Måndag

Nu går vi in på vecka två med simskolan och jag kan säga att min kropp är inte van vid att gå upp så här tidigt och framför allt inte vara ute så mycket. Det rullar på och just nu spenderar jag nog mer tid över allt än hemma och där av dåligt bloggande med. Sen är det ju så att det är sommar och då orkar man inte sitta vid datorn utan man kollar typ bara mobilen ibland för att se vad facebook, twitter, instagram och de har att erbjuda sen var man nöjd liksom. 
 
På middsommar hade jag några härliga brudar hemma hos mig och vi åt typ konstant i 10 timmar kändes det som. Men det var sjukt mysigt och god mat! Så det var en bra middsommar och väldigt lugn.
 
Jag trodde att jag aldrig skulle bli sugen på att festa mer nu efter studenten men jag är skit sugen nu men ska nog gå ut nästa vecka med några från jobbet! 
 
Sen i lördags tog jag bussen ner till Kungshamn & smögen där jag tillbringade en natt. Vi var en sväng i smögen och köpte massor havskräfter och strosade runt. Jag blev ännu mera sugen på att köpa en american vintage tröja men de hade bara två färger i den modellen som jag ville ha så jag ska kolla på larami i stan som har fått in det. Så vi får se om det blir någon tröja.
 
Sen på söndagen tog vi det allmänt lugnt och vi skulle ha tagit en tur med båten men det blåste så sjukt mycket att det gick gäs (dyningar blandat med vågor som bildar vita svall) i farleden så det blev inte så. Sen runt fyra var det dags för mig att fara hemåt igen eftersom jag skulle jobba idag. Sen vi halv nio var jag hemma då cyklade jag fort hem och sedan tog jag bilen till coop och handlade lite och sen hem och duscha och sen satte jag mig på soffan. Åå fy så skön den var! 
 
Idag har jag jobbat och när jag kom hem var mormor och morfar hemma hos mig. Så det blev några timmar med dem. Började även dagen med att jag på något sätt stänge av väckarklockan i sömne och precis innan jag vakndade hade jag en panik dröm om att jag försov mig och så vaknar jag till och kollar på klockan och den står på halv åtta! Snacka om panik för det vara bara 30 min tills jag började i Hjo och Fanny stod redan och väntade på rese. Så jag fick slänga på min kläder snabbt och fara iväg. Det är hemskt att försova sig det värsta är att jag är grym på att stänga av klockan i sömnen. Borde nog köpa en klocka som man måste gå upp för att stänga av. Men jag tycker det är så skönt att snooza men den knappen sitter lite fel! Så får nog helt eneklt köpa ny klocka för det händer ganska ofta att jag försover mig. Tur jag skulle åka bil idag för annars hade jag kommit ännu mera försent. 
 
Just nu ligger jag i sängen svin trött och ska nog sova. Har checkat och planerat de kommande dagarna av simskolan och det ser bra ut. 
 
Ne nu ska jag kolla på något avsnitt av något roligt och sedan ska jag sova!
 
Godnatt
evve
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0