ett gott skratt!

Josse lånade min dator imorses och när jag fick tillbaka den hade hon skrivit en kontakt annons åt mig som hon var så sjukt stolt över. Själv skrattade jag bara mest. Hon är bara förskön. Så här skrev hon kan ju dock säga att hon har en väldigt roligt fantasi. OBS! väldigt väldigt mycket är påhittat kanske några % stämmer bara. Skrattar varje gång jag loggar in på datorn och får se det.

 

Hahah bara för roligt!!

Kramar

evvis♥


Kommentarer
Postat av: M.

Hallå Evelina!

Jag har varit singel i ett tag nu sedan jag gjorde slut med min senaste flickvän Marie och ända sen dess har jag bara haft ögon för dig. Ditt underbara leende, dina kurvor och sist men inte minst dina ögon!

När sen din absolut snyggaste vän Josefin skrev den här kontaktannonsen kände jag mig tvungen att svara på den eftersom att det kan vara den enda chansen jag får att ta kontakt med dig.

Jag jobbar som artist och var i somras programledare för "Allsång på Skansen", så jag har inte ont på pengar om man säger så ;)

På fritiden shoppar och stickar jag gärna. Sen har jag ett stort golfintresse. Icke att förglömma så hänger jag på gymmet ganska så ofta, hehe...



I want us to tryyyyyyyy before we say goodbyyyyyyyyye!

Come closer

Cara cara mia

Cara cara mia

Love is all we need

I swear I'm never gonna leave ya

Cara cara mia

You're the one for me <3



Käraste kärlekshälsningar

Måns Zelmerlöv.

2012-01-14 @ 23:31:36




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0