Hänger i bilen

Jag måste lära mig att ta med nycklarna när jag åker hemifrån. Just nu sitter jag i bilen lite halvt utelåst eller mamma är hemma men hon ska jobba natt så hon ligger och sover och jag vill inte väcka henne så jag tänkte att jag får sitta i bilen ett tag så hon får sova lite. Hon blir så arg annars. Med andra ord jag är en väldigt snäll dotter. 

Imorses vaknade jag av att jag hade fått sms från min sommarjobba chef där det stod vad fick du för lön i somras så det blir rätt i år. Då ställde jag mig frågan betyder detta alltså att jobbet är spikat? Eller jag viste väl att jag skulle få jobbet samma som förra året men ändå inte helt säkert man vet ju aldrig liksom. Tänkte då ringa upp han men hade inte tid. Så for iväg och hämtade mormor körde henne till stan och då precis ringer chefen och säger att jag har jobb både simlärare och badvakt i Hjo i somras så jobbet var alltså mitt som jag trodde. Eller viste i alla fall att simlärare jobbet var mitt men var osäker på badvakt för de hade ringt och sagt att jag skulle söka. Så nu är sommaren räddad bara vänta på schemat och hoppas på en ledig vecka så ska jag boka något fint. Blev så glad att de ville ha tillbaka mig eller de sa ju det redan förra sommaren så jag viste ju det egentligen. 
Sen resten av dan har jag varit på stan och äntligen hittat två tröjor dock visade det sig att ena var trasig så får byta den imorgon. Blev även en caesarsallad på rådhuset och fy vad jag tycker om den.
Nu ikväll har jag varit och haft simning och snart ska jag titta på tv och bara ta det lugnt. Har även kommit en bra bit med förberedelserna inför seminariet och det känns även det skönt. 

I helgen ska jag till Göteborg fredagkväll till söndag morgon. Sen på söndag ska jag hjälpa till på klubbens stora tävling. Så det blir nog en underbar helg. 

Hejsvejs

Evve 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0