Vilken helg

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Helgen har varit så annorlunda och så sjukt lärorik och enormt intressant. Livräddarkursen har innehållit allt från olika livräddnings metoder, sjukvård, förstahjälpen, teori och praktik. 

Vi har sitta och lyssna, kastats in i olika senarion gällande sjukvård och skador. Dessa senarion kunde innehålla epilepsi anfall, medvetslösa personer, drogade på världens fest, folk med skador med farliga föremål i händerna och massor mer. Vi har även kört väldigt mycket vatten livräddning och det bestod mest av att klara av att hämta docka och människa på botten mest från 3m och även olika bokseringsformer, och vändningar, stabiliseringar och upptagningar. 

Man är väldigt trött nu efter detta och lite blåmärken och sår här och där men det är smällar man får ta. Jag trodde jag jag skulle bli rädd och inte klara av flera av sakerna men det kan jag säga att jag inte var man blir mer taggad det låter konstigt men man får typ en adrenalinkick. Så jag skulle vilja gå någon större utbildning och de berättade om några som fick mig att bli lite intresserad. Dock är jag lite besviken på mina jävla öron. Jag har fått koppla bort dem även om det värkt lite och massor lock de för inte stoppa mig! Men nu hoppas jag på att få ordning på det nu i veckan då jag ska till sjukhuset. Jag hoppas de kan hjälpa mig så det blir bättre jag är trött på det och jag vill kunna bada och vara i vattnet utan att behöva tänka på öronen. Så nu hoppas jag på det bästa inget kan och ska inte stoppa mig!

Nu ska jag kolla på solsidan så ni får ha en bra kväll!

Evve 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0