Jag har fått min motivation tillbaka.

Det tog runt ett par månader för mig att börja sakna bloggen lite. Dels kanske det är för att jag nu börjar komma till ro i livet och börjat störa mig på andra bloggare som inte uppdaterar. Min tanke var att jag kanske skulle ta bort bloggen men NEJ! detta är typ 6 år av mitt liv och det tar jag inte bort.

Kort uppdatering kring mitt liv just nu:

Sist jag bloggade var när jag var i Kina och efter vilket var i Påskas. Kan ju säga att det har hänt en hel del i mitt liv sedan dess. Efter Kina kämpade jag på med mitt examensarbete på min hälsocoachutbilning. Innan sommaren blev vi godkända och jag har nu en högskoleexamen i Folkhälsovetenskap.

Så nu har jag gjort 120hp och har avklarat ett steg mot min karriär. Jag bestämde mig i April att söka lite utbildningar och kurser då jag vill utöka det jag nu hade. Mitt första handsval var Hälsopromotionsprogrammet med intriktning Idrottsvetenskap.

Jag jobbade hela sommaren i Hjo som badvakt. Sommaren bestod av små turer till kusten och bara njuta av att vara skolfri och tjäna pengar.

Fick under sommaren svaret på antagningen till skolan att jag var reserv och senare fick jag beslutet om att jag hade kommit in.
I september flyttade jag lite spontant in hos Max i väntan på att få en lägenhet. Efter cirka två veckor in på utbildningen fick jag en lägenhet på Johanneberg i Göteborg. Här har jag nu bott i 3 veckor och trivs jättebra och är supernöjd med skolan. Känner att jag har hittat rätt plus att jag har kommit till min drömstad och fått en lägenhet väldigt central. Sen är det ju inte helt fel att fått komma till samma stad som Max.

Det är lite roligt för Max har lyckats få en lägenhet i samma hus som mig fast våningen ovanför. Vi tittade lite på tvåor men det finns så få. Så det fick bli såhär.

Just nu är jag inne på min 3 kurs på Göteborgs Universitet. Jag är så nöjd över mitt val och lärarna är grymma. Jämför jag mot i Skövde så är det stor skillnad. Nu är det författarna till kurslitteraturen vi hade i Skövde som själva håller i kurserna och föreläsningarna. Föreläsningarna blir så mycket intressantare, dels för att lärarna verkligen kan det som de säger och brinner så för det själva. Skövde var bra med och man kom lite närmre med lärarna men de använde sig mer av andras material än eget. Vilket gjorde att flera pratade om något bara för att de var tvungna och inte det som de egentligen brann för. Sen går det ju egentligen inte jämföra för det är helt olika skolor och helt olika stora. Men jag ångar inte alls att jag läste 2 år i Skövde först för det har gett mig en bra grund och hjälpt mig mycket nu på nästa utbildning. Tack vare utbildningen i Skövde fick jag en insikt i vad jag vill jobba med.

Så det är vad jag gör i mitt liv just nu.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0