Livet i Göteborg

Det är nog inte förens nu jag kanske börjar känna eller framför allt förstå att jag bor i Göteborg nu. Skövde kommer nog dock alltid vara mitt hemma till jag köper mig någon lägenhet eller hus. 
 
Jag bor just nu i en studentlägenhet nära Chalmers på 28kvm. Inte superstort men ändå en början. Jag har en större hall med kombinerat kök och hall. Sedan har jag en "walking closet" som garderob och förvaringsmöjligheter. En stor toalett som till och med har handukstork (hur lyxigt?) och ett större rum där jag har min säng en soffa och soffbord och så. Lägenheten har även en franskbalkong. Jag var aldrig på visning på lägenheten utan chansade bara dels för att jag kände att jag har inget att förlora och är den helt skit så får jag bo där ett tag och hitta något annat. Jag är jättenöjd med lägenheten och den är jättefresh det enda negativa är väl att det är längst entréplan... Vilket jag verkligen egentligen inte ville och blev lite lurad över för på sidan jag sökte stod det våning 2. Men tanken på att det var ett citroenghus (stavning?) fanns inte. Men det är en stor rabbat utanför så gångvägen är 3.5 meter ifrån mig och sen plus en meter till så det är inte så att folk går utanför direkt. Vilket är skönt! Så har fått köpa bra gardiner och har funderat på att köpa någon form av tejp man kan tejpa för fönstret men insåg att jag kommer förlora min utsik då och det kommer kännas så instängt. Så jag ska nog bara sätta det på nedre delen av balkongdörren och sen får gardinerna hjälpa till lite. 
 
Förövrigt känns det bra. Det hade nog varit mycket tuffare om Max inte hade varit här. Jag har en väldigt skön klass och har lärt känna många nya och sen har jag även en del vänner från Skövde här med.  
 
Så man kan sammanfatta att det är superbra dock saknar jag väl Skövde lite och min familj och vännerna där. Men det är ju inte så långt om man vill åka och hälsa på. 
 
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0