en stund så har jag lyssnat på föreläsning och antecknat. Sen har jag och min far åkt lite bil och gjort lite ärenden. Nu ikväll har vi bakat äppelpaj och nu sitter jag i soffan trött och kollar på tv. Så kvällen blir väldigt lugn. 

Igår så var jag och mamma och kolla på pappa som sprang billingehusloppet och sen var det lite träff med hans jobbar kompisar. Efter det så beställde vi mat och så tog vi med farmor och farfar och åkte ut till mormor. Där även kvällen spenderades och fick även igår provköra den nya bilen. Kändes lite konstigt men efter andra gången idag så känns den sjukt skön att köra. 

I fredags så var jag en sväng hos mormor och sen for jag hem och fixade lite innan kah sedan åkte till Anna. Där så lagade vi mat och så hade vi lite firande med lite vänner och åt massorat och hade det mysigt. 

Sen fick jag även en glatt besked idag att jag är nu godkänd på två av tre delar på första kursen. Så vi får se tentan nu med kan inte bestämma mig om den kändes bra eller inte. Hoppas i alla fall på g men vg som är högst vore ju inte fel. Det kändes bra att jag blev godkänd på inlämningen hälften av klassen var underkända på den så det kändes ännu bättre då att man var em av de med godkänt. Tror att mycket tilö att jag fick godkänt på den var att jag läst samhäll c så nu ser mam att allt slut lönar sig. 

Ne nu blev det långt här som vanligt ;-)

Ha en fortsatt bra kväll!
evve

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0